Въпрос за Bilstein
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Въпрос за Bilstein
интересува ме ориентировъчно цена за Б6 и Б8 за Е46 320и 99модел,има ли някакви "фалшиви" варианти на Bilstein,имам предвид произведени в различни страни и с различно качество.питането ми е защото питах в гърция и ми казаха цени от около 100-130 евро цена на преден амортисьор Б6 или Б8,а скоро попаднах на едно магазинче за авточасти което ми предлага същият за 145 лв,доста голяма разлика,а имам някакви смътни спомени за турски Bilstein не са качествени и т.н...някакви впечатления?
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Въпрос за Bilstein
Ами в момента се продават 2 предни Б8 за 450лв във форума, не знам колко са в магазина, но гледай да не са турски - нямат много общо с истинския Билщайн... 

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
еми точно затова питам дали някой е запознат,цената не е критерий че са добри,друг може да ги пусне 1000 лв по-хубави ли са?а и колегата е писал че в магазин са 450 лв единият??? така че....
вземи ги от вън или от някоя сериозна фирма за да си спокоен
не съм сигурен да има ментета, обаче амортисьор за В8 за 145лв за нищо друго не ми напомня
за качествата им предполагам е излишно да ти говоря
не съм сигурен да има ментета, обаче амортисьор за В8 за 145лв за нищо друго не ми напомня
за качествата им предполагам е излишно да ти говоря
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Истински кит на Билсщаин Б6 или Б8-нови под 1000лв. граничи с фалшивото
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
значи 145лв ми казаха за Б6 но си мисля че Б8 е съвсем малко по-скъп.в Гърция бях питал,казаха ми около 480евро за Б6 и 500 за Б8 това е цена за 4 амортисьора без пружини,обаче там поради различният стандарт и цените са малко завишени,а и аз питам в магазинче там в малкото градче,човека звъни в Солун пита за цена и ми казва,тоест в Солун ще си ги намеря и за по-малко пари,а и няма гаранция че амортисьорите не са същите само че на гръцки цени нали?затова и питах дали има изобщо ментета и т.н. тези които видях тука си изглеждаха добре,кутия Bilstein,пише на 4-5 езика "Амортисьор" между които и гръцки език,което ме навежда мисълта че може да е същият като гръцкият.както и да е,отправих запитване към една фирма която е доставчик на Bilstein и други части,чакам отговор за цена.тука май няма много хора които са сменяли амортисьори съдейки по мненията.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
еми да на мен ми каза 500 евро +180 за пружини
за Б8.ще видя тези фирми които внасят Bilstein,тука ми предложиха и на FK около 650-700 лв амортисьори с пружини,та се двуомя все още...

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
Купи си хубави защото ако са имитация после ще съжаляваш и ще ги махнеш.Аз съм с H&R Street Peformance Coilovers
да, в немско тази цена беше от най-ниските
иначе в каталозите на Rieger цените за комплекти на bilstein започват от около 900 евро

иначе в каталозите на Rieger цените за комплекти на bilstein започват от около 900 евро
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Мой приятел който се занимава с авточасти ми каза че Билщайн-а който се продава в БГ е леко ментенце. Аз исках да си взема комплект предни и задни, но той не ми продаде
Спортно окачване на Закс - аморт.+пружини струва около 2000лв. тук във Варна си намерих, но с доставка 20 дни.

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
е какво значи леко ментенце,а и откъде да си купя,само от германия ли?тука поне питам в фирми които са дистрибутори на Bilstein за България.от това по-сигурно....здраве да е...а и като се поразровичках из нета попаднах на една от клуба на Рено
(хич не я харесвам тая марка),та човека си сменил на лагуната амортисьорите точно с такива от тези дистрибутори,и пишеше че е много доволен,макар че беше минал 10-ина км,незнам колко я е тествал колата и дали усеща разлика....

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
Не забравяй 4е ние сме си фанатици и си караме по-спортно колите си,този човек с реното сигурно си ходи с него до село с 90км/ч а аз си карам редовно с над 160-170км/ч
Лично аз никога не си купувам перформанс части от БГ-нито цената ме устройва нито качеството
Лично аз никога не си купувам перформанс части от БГ-нито цената ме устройва нито качеството
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Колега, продаваните в Бг масово са произведени в Турция - това има предвид колегата под ментаци, иначе пак са Билщайн, но разликата е като между Рено сглобено в Турция, и такова от Франция...
Ако щещ вярвай - първото е с пластмасови калници, другото с такива от поцинкована ламарина - за останалите разлики да не ти говоря...
Та и с амортесьорите така...

- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
martin_g60 написа:Не забравяй 4е ние сме си фанатици и си караме по-спортно колите си,този човек с реното сигурно си ходи с него до село с 90км/ч а аз си карам редовно с над 160-170км/ч
Ти к'во каза , че тия с БМВ са наи-големите карачи ли

if your car isn't scary - it's just not fast enough!
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2