интересен спор
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тва за градско и градско е самата истина тука наскачахме Софиянци ма по малките градове се кара с 2+л по-малко.Аз кат шара из Плевен(не е чак толко малък) и спреш на няколко светофара при които тръгваш на първо зелено и тва е.А тука си знаем как сме по задръстванията у шопско.........се повече се замислям за монитор с ДВД и ТВ 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----

Aurora написа:...мисля че компутера на хваща разхода, който го прави обоготителен клапан когато караш на студен двигател, а там харчи яко.
Отчита,отчита...или поне на е36.(не виждам причина и на е46 да не го отчита).Най-добре се вижда като пуснеш
функцията "л/час"...на място (студена/в работна температура).

Driver's Racing Team
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
krika написа:Тва за градско и градско е самата истина тука наскачахме Софиянци ма по малките градове се кара с 2+л по-малко.Аз кат шара из Плевен(не е чак толко малък) и спреш на няколко светофара при които тръгваш на първо зелено и тва е.А тука си знаем как сме по задръстванията у шопско.........се повече се замислям за монитор с ДВД и ТВ
Аз мисля,че в по-малките населени места не би трябвало да има икономия,защото колата тамън загрее и ти спреш и я загасиш ... Зимата пък е катастрофа в сравнение със София.Аз като откарам повечко в Банско напр. където човек не може да има някакъв пробег си викам "еех,колко рядко зареждам" ама като спра на бензиностанцията след 100 км. пробег само в "селото"

Георги Пенчев
Георги Пенчев
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Аз да си кажа честно почти не знам БМВ което да харчи 7/100
, освен ако не е дизел
Ами я кажете от тез двете кое харчи повече
, каката или Ролса??
П.С. Ма как е гепила еблемата само, а?? Личи си че има опит

П.С. Ма как е гепила еблемата само, а?? Личи си че има опит

Последна промяна dinko_sd на 09 Юли 2005, 18:12, променена общо 1 път
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Е карал съм М40 (Е30 316) и не съм падал под 8 никога
А пък какво означава да караш 80-90
Пак не те спасява. Това за което говориш е реално само на магистрала, където не се налага да изпревариш някого и където се кара с постоянно темпо, ама на магистрала с БМВ и да караш с 80-90 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
офф става въпрос за наща 518-ка,но прочетете тая тема
Впечатления в Е34 да видите за какво става въпрос
Впечатления в Е34 да видите за какво става въпрос
ТДС - Турбо Див Селянин
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
dinko_sd написа:Е карал съм М40 (Е30 316) и не съм падал под 8 никогаА пък какво означава да караш 80-90
Пак не те спасява. Това за което говориш е реално само на магистрала, където не се налага да изпревариш някого и където се кара с постоянно темпо, ама на магистрала с БМВ и да караш с 80-90
Е аз пък с 318И М40 София-Шумен 380км успях да падна до 6л разход. При скорост 110-120 през целия път след магистралата. По магистралата 130-140. е + 20лв и 6 контролни точки беше цялото пътуване

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
dinko_sd написа:Е карал съм М40 (Е30 316) и не съм падал под 8 никогаА пък какво означава да караш 80-90
няма значение магистрала ли не, разходът зависи само от скоростта в квадратична зависимост. Естествено ако искаш да постигеш резултат не трябва да караш газ-спирачка, а да се движиш с горе долу постояна скорост без да използваш спирачките по возможност, а само да връщаш газта за да намалиш, това е.
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Естествено ако искаш да постигеш резултат не трябва да караш газ-спирачка, а да се движиш с горе долу постояна скорост без да използваш спирачките по возможност
Аз това имах напредвид с магистралата. Предполагам ще се съгласиш с мене че на отсечката Стара Загора - Бургас този баланс с газта много по-трудно се достига:)
dinko_sd написа:Естествено ако искаш да постигеш резултат не трябва да караш газ-спирачка, а да се движиш с горе долу постояна скорост без да използваш спирачките по возможност
Аз това имах напредвид с магистралата. Предполагам ще се съгласиш с мене че на отсечката Стара Загора - Бургас този баланс с газта много по-трудно се достига:)
аз и не искам да го правиш, спора е възможно или не, а не е трябва или не. Аз казвам възможно е и при какви условия.
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3