Не е съвсем както трябва

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: '02 е39 530d touring

Re: Не е съвсем както трябва

Мнение от mirkata79 » 06 Дек 2009, 23:04

Така, в крайна сметка се оказа помпата под шофьорската седалка колеги, направо се родих. Проклетията не беше се скапала съвсем, само малко ограничаваше дебита на горивото :mhihi: Точно колкото няколко човека да ме изкарат, че така ми се струвало и видите ли колата си вървяла съвсем нормално ... да ама сега как върви, малеееее. Айде със здраве, благодаря на всички колеги за мненията.

Весели празници и оборотомера в жабката да стои само :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds

Мнение от bera » 06 Дек 2009, 23:26

mirkata79 написа:Така, в крайна сметка се оказа помпата под шофьорската седалка колеги, направо се родих. Проклетията не беше се скапала съвсем, само малко ограничаваше дебита на горивото :mhihi: Точно колкото няколко човека да ме изкарат, че така ми се струвало и видите ли колата си вървяла съвсем нормално ... да ама сега как върви, малеееее.

Купи нова ли? колко пари? И каква марка?

Потребител
Аватар
Кара: '02 е39 530d touring

Мнение от mirkata79 » 06 Дек 2009, 23:50

bera написа:
mirkata79 написа:Така, в крайна сметка се оказа помпата под шофьорската седалка колеги, направо се родих. Проклетията не беше се скапала съвсем, само малко ограничаваше дебита на горивото :mhihi: Точно колкото няколко човека да ме изкарат, че така ми се струвало и видите ли колата си вървяла съвсем нормално ... да ама сега как върви, малеееее.

Купи нова ли? колко пари? И каква марка?

Да колега, от Дару я взех, около 460 лева беше. Иначе ми предлагаха в един магазин друга немска за 400, не съм питал за марката, както и китайска за 150 :mhihi: Избора е ясен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 07 Дек 2009, 16:13

Тази помпа оригинална от Елит кар е 350лв. Тия в Дару са еб*** кожодерите... :evil:
НЕ ИМ СЕ НАВЕЖДАЙТЕ ТАКА КОЛЕГИ...

240 км трябва да ги лепи вече... :driving:
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

Предишна

Назад към E39