как се разчитат грешките на малкия борд
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
как се разчитат грешките на малкия борд
от скоро карам бмв е39 520 97г.
малък проблем....прочетох доста теми от форумитепо този проблем но не ми става ясно как се разчитат грешките от скритите менюта в малкия БК.Като влезя в test 14.0 8c8400 ,14.1838100 ,14.2bf8800,след рестарт от test 21 не се премахват и какво означават тези грешки?
малък проблем....прочетох доста теми от форумитепо този проблем но не ми става ясно как се разчитат грешките от скритите менюта в малкия БК.Като влезя в test 14.0 8c8400 ,14.1838100 ,14.2bf8800,след рестарт от test 21 не се премахват и какво означават тези грешки?
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: как се разчитат грешките на малкия борд
miro79 написа:14.2bf8800
И аз я имам тази

бтв. и мене ме интересува този въпрос обърнах всички таблици в нета и тука , но така и не разбрах как де "декодират"
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Преди 2 години в един руски сайт ги имаше много добре описани и за дизела и за бензина, но вече не мога да го намеря. разчитал съм ги от там и това което излизаше съвпадаше с това от диагностика, но го няма вече този сайт, а и една мацка ми затри това което си бях разпечатал..
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Закачаш на диагностика, гледаш какви грешки имаш, триеш една, която си запомнил и гледаш какво ще изчезне от БК 

колегата spacepl я закачи на лаптопа затри грешките и каза да покарам малко,ходих до варна събота и неделя и не се появиха грешки на БК.утре ще я закача отново и ще видим дали ще излезе нещо при диагностиката.няма да е лошо ако някои знае как се декодират грешките от БК да направи тема.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Като решиш се обади да го прегледаме пак дали ще излезне нещо - ако сега се появи нещо ще го мислим.
за сега не излиза нищо на БК, но имам малко други вапроси.
Още едно благодаря и трябва да почерпя
Още едно благодаря и трябва да почерпя

7 мнения
• Страница 1 от 1