Довиждане чичо БЕНГЪЛ!!!!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Харесвате ли творенията на Бенгъл?

да
33
45%
не
40
55%

Общо гласове : 73
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 19 Юли 2005, 9:54

аз пък харесвам творенията на човека ... и много сори , че немогат голяма част от вас да разберат , че сме в 21-ви век бе хора 80-те отминаха безвъзвратно осъзнайте се и ще се почуствате по-добре... а ако някой от вас може нека създаде нещо по-добро от Бенгъл
gambling with the devil on the road

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 19 Юли 2005, 10:03

Хехе, 80-те били минали... така е! И наркотика БМВ си замина с тях. Сега киселите задници карат тойотоподобните варели на бившата велика марка и си викат "Ебати съм гъзара - всички по улицата се обръщат след мене". Да, де - ама въпроса е защо! Дали защото много се впечатляват или защото отвращават от това което се случи с БМВ а? :mhihi:

Сравнявайки примерно последната и предпоследната 7-ца може много ясно да се направи сравнение, кое е по-добро: старата визия (излъчваща невероятна агресия и мощ) или варела с куфар отзад :mhihi: :mhihi:
Последна промяна viper на 19 Юли 2005, 10:11, променена общо 2 пъти

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 19 Юли 2005, 10:07

Абе все си мисля че като видиш някоя 6-та или готина 5-ца едва ли си викаш..ебати помията....ама както и да е...

На мен 1-ва, 5-та и 7-та серия ме кефат...

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 19 Юли 2005, 11:58

Заменям свиреп и мощен звяр за варел с куфар
или иначе казано:
Няма ли кой да ми купи една нова 3-ка?
веднага му давам моето Е36.

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 19 Юли 2005, 12:01

Няма смисъл да го правиш - разликата е, че е по-нова. Иначе незавива точно колкото е36-цата ти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 19 Юли 2005, 21:38

Е Боби,знаем,че твойто е най-най,ама сега кат сме си ги купили ще си ги караме :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 19 Юли 2005, 23:58

viper написа:Хехе, 80-те били минали... така е! И наркотика БМВ си замина с тях. :

Нпълно те поткрепям ама ако не бяха го направили това сега БМВ Ауди щеше да е преи БМВ защото пазара е такъв брадче и на тех не им се е искало ама нема за да останеш на пазара трябва да се ЗАОБЛИШ да се ЗАКРЪГЛИШ иначе аут. Само ниещяхме да си ги караме а сега ги харесват всички без истинските фенове на марката.
Колите станаха табуретки в името на автомобилното наводнение на пазара.
Е това не може да се каже за Бентли или за ролса ама те не претендират за брой продажби

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 20 Юли 2005, 0:20

Предпочитам стария дизаин но и новия ми харесва.А относно Бенгъл той не измисля нищо той само одобрява или не одобрява това което са му предоставили от дизаинерския екип :)Така че май не се сърдите на когото трябва :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 20 Юли 2005, 0:34

И там е като тука, ако аз съм Бенгъл си назначавам мой хора щото ако не догодя модела както аз искам и смятам че е хубав ще ме изритат.
Няма предвид баш тукашната шуробаджанащина ама това е в смисъла
на мениджърството това са хора с неговата визияТАКА ЧЕ ТОЯ КОПЕЛДАК БЕНГЪМ ДАЯ ИДЕ ДА СИ ПРАЙ ДРУГАДЕ КАРУЦИТЕ

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 20 Юли 2005, 9:37

bmwdriver написа:Е Боби,знаем,че твойто е най-най,ама сега кат сме си ги купили ще си ги караме :mhihi:

Ами, дайте номер на сметка, банков код и ще набираме помощи за закупуване на Е30-ки. Трябва и Вие БМВ да карате :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 20 Юли 2005, 9:59

7цата я оправиха с новия фейс .. 1цата е мн добра .. 5цата още е нещо куца .. 6цата е най-красивата кола правена.. уникална! .. ами какво да кажа за 3ката ?!?! .. толкова чакана, толкова мислена .. последна излезе .. очаквах да е просто уникално красива .. еми не е :( .. не че е лоша и на живо и от вътре я разгледах добре т.е. не само на снимки .. емииии колкото и да си кривя душата не мога да кажа че е перфектно изпипана .. емиии не ми спира дъха .. еми не са я направили следователно :idea: аз лично съм разочарован .. :confused:
спомням си като излезе E46 .. само се обръщах по улиците и си мислех че това е най-красивата кола .. невероятно стилен дизайн .. перфектна:) .. и още мисля че E46 има страхотен дизайн.. така че според мен за сега новия дизайн е куц .. т.е. то ясно БМВ мислят в перспектива или 20 години напред .. ама все пак не са ги изпипали нещата .. и мн хора мислят така .. явно не си е свършил работата въпросния човечец .. но както и да е .. колкото и всеки от нас да си умува .. това няма да промени нищо.. мисля никой няма да се откаже от марката .. пък дизайна ще го оправят надявам се със следващите фейслифтс :roll:

Аватар

Мнение от M6 » 20 Юли 2005, 10:23

Съгласен съм с колегата който каза че е46 е последното наистина красиво БМВ

Сравнявайки примерно последната и предпоследната 7-ца може много ясно да се направи сравнение, кое е по-добро: старата визия (излъчваща невероятна агресия и мощ) или варела с куфар отзад

Предпочитам стария дизаин

ТОЯ КОПЕЛДАК БЕНГЪМ ДАЯ ИДЕ ДА СИ ПРАЙ ДРУГАДЕ КАРУЦИТЕ

Изображение
Изображение
БЕЗ КОМЕНТАР

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nuzzo » 20 Юли 2005, 12:42

Ще си послужа с думи на Бенгъл за да дам обеснние за завидната любов към 80-те години. Значи колите или изобщо изделия които служат на човека не се правят самоцелно. Както в архитектурата има понятие Архитектоника или съотнасяне на даден тип архитектурна форма към околната среда така е и в дизайна. Когато околната среда се променя променя се и дизайна. Разбирасе нещата са по динамични в дизайна( поради характера на продуктите).
В една среда като нашата заобикалящия ни соц-реализъм едно БМВ от миналя век се вписва в картинката повече отколкото тия нови бидони пълни с екстри, разбирасе че окото на поптребителя ще обременено вследствие на това да се вглежда по цял ден в ръбести олющени блокове, трамваи от времето на Тато и още какво ли не. В тая среда е нормално да видиш една Е30, а не Е90 ми тя е като звездолет :mhihi:
Изображение
NUZZO

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 20 Юли 2005, 14:27

Не мога да разбера какво толкова не ви харесва в новите модели.Никои не ви кара на сила да си ги купите.Които квото си го кефи тва си зима.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 20 Юли 2005, 20:06

преди Бенгъл да почне да дялка,не ви ли прави впечатление че пак са плюеха бмв-тата,малки багажници,тясно на задните места,не може да се кара през зимата,скъпи част и т.н. НО!!! 2 неща никой не оспорваше дизайна(външния и вътрешния) и двигателите,а сега големи багажници отзад е по-широко....е съгласен съм че удовоствието от карането е същото и моторите са страшни ма като я видя отвън и после като седна вътре,не мерси ще каза аз на таз оферта.с две думи за мен еволюция му е майката,с революция нещата в повечето случаи се осират.

P.S. Nuzzo в соца живеех в Париж и Е30-те му отиваха много на олющените автобуси.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум