e32 740i + газ
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- d_kehaiov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: х5 феис
- Мечтае да кара: нещо по..бързоооо
e32 740i + газ
Колеги някой ако знае колко ще излезе на 8-ка поставянето на газ да каже.
Също така има ли нещо което трябва да знам + : -
Пускам темата защото карам към 3000 км месечно
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: e32 740i + газ
http://www.sofgas.hit.bg/page4.html
това е само като примерна цена за евтини варианти... но и те хората са написали "цена от..."
една Бардолини е на половин цена спрямо една Принс, ама не всеки може да си позволи да даде 2300лв за 6-цилиндъра Принс... за 8 цилиндъра не зная... търси хубава марка и добри (истински) майстори - виж мнения на хора не само от форума, а от живота... виж 2-3 направени коли от някой и тогава решавай...
колата кара на бензин докато не загрее... лятото означава 1-2км сутрин, но зимата ~4км - докато мине на газ, т.е. за къси разстояния не върши работа - но за 3000км - особено на големи дистанции ще се изплати за отрицателно време...
това е само като примерна цена за евтини варианти... но и те хората са написали "цена от..."
една Бардолини е на половин цена спрямо една Принс, ама не всеки може да си позволи да даде 2300лв за 6-цилиндъра Принс... за 8 цилиндъра не зная... търси хубава марка и добри (истински) майстори - виж мнения на хора не само от форума, а от живота... виж 2-3 направени коли от някой и тогава решавай...
колата кара на бензин докато не загрее... лятото означава 1-2км сутрин, но зимата ~4км - докато мине на газ, т.е. за къси разстояния не върши работа - но за 3000км - особено на големи дистанции ще се изплати за отрицателно време...
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
d_kehaiov написа:Колеги някой ако знае колко ще излезе на 8-ка поставянето на газ да каже.
Преди време беше пуснал тема за смяна на сегменти,какво стана,смени ли ги и с какви евентуално?Ще съм ти благодарен ако споделиш

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
питах преди около 5 песеца за 8 цилиндров мотор - на фобос (българските) инжекциони и на италианските на старгаз - няма разлика м/у 6 и 8 цилиндъра 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
d_kehaiov написа:Колеги някой ако знае колко ще излезе на 8-ка поставянето на газ да каже.
Колега сложи си на BSM-не са скъпи,надежни,български,има всичко за тях,почти без пари може да си вземеш интерфейса за диагностика и настройка,аз съм много доволен.Обади се на производителите да те насочат.
- d_kehaiov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: х5 феис
- Мечтае да кара: нещо по..бързоооо
преди време карах пежо 406 (с газ.инжекцион на Бош) .
Колата вървеше повече на газ и гореше с 0.5 - 1 литър по-малко ,затова пуснах и темата като идеята е не да пестя пари (по-скъпа , по-евтина газ.уредба) , а да си карам безпроблемно.
Тази седмица я взех с идеята да я направя близко до перфектна.Като свърша с ремонтите и инсталациите ще пусна тема да ви разкажа колко е излязло всичко.
От сега знам че ще мине 9000-10000 лв.
Някой може да каже че не ми е добре , ама мен лично , тази седмица ми харесва повече от е38
Колата вървеше повече на газ и гореше с 0.5 - 1 литър по-малко ,затова пуснах и темата като идеята е не да пестя пари (по-скъпа , по-евтина газ.уредба) , а да си карам безпроблемно.
Тази седмица я взех с идеята да я направя близко до перфектна.Като свърша с ремонтите и инсталациите ще пусна тема да ви разкажа колко е излязло всичко.
Някой може да каже че не ми е добре , ама мен лично , тази седмица ми харесва повече от е38
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
d_kehaiov написа:преди време карах пежо 406 (с газ.инжекцион на Бош) .
малии а аз още не съм подминал 9к

- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
Първото което ще кажа е : "Да не си луд да и слагаш газ???"
.... Тва от уважение към двигателя....
...От уважение към джоба също ще препоръчам да обърнеш внимание на BSM Имам преки наблюсения над две коли с български уредби - безпроблемна работа - по нищо не отстъпват на никои други.
.... Тва от уважение към двигателя....
...От уважение към джоба също ще препоръчам да обърнеш внимание на BSM Имам преки наблюсения над две коли с български уредби - безпроблемна работа - по нищо не отстъпват на никои други.
Добрите момчета обичат реда, а лошите владеем и управляваме хаоса.
9 мнения
• Страница 1 от 1