Разход на ТДС
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Разход на ТДС
Ами тя подава информация колко гориво да отива към двигателя и всичко останало. На старата дюза кабела беше прекъснат едната част от него и подаваше грешни параметри и работеше неравномерно. Поръчах нова и всичко се оправи 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Колега колко струва тази умна дюза и ремонта също?Аз започвам да имам съмнения дали случайно няма някои спукан маркуч от където минава нафтата или нещо такова ..некъв теч примерно..
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
А каква е цената на новата ако не е тайна 

Цената е 574лв чисто нова на БОШ. Направиха ми 35% отстъпка и цената стана 375лв.

- monogamnia
- младши ентусиаст
-
Добра отстъпка са ти направили и цената става доста добра... 

Сори че излезна и мойто питаме ама незнам защо като пиша някво мнение или теми и първо ми пише че трябва да бъде одобрено и го изпраща 2 4аса след като съм го писал
А как може да се провери дали тази умна дюза е за смяна,какви са признаците?

Ами случайно я открих аз, понеже бях в сервиз да се сменят гарнитурите на нафтовата помпа и като я бяха свалили погледнаха и дюзите и се видя, че 1 от 2та кабела е прекъснат и поръчах нова. Иначе след като се смени колата просто стана друга. Ускорение, разход и всичко останало

- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
doomy525 написа:Ами случайно я открих аз, понеже бях в сервиз да се сменят гарнитурите на нафтовата помпа и като я бяха свалили погледнаха и дюзите и се видя, че 1 от 2та кабела е прекъснат и поръчах нова. Иначе след като се смени колата просто стана друга. Ускорение, разход и всичко останало
Колега аз също карам тдс, с малкия борд съм, на борда ми отчита 6,4-6,5 занулявам го и пак там се върти на всякакво каране градско извънгардско, но в действителност никога не ми е давала по малко от 8,3 смесено, както и само извънградско. Така че не вярвайте на бордкомпютъра. Аз лично съм доста скептично за този невероятно малък разход. Не казвам че лъжеш, просто немога да повярвам.
Колега, аз също не вярвах на борда след смяната на дюзата. Затова засякох километрите и отидох на бензионстанция и заредих до горе. Минах 100км и отидох пак на същата бензионстанция и пак на същата колонка. Показа с 200 грама повече, отколкото пишеше на борда. Аз нямам за какво да лъжа при положение, че няма смисъл 

Тия два дена изминах 750 километра извънградско и колата ми отчете към 9-10 извънградско със средна скорост 150-160 км/ч.Според мен това пак е висок разход и все пак от всички коментари до тук май стигнахме до извода че трябва да се види умната дюза в какво състояние е, така ли?
- Filipoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всичко дет се кара
Значи тдс-а градско (софия) е нормално да понахарчва , вече си зависи от карането , но с нормално каране 10-11 а извън града пак си зависи много пак с нормално каране по ограниченията 7/100 някаде 

- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 39 TDS
Моята смесен разход в града и извън ми дава 8 твърдо и я карам с повечко газ.Това не е по борд а от пълен до пълен резорвоар.М
исля че е добре този разход все пак не е 1.1 мотор.

мъжът не е камила ,че да не пие цяла садмица.
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
Много ми е интересно как ги давате тия разходи просто....като при положение корса 1.4 разход 8 поло 1.9 тди 110 коня 8 фиеста 1.1 8 градско ситроен ксантия 2 11-12 ситроен ксантия 2 хди 10 всичките тези коли са ми под окото и наблюдение и не си го измислям или смуча от пръстите и всичкото това градско незнам вие от каде се засилвате и пускате по инерция.....
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 39 TDS
Аз говорих за смесен разход 8 и то засечен от пълен до пълен резорвоар.38 литра 469 километра половината в града половината извън.Говорим за Стара загора но и тук трафика е ужасен напоследък. 

мъжът не е камила ,че да не пие цяла садмица.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3