Второто йеебан ....! без мноо БМВта
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Второто йеебан ....! без мноо БМВта
с благодарности към батСтрахил за подадената муза...
http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... e&sid=1071
Начи бат ви Страшко вече стана голем...лентяй! да ма извинява Страхил....! и като такъв се мотам по централната у петък и срещнах Цецо-Коня,тоа па да земе да срешне Славето и ми даде контакт...трифазен. звъним аз на Славчо,ма не сме се виждали има -нема семнайсе години. и как дигна-така ме позна. натресохме се с една дръглива 5ца -дизел на Пърпъла у кръчмата-той си беше бам-башка организатор от край време и хъката-мъката стигнахме до Пепа-приказката...!! Славчо тогаа само него го фанаха техните за трипера ,че се беше драпал мноу и майка му го сдрала от бой . и му викам
-Славе! дай да намериме останалите кочове и ше идеме да потърсиме Пепа-таа нема да е бегала далече.
речено-сторено.кой ,как и по какъв тертип открихме-тва и ЦРУ не може да докаже.и аз-пак парламентьор ше ода да я търса ,че ми най-арно БМВто,а и Илчо-Мечето беше станал кмет на район"Септември" и да не се излага пред комсомолската организация.
отивам аз на чек-пойнта ,ма там -нъцки! нема стрелбище ,нема чудо...! една кафетерия и нищо...! влезнах аз вътре поне да пия едно кафе и питам барманчето -едно мургавко младо моме за Пепа..!
таа вика:
-Мама бегА накъм Либия!Мноо ли ви треа...!? ъхъ..!ми ако е за онова-аз ше те опраим...!
брех! викам си тука стана интересно.вечерта на бира и семки обсъдихме предложението,сметнахме цената-20мин в ЦУМ по сички щандове,къде кво фане..., и ни си виде разумна!
само Илчо нещо се пънеше и Славе,че той нали предния път прави фал-старт,ма са бееме големи мъжове и засечка не трееше да има!само Поликсения/така се казваше на Пепа щерката / вика:
-Само без през ушите и повече от трима на веднъж-не!
и отиваме ние вечерта на дейта ,отвараме караваната зад кафето и вътре се намъкваме,ма трима ,а Славе и Илчо-чекат отпред ,щот нали по трима ....! беше ни сдрала у ЦУМ с неколко костюмчета от Валентина и секви инджиклими и са се бехме надървили да си връщаме...!
да-ама не! като излезнаха от една дърта 7ца едни пичове-мноо зли с едни тояги...!като ни затупаха.нито мъцат ,нито обясняват!!били и братя..!!само лупат...!и почти нищо ни немаше...! на мене ми немаше чесовника и един колан от пиротска-кожен!.. и са имам белег зад левото ухо от тоя секс дето правихме....!!мойта 3ка я беха напраили кабрио с бухалките и я беха обезкасетофонили....
от тогава с Пепини рода не се фащам ,щото нито трипера ми ареса ,нито сексенето с щерка и....! а дали Политу не беше и нечия друга щерка никой не смея да помисли дори...!!
отново да спомена ,че музата ми дойде със спомоществователството на е.бане.точка.нет
http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... e&sid=1071
Начи бат ви Страшко вече стана голем...лентяй! да ма извинява Страхил....! и като такъв се мотам по централната у петък и срещнах Цецо-Коня,тоа па да земе да срешне Славето и ми даде контакт...трифазен. звъним аз на Славчо,ма не сме се виждали има -нема семнайсе години. и как дигна-така ме позна. натресохме се с една дръглива 5ца -дизел на Пърпъла у кръчмата-той си беше бам-башка организатор от край време и хъката-мъката стигнахме до Пепа-приказката...!! Славчо тогаа само него го фанаха техните за трипера ,че се беше драпал мноу и майка му го сдрала от бой . и му викам
-Славе! дай да намериме останалите кочове и ше идеме да потърсиме Пепа-таа нема да е бегала далече.
речено-сторено.кой ,как и по какъв тертип открихме-тва и ЦРУ не може да докаже.и аз-пак парламентьор ше ода да я търса ,че ми най-арно БМВто,а и Илчо-Мечето беше станал кмет на район"Септември" и да не се излага пред комсомолската организация.
отивам аз на чек-пойнта ,ма там -нъцки! нема стрелбище ,нема чудо...! една кафетерия и нищо...! влезнах аз вътре поне да пия едно кафе и питам барманчето -едно мургавко младо моме за Пепа..!
таа вика:
-Мама бегА накъм Либия!Мноо ли ви треа...!? ъхъ..!ми ако е за онова-аз ше те опраим...!
брех! викам си тука стана интересно.вечерта на бира и семки обсъдихме предложението,сметнахме цената-20мин в ЦУМ по сички щандове,къде кво фане..., и ни си виде разумна!
само Илчо нещо се пънеше и Славе,че той нали предния път прави фал-старт,ма са бееме големи мъжове и засечка не трееше да има!само Поликсения/така се казваше на Пепа щерката / вика:
-Само без през ушите и повече от трима на веднъж-не!
и отиваме ние вечерта на дейта ,отвараме караваната зад кафето и вътре се намъкваме,ма трима ,а Славе и Илчо-чекат отпред ,щот нали по трима ....! беше ни сдрала у ЦУМ с неколко костюмчета от Валентина и секви инджиклими и са се бехме надървили да си връщаме...!
да-ама не! като излезнаха от една дърта 7ца едни пичове-мноо зли с едни тояги...!като ни затупаха.нито мъцат ,нито обясняват!!били и братя..!!само лупат...!и почти нищо ни немаше...! на мене ми немаше чесовника и един колан от пиротска-кожен!.. и са имам белег зад левото ухо от тоя секс дето правихме....!!мойта 3ка я беха напраили кабрио с бухалките и я беха обезкасетофонили....
от тогава с Пепини рода не се фащам ,щото нито трипера ми ареса ,нито сексенето с щерка и....! а дали Политу не беше и нечия друга щерка никой не смея да помисли дори...!!
отново да спомена ,че музата ми дойде със спомоществователството на е.бане.точка.нет
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: Второто йеебан ....! без мноо БМВта
не нормално добро,уникално написано,уникален стил на писане и изразяване... уникален 

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Тоя сайт не една муза е накарал да пищи и реве от смях.....
Много добро продължение, баце 

Si non confectus, non reficiat.
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
хахах, силно много , евалата
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Аз да питам, че не фанах
- тва сериозно ли или просто измислено 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
стиа бе ,баце! не е истина ,естествено ,но нищо чудно да се е случвало на некои хора некога.
бях адски впечатлен от написаното от бат Страшко и след доста години ,след като го прочетох за пръв път ми дойде муза да драсна продължение на историйката....!
бях адски впечатлен от написаното от бат Страшко и след доста години ,след като го прочетох за пръв път ми дойде муза да драсна продължение на историйката....!
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
- Andronoff
- триногата
-
не си чел първоисторията, затуй ще да е 
най-отгоре има линк..

най-отгоре има линк..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Колеги,
много Ви моля да се въздържате от постването само на емотиконки в мненията си.

Eliana написа:Колеги,
Що? Къде пише, че е забранено? Или просто защото ти си решила така

Eliana написа:3. Не използвайте голям брой емотикони или само емотикони в дадено мнение!
Ей тука го пише. Тук съм, за да следя за тези неща. И ако обичаш хайде малко по- спокойно с изказванията

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И кой решава много ли са емотиконките, или малко-направо пишете по колко може да се слагат, та ние простосмъртните спамери да знаем и да не нарушаваме форумните канони.
Иначе историйката си е много здрава
Иначе историйката си е много здрава

Последна промяна saleen на 02 Яну 2010, 21:18, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
rado_rf написа:Eliana написа:Колеги,
Що? Къде пише, че е забранено? Или просто защото ти си решила така. С какво се нарушават правилата? Напоследък гледам, че доста си се развихрила. Амбицията ли те гони? Айде по-спокойно. За някои неща си права, но този път просто прекаляваш!
Eliana написа:3. Не използвайте голям брой емотикони или само емотикони в дадено мнение!
Ей тука го пише. Тук съм, за да следя за тези неща. И ако обичаш хайде малко по- спокойно с изказванията
Видях къде го пише, но ти си ми изтрила голяма част от мнението. За което получаваш моите адмирации. Браво, така трябва. Да се трие това което не ти изнася и на негово място да се поства нещо друго. Евала на такива модератори. Пак ще попитам - какво дефинира "голям брой емотикони"? Това е като да дефинираш "какво е много пиене или ядене". Тъпо, тъпо, тъпо.
ПП: Да не си мислиш, че ще го търпя това да ми триеш мненията? Айде изтрий го и това!!
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
rado_rf написа:Eliana написа:Колеги,
Що? Къде пише, че е забранено? Или просто защото ти си решила така. С какво се нарушават правилата? Напоследък гледам, че доста си се развихрила. Амбицията ли те гони? Айде по-спокойно. За някои неща си права, но този път просто прекаляваш!
Едит: Сега видях, че преди няколко дена си променила правилата . Т. 2 и 3 са много далеч от истината. Не знам кой и по каква причина ти е дал модераторски права, но този вид еднолично управление се нарича Диктат. Това, че е автомобилен форум, не означава, че не трябва да споделяме истинските истории и това което ни вълнува с останалите, независимо дали става въпрос за катастрофи (нали е на автомобилна тематика) или магистрална проституция (нали е на автомобилна тематика) и всички извращения свързани с автомобили.
Издишат тези точки и това си е. Аз мога да пусна десет теми на автомобилна тематика и в тях просто да не става дума за автомобили. Е, кво праим? Заключваме щот не ни кефи? Ай, стига беEliana написа:3. Не използвайте голям брой емотикони или само емотикони в дадено мнение!
Айде вече да не си лазим по нервите и да се правим на ГОЛЯМАТА РАБОТА. Друг път не ми редактирай мненията. Спазвам добрия тон и не използвам голям брой емотикони.
Иво, извинявай за спама. Историята е страхотна, ама ако беше споменал и думата автомобил, и че действието се е развило около автомобила, щеше да е съвсем друга работа, вее

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio

Ами това за "големия брой емотикони" да питаш Асен или там някой от администраторите, който го е писал.
Аз редакции по мнения на правя, но ако искаш се оплачи на някой администратор да провери по логовете дали съм ти променяла мнение, защото аз такива спомени нямам.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2