Второто йеебан ....! без мноо БМВта

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Второто йеебан ....! без мноо БМВта

Мнение от SKISA » 02 Дек 2009, 15:32

с благодарности към батСтрахил за подадената муза...
http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... e&sid=1071

Начи бат ви Страшко вече стана голем...лентяй! да ма извинява Страхил....! и като такъв се мотам по централната у петък и срещнах Цецо-Коня,тоа па да земе да срешне Славето и ми даде контакт...трифазен. звъним аз на Славчо,ма не сме се виждали има -нема семнайсе години. и как дигна-така ме позна. натресохме се с една дръглива 5ца -дизел на Пърпъла у кръчмата-той си беше бам-башка организатор от край време и хъката-мъката стигнахме до Пепа-приказката...!! Славчо тогаа само него го фанаха техните за трипера ,че се беше драпал мноу и майка му го сдрала от бой . и му викам
-Славе! дай да намериме останалите кочове и ше идеме да потърсиме Пепа-таа нема да е бегала далече.
речено-сторено.кой ,как и по какъв тертип открихме-тва и ЦРУ не може да докаже.и аз-пак парламентьор ше ода да я търса ,че ми най-арно БМВто,а и Илчо-Мечето беше станал кмет на район"Септември" и да не се излага пред комсомолската организация.
отивам аз на чек-пойнта ,ма там -нъцки! нема стрелбище ,нема чудо...! една кафетерия и нищо...! влезнах аз вътре поне да пия едно кафе и питам барманчето -едно мургавко младо моме за Пепа..!
таа вика:
-Мама бегА накъм Либия!Мноо ли ви треа...!? ъхъ..!ми ако е за онова-аз ше те опраим...!
брех! викам си тука стана интересно.вечерта на бира и семки обсъдихме предложението,сметнахме цената-20мин в ЦУМ по сички щандове,къде кво фане..., и ни си виде разумна!
само Илчо нещо се пънеше и Славе,че той нали предния път прави фал-старт,ма са бееме големи мъжове и засечка не трееше да има!само Поликсения/така се казваше на Пепа щерката / вика:
-Само без през ушите и повече от трима на веднъж-не!
и отиваме ние вечерта на дейта ,отвараме караваната зад кафето и вътре се намъкваме,ма трима ,а Славе и Илчо-чекат отпред ,щот нали по трима ....! беше ни сдрала у ЦУМ с неколко костюмчета от Валентина и секви инджиклими и са се бехме надървили да си връщаме...!

да-ама не! като излезнаха от една дърта 7ца едни пичове-мноо зли с едни тояги...!като ни затупаха.нито мъцат ,нито обясняват!!били и братя..!!само лупат...!и почти нищо ни немаше...! на мене ми немаше чесовника и един колан от пиротска-кожен!.. и са имам белег зад левото ухо от тоя секс дето правихме....!!мойта 3ка я беха напраили кабрио с бухалките и я беха обезкасетофонили....
от тогава с Пепини рода не се фащам ,щото нито трипера ми ареса ,нито сексенето с щерка и....! а дали Политу не беше и нечия друга щерка никой не смея да помисли дори...!!

отново да спомена ,че музата ми дойде със спомоществователството на е.бане.точка.нет

ентусиаст
Аватар

Re: Второто йеебан ....! без мноо БМВта

Мнение от slatanic » 02 Дек 2009, 17:00

Пак уби коча с граната! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 02 Дек 2009, 17:28

не нормално добро,уникално написано,уникален стил на писане и изразяване... уникален :bowdown:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 02 Дек 2009, 17:38

Тоя сайт не една муза е накарал да пищи и реве от смях..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Много добро продължение, баце :yes:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 02 Дек 2009, 18:16

хахах, силно много , евалата
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 03 Дек 2009, 10:21

Аз да питам, че не фанах :mhihi: - тва сериозно ли или просто измислено :roll:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Дек 2009, 11:34

стиа бе ,баце! не е истина ,естествено ,но нищо чудно да се е случвало на некои хора некога.
бях адски впечатлен от написаното от бат Страшко и след доста години ,след като го прочетох за пръв път ми дойде муза да драсна продължение на историйката....!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 14 Дек 2009, 13:56

Чесно казано не разбрах нищо..ама карай ..лаф да стааа :mhihi:
Изображение Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 14 Дек 2009, 19:05

не си чел първоисторията, затуй ще да е ;)
най-отгоре има линк..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 17 Дек 2009, 1:40

Колеги,
много Ви моля да се въздържате от постването само на емотиконки в мненията си.
:)
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 02 Яну 2010, 20:36

Eliana написа:Колеги,

Що? Къде пише, че е забранено? Или просто защото ти си решила така :confused: . С какво се нарушават правилата? Напоследък гледам, че доста си се развихрила. Амбицията ли те гони? Айде по-спокойно. За някои неща си права, но този път просто прекаляваш!

Eliana написа:3. Не използвайте голям брой емотикони или само емотикони в дадено мнение!

Ей тука го пише. Тук съм, за да следя за тези неща. И ако обичаш хайде малко по- спокойно с изказванията :)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Яну 2010, 21:11

И кой решава много ли са емотиконките, или малко-направо пишете по колко може да се слагат, та ние простосмъртните спамери да знаем и да не нарушаваме форумните канони.
Иначе историйката си е много здрава :clap:
Последна промяна saleen на 02 Яну 2010, 21:18, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 02 Яну 2010, 21:15

rado_rf написа:

Що? Къде пише, че е забранено? Или просто защото ти си решила така :confused: . С какво се нарушават правилата? Напоследък гледам, че доста си се развихрила. Амбицията ли те гони? Айде по-спокойно. За някои неща си права, но този път просто прекаляваш!

Eliana написа:3. Не използвайте голям брой емотикони или само емотикони в дадено мнение!

Ей тука го пише. Тук съм, за да следя за тези неща. И ако обичаш хайде малко по- спокойно с изказванията :)

Видях къде го пише, но ти си ми изтрила голяма част от мнението. За което получаваш моите адмирации. Браво, така трябва. Да се трие това което не ти изнася и на негово място да се поства нещо друго. Евала на такива модератори. Пак ще попитам - какво дефинира "голям брой емотикони"? Това е като да дефинираш "какво е много пиене или ядене". Тъпо, тъпо, тъпо.

ПП: Да не си мислиш, че ще го търпя това да ми триеш мненията? Айде изтрий го и това!!
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 02 Яну 2010, 22:08

rado_rf написа:

Едит: Сега видях, че преди няколко дена си променила правилата . Т. 2 и 3 са много далеч от истината. Не знам кой и по каква причина ти е дал модераторски права, но този вид еднолично управление се нарича Диктат. Това, че е автомобилен форум, не означава, че не трябва да споделяме истинските истории и това което ни вълнува с останалите, независимо дали става въпрос за катастрофи (нали е на автомобилна тематика) или магистрална проституция (нали е на автомобилна тематика) и всички извращения свързани с автомобили.
Издишат тези точки и това си е. Аз мога да пусна десет теми на автомобилна тематика и в тях просто да не става дума за автомобили. Е, кво праим? Заключваме щот не ни кефи? Ай, стига бе

Айде вече да не си лазим по нервите и да се правим на ГОЛЯМАТА РАБОТА. Друг път не ми редактирай мненията. Спазвам добрия тон и не използвам голям брой емотикони.

Иво, извинявай за спама. Историята е страхотна, ама ако беше споменал и думата автомобил, и че действието се е развило около автомобила, щеше да е съвсем друга работа, вее :mhihi:

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 02 Яну 2010, 22:18

:shock: :shock: :shock: Кое мнение съм променила?
Ами това за "големия брой емотикони" да питаш Асен или там някой от администраторите, който го е писал.
Аз редакции по мнения на правя, но ако искаш се оплачи на някой администратор да провери по логовете дали съм ти променяла мнение, защото аз такива спомени нямам.
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории