газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- batko_koko
- кандидат ентусиаст
-
На мен с газовият инжекцион градско в ПЛОВДИВ (незнам в СОФИЯ как ще гори) ми гори 13 на нормално каране (не като тролей) с климатика 15. Като го карам пестеливо в града ми гори 11 без клима. Извън градско с 90,100 без клима ми пада на 7,5 които не вярва залагам си колата. а по магиктралата с 180,190 нито киометар по малко не съм падал от пловдив до софия и обратно ми деде 14,5 без клима.Много зависи кои и как ще е кара за горенето. но среден разход на градско извн градско е около 12.
Дали че тя на бензин гори 14 ти на газ искаш 13
Как ве? Мойта на бензин градско повече от 12 не е качила (с вклучен климатроник и юркане) а при нормално каране - 10.5 , 11.
Преди малко е оставих да се прави, някъв се бил отказал и ми се обадиха. Утре ще е готова и ще споделя как е. Само се надявам да няма разлика в вървенето, иначе и на 15 съм съгласен

Между другото на мен ми излиза 1450лв всичко (при познати )

Ruskia_bg написа:Дали че тя на бензин гори 14 ти на газ искаш 13
Как ве? Мойта на бензин градско повече от 12 не е качила (с вклучен климатроник и юркане) а при нормално каране - 10.5 , 11.
стига бе кви са тези разходи че моята 316и гореше повече как го правите този разход

как го засичаш този разход данеби да бъркаш в сметките

стига бе кви са тези разходи че моята 316и гореше повече как го правите този разход че на мен ако ми гори талкова ще я карам на бенз ве
Резервоара до горе, карам 250-300 км след това пак до горе и така. Последниа път като го засякох (миналата седмица) ми даде 12.2 градско с климатик и много юркане. Незнам дали има значение , но карам с V-Power racing или OMW 100.
Затова и се надявам сега да не ми качи повече от 15
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Айде и аз да попитам нещо. Ще действа ли разходомера като сложа газ. И по назад в темата някой беше казал, че освен инжекторите, ако не се кара от време на време на бенз няма какво да се повреди. Това значи ли , че е хубаво да се кара и на бензин- да речем 40-50 км?
ivopicha написа:Айде и аз да попитам нещо. Ще действа ли разходомера като сложа газ. И по назад в темата някой беше казал, че освен инжекторите, ако не се кара от време на време на бенз няма какво да се повреди. Това значи ли , че е хубаво да се кара и на бензин- да речем 40-50 км?
Да ще действа той яма нищо общо с бензина

Да хубаво е да покарваш на бенз отвреме навреме за да поработят инжекторите

Моята практика е такава

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
REMUS написа:Ruskia_bg написа:Дали че тя на бензин гори 14 ти на газ искаш 13
стига бе кви са тези разходи че моята 316и гореше повече как го правите този разход![]()
![]()
![]()
че на мен ако ми гори талкова ще я карам на бенз ве
![]()
Колега този разход се прави като ти отслабне повечко десния крак иначе друг начин няма, ни диети ни фитнес

- batko_koko
- кандидат ентусиаст
-
Але незнам ваще кви мотори са моита е с ванус може би затва. но ако някои не ми вярва за разхода да ми звнна ако има мерак да го повозя самоче да си сложи газ. Ако не даде тоиа разход дето съм го написъл подарявам му колата. Ниама заква да ви лжа А в града на каквото и карани да се кара които и да и кара МАХ разход на газ повече от 19 неможе да даде.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Сега ми казаха за едни до басейна Спартак
...някои да знае нещо за тези хубавци как работят и т.н.
А и какво да питам става въпрос за обикновена газова..
кои изпарител е по добър и т.н.. Обадих се и ми казаха, че за този месец ще ме вместят 

От 2 дни вече съм с газов инзекчион и както обещах сте споделя впечатлението си:
1. Вървенето е същото като при бензин с изклучение като пусна климата (на бензин не се усеста а на газ малко)
2. Налял съм 27-28 литра (35 ми е бутилката) и съм минал 208 км досега и има още газ(доколкото мога да смятам това прави под 14). И това при условие че е работила не малко на място (за настроика) и я юркам много последните 2 дни.
Засега съм доволен. Дано не ми създава проблеми в бъдеще. Като смятам колко карам я избивам за 7-8 месеца.
1. Вървенето е същото като при бензин с изклучение като пусна климата (на бензин не се усеста а на газ малко)
2. Налял съм 27-28 литра (35 ми е бутилката) и съм минал 208 км досега и има още газ(доколкото мога да смятам това прави под 14). И това при условие че е работила не малко на място (за настроика) и я юркам много последните 2 дни.
Засега съм доволен. Дано не ми създава проблеми в бъдеще. Като смятам колко карам я избивам за 7-8 месеца.
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Ruskia_bg написа:От 2 дни вече съм с газов инзекчион и както обещах сте споделя впечатлението си:
Колко излезе газовия инжекцион?
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM