Дойде времето за face lift на Е93 + E93 M3 + e92 M3
Модератор: Общи модератори
Re: Дойде времето за face lift на Е93 + E93 M3
Фейслифт за BMW M3 Convertible?
Изглежда от Баварската компания сериозно са се заели с "освежаването" на Серия 3. До преди няколко седмици гледахме снимки на купе и кабриолет версиите, а сега неочаквано в интернет се появиха фотографии на М3 Convertible. Както знаем, при BMW е традиция М-версиите да не получават фейслифт по време на жизнения си цикъл.
Обичайно, спортния автмобил е заснет по време на тестове в Германия. На този етап, промените обхващат задницата, където нови ще са бронята и LED стоп-светлините. Интериора, от своя страна, ще се похвали с модернизирана iDrive система, както и с многобройни хромирани елементи.
Носят се слухове, че двигателя на новият M3 Convertible няма да бъде променен. Както знаем, атмосферния 4,0-литров V8 агрегат доставя 420 к.с. (309 кВт) и максимален въртящ момент от 400Нм. По данни на компанията, спринта до 100 км/ч става за 5,3 секунди, докато максималната скорост възлиза на 250 км/ч.
Наред с обновените купе и кабриолет, новите модели би трябвало да се появяват в дилърските центрове на BMW в началото на идната година. Опция ще бъде, дали двигателя ще се куплира с механична трансмисия от 6-степени или M-DCT със седем предавки.

Изглежда от Баварската компания сериозно са се заели с "освежаването" на Серия 3. До преди няколко седмици гледахме снимки на купе и кабриолет версиите, а сега неочаквано в интернет се появиха фотографии на М3 Convertible. Както знаем, при BMW е традиция М-версиите да не получават фейслифт по време на жизнения си цикъл.
Обичайно, спортния автмобил е заснет по време на тестове в Германия. На този етап, промените обхващат задницата, където нови ще са бронята и LED стоп-светлините. Интериора, от своя страна, ще се похвали с модернизирана iDrive система, както и с многобройни хромирани елементи.
Носят се слухове, че двигателя на новият M3 Convertible няма да бъде променен. Както знаем, атмосферния 4,0-литров V8 агрегат доставя 420 к.с. (309 кВт) и максимален въртящ момент от 400Нм. По данни на компанията, спринта до 100 км/ч става за 5,3 секунди, докато максималната скорост възлиза на 250 км/ч.
Наред с обновените купе и кабриолет, новите модели би трябвало да се появяват в дилърските центрове на BMW в началото на идната година. Опция ще бъде, дали двигателя ще се куплира с механична трансмисия от 6-степени или M-DCT със седем предавки.

- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Понеже не намерих темата за е92...
ето още снимки http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=327521
ето още снимки http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=327521
За мен Е92 си е перфектно от всякаде,ама щом са решили да правят феислифт
Дано стане още по добра

Дано стане още по добра

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
И вече angel eyes ще са от диоди .... Остава да се предлага и с Quatr .... така де xDrive
Шегата настрана, изглежда добре.. особенно с м-пакет.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
masimo написа:И вече angel eyes ще са от диоди .... Остава да се предлага и с Quatr .... така де xDrive![]()
Аууу пепел ти на устата т.е на клавиатурата! Ако направят angel eyes с диоди тип Мерцедес и Ауди, официално се отказвам от маркат

((:BuKcu:)) написа:masimo написа:И вече angel eyes ще са от диоди .... Остава да се предлага и с Quatr .... така де xDrive![]()
Аууу пепел ти на устата т.е на клавиатурата! Ако направят angel eyes с диоди тип Мерцедес и Ауди, официално се отказвам от маркат![]()
![]()
По-скоро биха ги направили бели, както при новата 5-ца / Дай Боже!/. А колкото до задните стопове - ще са с линията на 7ма, 5та серия....може би мигачите ще са диодни
,както е при 7цата.

Няма да е като на Ауди или Мерцедес. Ангелските очи ще са бели най-вероятно, доста по-ярки просто.
А колкото до мигачите, предполагам, че всеки бъдещ модел ще е с диоди. И на седана на трета серия са диоди. Но на мигачите може, позволено им е.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
За тях съм съгласна, но не и да правят от ейнджъл айс - диод айс 

Изглежда и тези модели 3-ка купе и кабриолет ще получат ксенон-ове angel eyes 

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
((:BuKcu:)) написа:За тях съм съгласна, но не и да правят от ейнджъл айс - Идиод айс
По точно

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
колеги, аз ли съм нещо збъркан или има и други на моето мнение
... струва ми се, че BMW отдавна изгубиха чара си, разбирасе няма как да стоят на едно ниво, всичко се променя и развива, нормално и фирмата майка да промени политиката си и т.н. , но лично аз съм поклонник на по старата генерация BMW-та, макар, че с любов бих си отглеждал едно е93 хихихих 

Първи снимки... Да се надяваме скоро да пуснат официалните фотографии
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=341389

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=341389