Camber plate
Модератор: bum_bum
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Re: Camber plate
www.compbrake.co.uk
тука има,доста истински........чакам да дойдат за баба 30ка.
тука има,доста истински........чакам да дойдат за баба 30ка.
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
svilgg написа:Абе искам да си направя кеймбър плейтове на е36-цата
нищо че съм с обикновен макферсон а не коиловъри, на мен ми стига само градус да си дам на колелетата
немога да намеря в нета някакъв чертеж на плейтове за да знам някакви ориентировъчно мерки да мога да дам да ми изрежат на плазмата планките а от там нататъка моя грижа
някой да разполага с нещо под ръка????????
имам и нещо в главата си как да се направи плейт с които да можеш да си регулираш както надлъжните така и напречните наклони ... даже съм убеден че ще стане ... е , естествено ще има и малко рязанка с флекса![]()
![]()
На сончо решението ще ти излезе най евтино,а ако имаш пара и за некой мкофф тампон за бомбето и отдоло за носача си супер.
За истински раздвижни камбъри внимавай с направата,че бая хора сбъркаха там
въпреки скф унибалите и т.н.
снимал съм си гумите и наклоните, ама немоа турям снимки тука, чакам асен да оправи бъга и ше ги тура
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
S-stail написа:
На сончо решението ще ти излезе най евтино,а ако имаш пара и за некой мкофф тампон за бомбето и отдоло за носача си супер.
За истински раздвижни камбъри внимавай с направата,че бая хора сбъркаха там
въпреки скф унибалите и т.н.
а при грешка може да се случи какво ?
и другото ... м-ков тампон за горе ясно , ама това долу за носача

- svilgg
- ентусиаст
-
sonny написа:снимал съм си гумите и наклоните, ама немоа турям снимки тука, чакам асен да оправи бъга и ше ги тура
чакам с нетърпение .... да видя какъв кеймбър вадиш отпред и отзад ...

- svilgg
- ентусиаст
-
ооо , ми то това добре изглеждало бе ...
оттук нататък само трябва да ми кажеш с какви валяци си отпред , шайбите калибровани ли са на някаква дебелина , и до колко шайби или милиметра мога да си позволя ? градуса на стенд ли го замерваш ?
оттук нататък само трябва да ми кажеш с какви валяци си отпред , шайбите калибровани ли са на някаква дебелина , и до колко шайби или милиметра мога да си позволя ? градуса на стенд ли го замерваш ?
svilgg написа:ооо , ми то това добре изглеждало бе ...
много ясно, че е на стенд, размера на джантите го пише малко по-нагоре, но малко ми опират в калниците, искат си издуване, поне с тези джанти, все пак са ет15. Шайбите се определят на стенда, отиваш с една шепа при познат диагностик, че инак ща изгонят.
- svilgg
- ентусиаст
-
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
най-честия фал при направата на камбърплейт, е че се получава да не ти се връща волана сам.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Sharo написа:най-честия фал при направата на камбърплейт, е че се получава да не ти се връща волана сам.
ааааа моя си се връща кат откачен
gang_bang написа:А от зад къв е ефекта при промяна на ъгъла?
Ми то това е цяла наука, за която никой никъде каквото и да пише, не е вариант за истинноста. Защото навсякъде условията са различни и всеки си усеща колата различно. Просто според намина ти на каране си гласиш и колата. Ако си караш колата в града и не те интересува спортното каране, заводските настроики на колата са си перфектни. НО ако гониш тещо друго, там вече се оправяш горе-долу сам, както я усещаш така.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Не знам дали няма ме линчувате че темата е от 1 година но пък е интересна и не се сдържах да не пиша.Sharo написа:най-честия фал при направата на камбърплейт, е че се получава да не ти се връща волана сам.
Все пак нали надлъжните наклони се правят предимно с тая цел. да ти се връща волана повече. Иначе ако се бутат само страничните наклони верно е възможно да не се връща или да се връща по трудно.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2