Звук на бмв 525 тдс

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Re: Звук на бмв 525 тдс

Мнение от NAPSTERS » 22 Ное 2009, 20:19

та по темата, колега не се занимаваи с глупости , не се опитваи да тунинговаш колата на бащати , защото ще и сцепиш кратуната , а след това бащати ше сцепи твоята, за мен Е39 е елегантна кола на която тихата работа на двигателя е повече от възхитителна, немога да си представя тази кола да реве като гоуф с илиенско гърне, просто не се вписва, дори ма М5 звика е силно приглушен 8)
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: само бмв та
Детайли за колата: много бърза

Мнение от ясен николов » 22 Ное 2009, 22:55

това за кратуните изби рибата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 22 Ное 2009, 23:03

Този въпрос със звука и мен много ме интересува. Само това ми остана да направя за да си завърша тунинг проекта. Иначе досега съм сложил: тасове тип "спинърс", син Angel eyes, Angel eyes на халогените, спортни огледала, спойлер, спортни прагове, райбери на предния капак и калобрани на задните гуми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 22 Ное 2009, 23:05

Воденичаров написа:Този въпрос със звука и мен много ме интересува. Само това ми остана да направя за да си завърша тунинг проекта. Иначе досега съм сложил: тасове тип "спинърс", син Angel eyes, Angel eyes на халогените, спортни огледала, спойлер, спортни прагове, райбери на предния капак и калобрани на задните гуми.

пропусна лентата антистатик на задната броня която се плъзга по асфалта и светлоотразителите на вратите
Барай шишарката Минкеее ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 22 Ное 2009, 23:06

anzak написа:
Воденичаров написа:Този въпрос със звука и мен много ме интересува. Само това ми остана да направя за да си завърша тунинг проекта. Иначе досега съм сложил: тасове тип "спинърс", син Angel eyes, Angel eyes на халогените, спортни огледала, спойлер, спортни прагове, райбери на предния капак и калобрани на задните гуми.

пропусна лентата антистатик на задната броня която се плъзга по асфалта и светлоотразителите на вратите

ааа, много селско вее, луд ли си?!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: само бмв та
Детайли за колата: много бърза

Мнение от ясен николов » 22 Ное 2009, 23:08

еи умирам от :mhihi: :mhihi: :mhihi: бреееееееееееееее :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Мотопед :)
Мечтае да кара: колело
Детайли за колата: супер е

Мнение от harko77 » 23 Ное 2009, 1:45

Колега ако трябваше да ръмжи и фучи тая кола щяха да я измислят от завода така щом са решили ч не трябва да се чува двигателя значи има някаква уловка
Ако наистина искаш да ти ръмжи колата слагаш един диск на формула 1 сваляш стъклата усилваш до дупка и си ти :dummy:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 23 Ное 2009, 3:10

harko77 написа:Колега ако трябваше да ръмжи и фучи тая кола щяха да я измислят от завода така щом са решили ч не трябва да се чува двигателя значи има някаква уловка
Ако наистина искаш да ти ръмжи колата слагаш един диск на формула 1 сваляш стъклата усилваш до дупка и си ти :dummy:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 23 Ное 2009, 16:27

harko77 написа:Колега ако трябваше да ръмжи и фучи тая кола щяха да я измислят от завода така щом са решили ч не трябва да се чува двигателя значи има някаква уловка

така говориш колега щото не си виждал и чувал звука на 525д с права траба и без задното гърне, направо бех полудел тогава да си взема комънреил само заради този звук, но пък така си замина турбото много бързо и се отказах :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: bmw
Мечтае да кара: samo bmw

Мнение от batgu6 » 23 Ное 2009, 20:39

NAPSTERS написа:келеш+ТДС= счупен матор :mhihi:
колега напълно съм сагласен с теб

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Влака

Мнение от animall » 25 Ное 2009, 1:35

anzak написа:сцепи маркуча на турбото малко и гледай какво фучене ще е тогава все едно миг 29 излита :kuku:

лелелелле паднах от стола направо :) вие всички а и особенно колегата с МИГ-а направо цепите мрака... помеждодругото утре ще сменявам виско. а сега милата ми тдс-ка вие като катюша преди изстрел на ракета земя-земя :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E39