помагайте че печката ми пуши
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 DA Touring 01г
помагайте че печката ми пуши
колеги от около два дни започна следното: като запаля колата автоматично се включва печката, но ми направи впечатление че взе да пуши от начало и то доста неприятно, чак дим влиза и вътре по малко.след известно време всичко си идва на мястото, но тоя дим ме притеснява.тая печка има ли "комин" който може да се запуши, или проблема идва от другаде
, давайте акъл как да го решавам тоя яд!колата е 525 ДА комби 2002г.Печката е "Вебасто" 5 киловатова фабрично монтирана.
Тя колате ми въобще не пуши, ама кюмбето виж кви ги праи

Тя колате ми въобще не пуши, ама кюмбето виж кви ги праи

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Re: помагайте че печката ми пуши
всичко, което казваш е съвсем нормално! Не се занимавай с глупости и се радвай, че ти пуши печката ... щото като спре да пуши ще ревеш по друг начин 

- nitrif
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 635d
- Мечтае да кара: Only BMW...
- Детайли за колата: M6
Много е неприятно това пушене от печката,и при мен пуши като "циганско кюмбе".Явно трябва да поработи да изчисти дима но кога?За 1ва зима съм с колата и от яд на димежа дръпнах буксата на печката.Но това не е правилното решение.Разбрах че печката се вкл.сама под 6гр. и изключва когато антифриза в охл. система стане 50-60гр.
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
а днес забелязах, че е овлажнена с нафта отдолу пластмасовата кора под печката, и като спра на място капе по малко
.давайте диагноза,че аз още не съм в час с БМВтата.Ако не ми кажете къде е буксатаза тая печка да я изключа временно докато видя за какво става въпрос!?! 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей, сваляш предна лява гума, сваляш пластмасовия подкалник и печката се пада в дясно - /под кората за левия крак/, буксата е върху нея една овална май беше с поне 4-5 кабела, относно теча на нафта, лягаш по гръб и сваляш кората под шофьорската седалка, локолизираш теча - стягаш скобата или слагаш нова или спираш притока на нафтата някакси, но само ако си тръбнал буксата на печката, че после става лошо. поздрави.
- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA M-Individual
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
под шоферската седалка под самия праг ти е КОМИНААААААААААА на печката ама не я базикаи тя се чисти сама от време на време , 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз пък много се радвам че пуши, сутрин като е паднал сняг, или всичко е замръзнало, излизам за работа всички търкат стъкла и метат с метлите, а аз се качвам, от колата капе вода и леко припушва 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
Giorceto написа:Аз пък много се радвам че пуши, сутрин като е паднал сняг, или всичко е замръзнало, излизам за работа всички търкат стъкла и метат с метлите, а аз се качвам, от колата капе вода и леко припушва
поезия..................

- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
преди две седмици еших проблема с пушенето и овлажняването с нафта на пластмасовите кори.Оказа се ,че е леко подбит накрайника на аспуха на печката и беше брутално запешен.Свалих го, почистих го, запалих колата и като се включи пачката, то не бе дим, не бе ужас.Около десетина минути се чистеше, докато престана да пуши.Сглобих всичко и сега е ТИП ТОП! 

- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
По принцип като работи печката,винаги вкарва по малко дим в купето.Аз пускам да върти въздуха само в купето,докато колата не се движи и проблем няма. 

11 мнения
• Страница 1 от 1