кожен салон
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
кожен салон
Здравейте искам да разбера от вас малко инфо за цени и тапицери които изработват кожен салон някой правил ли е и дали е доволен
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: кожен салон
nikinanev написа:Здравейте искам да разбера от вас малко инфо за цени и тапицери които изработват кожен салон някой правил ли е и дали е доволен
Преди време (около година) питах при тапицер колко ще ми иска да ми претапицира седалките (за седан) и отговора тогава беше около 400 лв с техен материял....
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
400лв ама с изкуствена кожа защото няма тапицер който да ти претапицира за 400лв с естествена кожа седалките

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- metodi80
- старши ентусиаст
-
БаЯн написа:400лв ама с изкуствена кожа защото няма тапицер който да ти претапицира за 400лв с естествена кожа седалките![]()
Е , момчета за това да си кажа честно ,не го уточних тогава ... просто попитах , казаха ми и толкова ...хич и не се замислих дали е с естествена или изкуствена ( сега като коментирате и си давам сметка , че наистина едва ли е толкова с естествена ...па то една малка дамска чанта от естествена кожа е 50 лв, какво остава за седлки , дето ще иде сума материял по тях ... ). Утре ще попитам пак там на същото място и пак ще пиша ...
БаЯн написа:400лв ама с изкуствена кожа защото няма тапицер който да ти претапицира за 400лв с естествена кожа седалките![]()
недей да си толкова убеден.един приятел си тапицира двете предни седалки с естествена кожа за 200лв.при един тапицер чийто координати ще взема скоро че и аз съм намислил нещо,а за него чух че е много добър и взима много евтино.за труд на моя човек е взел 40лв.за двете седалки и другото е цената на кожата

за сега само знам че тапицера се намира в Ловеч,скоро ще го посетя и ще кача координатите му,който иска да го ползва

- sebulba1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325tds touring,e46 328ci...
- Мечтае да кара: МИГ–29
- Детайли за колата: И двете с чип...
На е 46 цата си правих салона под моста на 4-ти километър.Фирмата е Вилнер.Мисля че те са най добрите.За 2000 лв. Колата стана един път.
- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: нещо черно
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: Рег. на 30.01.2009
На мен за бяла менте кожа, за е36 седан за седалките, и корите на вратите ми поискаха 600лв. Май искат да ме прецакат... 

325i на части- viewtopic.php?f=134&t=253370
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Преди 2-3 седмици питах по мейл за цени едни известни тапицери от Гео Милев и ето го отговора:
Лично аз веднага се отказах -> по-добре да си купя вейдър
!
Цената за направа на салон от дамаска и/или изкуствена кожа е 800 лв. с естествена е 1800 лв.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И аз да използвам темата на колегата :
Някой знае ли колко струва един линеен метър естествена кожа ? И евентуално къде в София се продава ?
Някой знае ли колко струва един линеен метър естествена кожа ? И евентуално къде в София се продава ?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- gegro
- Потребител
-
- Кара: фолцваген пасат 6
- Мечтае да кара: Порше каен турбо-с, магнум
аз за 2 ри пат си правя кожа на кола и сам много доволен правя я изкуствена и естествена комбинация на седалките кадето се седи с поголяма пло6т от тялото слагам естествена дуп4ена кожа а на другото изкуствена .
преди 7 години си правих бмв то 525 тдс комби 99г. и ми взеха 700лв. по този на4ин с корите , стана уникално .и не прадна койата 4 години след това незнам продадох колата .
а сега реставрирам една акула е23 728ли... можи да я видите в форума акули ...
сменихме и тавана с лук кам 100 110лв. 4ерен много яко стана а салона ми е 2 цвята с вариант изкуствена и естествена кожа и 6теми струва тотал 750лв. а няма да ви казвам маистора е пепел добар и знае какво прави . така 4е си струва да се освежи салона ,но тои да ви го прави с гаранция -гр.Хасково 0887237715-Тон4о
преди 7 години си правих бмв то 525 тдс комби 99г. и ми взеха 700лв. по този на4ин с корите , стана уникално .и не прадна койата 4 години след това незнам продадох колата .
а сега реставрирам една акула е23 728ли... можи да я видите в форума акули ...
сменихме и тавана с лук кам 100 110лв. 4ерен много яко стана а салона ми е 2 цвята с вариант изкуствена и естествена кожа и 6теми струва тотал 750лв. а няма да ви казвам маистора е пепел добар и знае какво прави . така 4е си струва да се освежи салона ,но тои да ви го прави с гаранция -гр.Хасково 0887237715-Тон4о
BMW
Аз лично не ви препоръчвам да тапицирате с изкуствена кожа, един приятел си я тапицира и сега много съжалява, тъй като издава непрекъснат скърцащ звук "като пръдня" 

- delchoni
- Потребител
-
- Кара: bmw e46
- Мечтае да кара: m3
Задължително естествена кожа. Около 2000 лв излиза екстрата за под тази цена ще бъде някоя боза.
....::::impossible is nothing::::....
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Преди години тапицирах един салон но под 600лв. не знам дали ще ти хареса резултата.Този човек всички го знаят-Колю Моката в Свищов 

- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
exigo написа:Аз лично не ви препоръчвам да тапицирате с изкуствена кожа, един приятел си я тапицира и сега много съжалява, тъй като издава непрекъснат скърцащ звук "като пръдня"
Абсолютно.
Мнение от първа ръка - правих си тапицерията на една друга кола - малко къстъм изпълнение с изкуствена кожа. Стана красота голяма - шивача излезе уникално добър...... обаче как спарва и скърца - не е истина - лятото направо се лепи по тялото - приплъзването по мокра изкуствена кожа чак боли.
Добрите момчета обичат реда, а лошите владеем и управляваме хаоса.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ