Звук на бмв 525 тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Звук на бмв 525 тдс
та по темата, колега не се занимаваи с глупости , не се опитваи да тунинговаш колата на бащати , защото ще и сцепиш кратуната , а след това бащати ше сцепи твоята, за мен Е39 е елегантна кола на която тихата работа на двигателя е повече от възхитителна, немога да си представя тази кола да реве като гоуф с илиенско гърне, просто не се вписва, дори ма М5 звика е силно приглушен 

- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Този въпрос със звука и мен много ме интересува. Само това ми остана да направя за да си завърша тунинг проекта. Иначе досега съм сложил: тасове тип "спинърс", син Angel eyes, Angel eyes на халогените, спортни огледала, спойлер, спортни прагове, райбери на предния капак и калобрани на задните гуми.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Воденичаров написа:Този въпрос със звука и мен много ме интересува. Само това ми остана да направя за да си завърша тунинг проекта. Иначе досега съм сложил: тасове тип "спинърс", син Angel eyes, Angel eyes на халогените, спортни огледала, спойлер, спортни прагове, райбери на предния капак и калобрани на задните гуми.
пропусна лентата антистатик на задната броня която се плъзга по асфалта и светлоотразителите на вратите
Барай шишарката Минкеее ....
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
anzak написа:Воденичаров написа:Този въпрос със звука и мен много ме интересува. Само това ми остана да направя за да си завърша тунинг проекта. Иначе досега съм сложил: тасове тип "спинърс", син Angel eyes, Angel eyes на халогените, спортни огледала, спойлер, спортни прагове, райбери на предния капак и калобрани на задните гуми.
пропусна лентата антистатик на задната броня която се плъзга по асфалта и светлоотразителите на вратите
ааа, много селско вее, луд ли си?!
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
Колега ако трябваше да ръмжи и фучи тая кола щяха да я измислят от завода така щом са решили ч не трябва да се чува двигателя значи има някаква уловка
Ако наистина искаш да ти ръмжи колата слагаш един диск на формула 1 сваляш стъклата усилваш до дупка и си ти
Ако наистина искаш да ти ръмжи колата слагаш един диск на формула 1 сваляш стъклата усилваш до дупка и си ти

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
harko77 написа:Колега ако трябваше да ръмжи и фучи тая кола щяха да я измислят от завода така щом са решили ч не трябва да се чува двигателя значи има някаква уловка

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
harko77 написа:Колега ако трябваше да ръмжи и фучи тая кола щяха да я измислят от завода така щом са решили ч не трябва да се чува двигателя значи има някаква уловка
така говориш колега щото не си виждал и чувал звука на 525д с права траба и без задното гърне, направо бех полудел тогава да си взема комънреил само заради този звук, но пък така си замина турбото много бързо и се отказах

- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
anzak написа:сцепи маркуча на турбото малко и гледай какво фучене ще е тогава все едно миг 29 излита
лелелелле паднах от стола направо

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2