Проблем с е34...
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с е34...
Колеги, имам следния проблем: не стига ток до помпата...колата е 524тд е34, странното е, че дори и след директно подаване на ток от плюса към помпата, клапана се отваря, но пак не пали...
нафта има, смених бушона на релето (пластина 80 ампера) за подгревните свещи, защото след тяхната смяна един от кабелите се бил докоснал до корпуса, възможно ли е и нещо друго да е изпушило? Ако някой има някаква идея какво може да е да сподели. 

Re: Проблем с е34...
fame_ написа:Колеги, имам следния проблем: не стига ток до помпата...колата е 524тд е34, странното е, че дори и след директно подаване на ток от плюса към помпата, клапана се отваря, но пак не пали...нафта има, смених бушона на релето (пластина 80 ампера) за подгревните свещи, защото след тяхната смяна един от кабелите се бил докоснал до корпуса, възможно ли е и нещо друго да е изпушило? Ако някой има някаква идея какво може да е да сподели.
Като за начало пробвай следните неща:
-дай на контакт и си закачи постоянния ток на клапана,след това отвий и пак завий буксата за плочката.Трябва да чуеш движението на четеца й ;
-извади една подгряваща свещ,закачи си я на оригиналното захранване,дай и маса на свеща и виж дали ще подгрее;
-отвий една тръбичка за високо налягъне преди дузата и при завъртане на стартера виж дали отива нафта до дузите;
Почни от това,което ти е най -лесно и пиши за резултата,за да не гадаем.

by ''kompleksa''
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Плюса на компютьра в кутията с комповете,чест дефект при Е-34 там огледаи,пьк и там си пипал.На таблото светят лампи без да угасват(без масло и генератор) ?
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Намерих проблема: по червения кабел (плюс) който стига до комповете няма ток...може ли някой да ми каже през реле ли минава или някъкъв бушон преди да стигне до кутията с компютрите и ако да къде се намира?
Преведох от другия плюс с кабел и всичко е наред, пали работи нормално, но има 1 лампа която не угасва и не знам за какво е...тя се пада точно преди тази за подгряването...

Преведох от другия плюс с кабел и всичко е наред, пали работи нормално, но има 1 лампа която не угасва и не знам за какво е...тя се пада точно преди тази за подгряването...

4 мнения
• Страница 1 от 1