Къде се намира модулът за алармата на е39 комби
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- radik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 3.0 218 hp
Къде се намира модулът за алармата на е39 комби
спряха да ми работят копчетат и на двата ключа, не е от батерията. искам да погледна модула, но незнам къде е!?
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Re: Къде се намира модулът за алармата на е39 комби
При фейслифта с новият лайт модул е вградена в лайт модула.
Но не вярвам да има някаква връзка алармата с твоя проблем ... може би модула на централното е сдал багажа
Но не вярвам да има някаква връзка алармата с твоя проблем ... може би модула на централното е сдал багажа

- radik
- кандидат ентусиаст
-
а къде се намира този модул на централното /какво е лайтмодул/
- minkoM3
- кандидат ентусиаст
-
колега и аз имам същия проблем,централното работи само със заключване през вратата,и със бутона отвътре,а ключа сякаш е без батерия не реагира нищо
да вземем да пуснем една тема да търсим маистор за тая работа викам аз,иначе какво да правиш без централно и аларма
кажи ако имаш развитие по проблема.

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
minkoM3 написа:колега и аз имам същия проблем,централното работи само със заключване през вратата,и със бутона отвътре,а ключа сякаш е без батерия не реагира нищода вземем да пуснем една тема да търсим маистор за тая работа викам аз,иначе какво да правиш без централно и аларма
кажи ако имаш развитие по проблема.
Обучи си ключа - има го описано във типс енд трикс темата за Е39 - ако не ти светка диода на ключа значи батерията е за смяна
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
radik - Управляващия елемент на алармата е във ГМ-а (General module) това е модула който управлява джамовете, заключването, алармата, седалките, стъклата, люка и повече от полвината електроники в колата - намира се зад жабката. Другия вариянт е да се е скапала антената на алармата - намира се в задна лява колонка на задния джам. Лява като си срещу колата
ПС: и ти пробвай да обучиш ключовете - един след друг щом имаш два - писал съм къде е описано как става
Успех.

ПС: и ти пробвай да обучиш ключовете - един след друг щом имаш два - писал съм къде е описано как става

Успех.
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
Здравейте колеги,
Съжалаявам че малко се намесвам в темата на колегата, но да ви питам и за моя проблем с алармата. Аз мога да си заключвам / отключвам с дистанционното обаче алармата не се включва. Бутона на централното вътре в колата също не работи, и на борда ми показва перманентно и четирите врати отворени. предполагам затова и бутона за заключване вътре не работи, и това стана изведнаж, като прекарвах един кабел отзад покрай модула на климатроника. Та мисълта ми беше да там някъде се намира нещо свързано с алармата или пък някакъв управляващ модул на вратите или и ас не знам вече какво.......
Колега sorry още веднъж, че така ти се намесих в темата
Съжалаявам че малко се намесвам в темата на колегата, но да ви питам и за моя проблем с алармата. Аз мога да си заключвам / отключвам с дистанционното обаче алармата не се включва. Бутона на централното вътре в колата също не работи, и на борда ми показва перманентно и четирите врати отворени. предполагам затова и бутона за заключване вътре не работи, и това стана изведнаж, като прекарвах един кабел отзад покрай модула на климатроника. Та мисълта ми беше да там някъде се намира нещо свързано с алармата или пък някакъв управляващ модул на вратите или и ас не знам вече какво.......

Колега sorry още веднъж, че така ти се намесих в темата
- radik
- кандидат ентусиаст
-
и двата ключа пробвах и са обучени попринцип, лампата на ключовете си свети. под жабката НЯМА НИЩО/само блокажът е там/. само не разбрах - задна лява или дясна е това за вратата?
9 мнения
• Страница 1 от 1