здравейте на всички

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Re: здравейте на всички

Мнение от the_gate » 16 Ное 2009, 0:10

White 1913 Power написа:почти позна къде е пробката за обезвъздушаване

ми имал съм го почти 6 години м20 б20 и съм използвал само тази пробка
другата която е на радиатора не съм я използвал (много често се разпада при развиване)
ама знае ли човек може да има и други :shock:
пък и нали е по важно да се пишат мнения,

P.S. бях се зарекъл да не пиша в тоя форум :( :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 16 Ное 2009, 0:14

White 1913 Power написа:
nadejdas написа:
nadejdas написа:Здравеите аз сащо имам проблем с парното.на мен сащо ми загрява колата стрелката отива до края.един пат само се оправя после пак ми прави проблем,напражо ще полудея.кажете какжо да правя.

колата е 520 88год. автоматик.много ми загрява. сменила сам термостата,гарнитурата на главата.искам да попитам как става това обезваздушаване.

удари един небрежен шамар на таблото и кажи дали стрелката мърда

от канал 2001 ли си?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 16 Ное 2009, 0:21

White 1913 Power написа:
the_gate написа:
nadejdas написа:колата е 520 88год. автоматик.много ми загрява. сменила сам термостата,гарнитурата на главата.искам да попитам как става това обезваздушаване.

оставяш колата да работи на място ,пускаш парното и отвиваш за обезвъздушаване пробката ,(която се намира на корпуса на термостата) ;)
не спирай,докато не почне да духа топло от парното и да престанат да излизат мехурчета от пробката

почти позна къде е пробката за обезвъздушаване

ми позна - раздел техническо обслужване - стр. 285:
"Бензинови двигатели: развийте тапата за обезвъдушаване на корпуса на термостата" - явно има и там, но лично аз не съм проверявал на моята... пък и аз съм с м50, а жената с м20...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 16 Ное 2009, 1:43

the_gate написа:

другата която е на радиатора не съм я използвал (много често се разпада при развиване)

аз лично ползвам другата която при теб се разпада и не мисля че разногласие или различни предпочитания са повод да се заричаш в подобни неща

Stanchev написа:
White 1913 Power написа:
nadejdas написа:
nadejdas написа:Здравеите аз сащо имам проблем с парното.на мен сащо ми загрява колата стрелката отива до края.един пат само се оправя после пак ми прави проблем,напражо ще полудея.кажете какжо да правя.

колата е 520 88год. автоматик.много ми загрява. сменила сам термостата,гарнитурата на главата.искам да попитам как става това обезваздушаване.

от канал 2001 ли си?

:mhihi: Ами да господине,вие наистина ме разкрихте кой съм.Поради доброто впечатление, което ми направихте с пророческите си виждания,готвим специален подарък за вас за повече информация се обърнете към адреса на телевизията!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 16 Ное 2009, 1:55

dokie написа:
White 1913 Power написа:
the_gate написа:
nadejdas написа:колата е 520 88год. автоматик.много ми загрява. сменила сам термостата,гарнитурата на главата.искам да попитам как става това обезваздушаване.

оставяш колата да работи на място ,пускаш парното и отвиваш за обезвъздушаване пробката ,(която се намира на корпуса на термостата) ;)
не спирай,докато не почне да духа топло от парното и да престанат да излизат мехурчета от пробката

почти позна къде е пробката за обезвъздушаване

ми позна - раздел техническо обслужване - стр. 285:
"Бензинови двигатели: развийте тапата за обезвъдушаване на корпуса на термостата" - явно има и там, но лично аз не съм проверявал на моята... пък и аз съм с м50, а жената с м20...

да има и там но съм сигурен че повечето хора използват пробката за обезвъздушаване на радиатора(току виж се окаже че всички си обезвъздушават м20та чрез тапата на корпуса на термостата)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 16 Ное 2009, 2:40

White 1913 Power написа:
the_gate написа:

аз лично ползвам другата която при теб се разпада и не мисля че разногласие или различни предпочитания са повод да се заричаш в подобни неща

Stanchev написа:
White 1913 Power написа:
nadejdas написа:

от канал 2001 ли си?

:mhihi: Ами да господине,вие наистина ме разкрихте кой съм.Поради доброто впечатление, което ми направихте с пророческите си виждания,готвим специален подарък за вас за повече информация се обърнете към адреса на телевизията!!

вместо да се правиш на остроумен кажи на човека, как по дяволите след като удари по таблото ще почне да му духа топло от парното :D
айде ако обичаш не се прави на остроумен, ами чети хубаво.
Е34 е най-добрия раздел с най-малко спам, не е тука мястото да се правиш на шут ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 16 Ное 2009, 2:59

въпроса за удара по таблото е свързан с другият му проблем(грее)абсолютно същото ми се случи на мен със същия мотор странно движение на стрелката и в последствие беше проверено всичко по ОУ и накрая се установи че като удариш таблото стрелката си ходи накъдето иска а не трябва да е така(съответно въобще не грееше-проблем с таблото)

с последното изречение от горния ти пост съм напълно съгласен но ти започна първи остроумничето за канал 2001-приех го с усмивка надявам се ти също

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 18 Ное 2009, 20:28

Stanchev написа:
White 1913 Power написа:
the_gate написа:

Stanchev написа:
White 1913 Power написа:
nadejdas написа:

от канал 2001 ли си?

вместо да се правиш на остроумен кажи на човека, как по дяволите след като удари по таблото ще почне да му духа топло от парното :D
айде ако обичаш не се прави на остроумен, ами чети хубаво.
Е34 е най-добрия раздел с най-малко спам, не е тука мястото да се правиш на шут ;)

с чук-а,ама да е гумен :mhihi:
Как не върви още по вс телешоп :mhihi:
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 18 Ное 2009, 22:34

_65536_kb_sec_ написа:
ivan. написа:
_65536_kb_sec_ написа:аз не казвам че проблема се крие в мотора а в кирливото табло което е същото и за ТДС и за 18-ки и за 20-ки и всякакви такива дъртози.

...........все коли,на които си преценил качествата..........

или по скоро липсата на такива (поне за мен) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

не си се наспивал скоро, нали?

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 18 Ное 2009, 22:41

_65536_kb_sec_ написа:
ivan. написа:
_65536_kb_sec_ написа:аз залагам на таблото защото за последно този проблем се оправи с ново табло :winky:
Koга бре взе диплома за гадател :mhihi:

не съм станаш баячка а просто вече съм я виждал таз мизерия на един ТДС, ходи до червеното и вече когато мотора загрее нормално си отива в средата.
Супер идиотски е проблема :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

така е така е - и при мен на моето комби ТДС Е34 така правеше-айдее викам кратуната чао.....И взех брадвата и го нарязах а се оказа че таблото се ебавало-баси каръка съм :mhihi: :mhihi: :mhihi: отиде за части автомобилчето заради глупавото табло :bang: :bang: :bang: :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 19 Ное 2009, 21:26

Абе колеги защо в последно време в нашия най-задружен подфорум се появиха такива дрязги между колегите??И случайно някой от вас да се позачете поне малко в отговорите на автора,вместо да се дъвче с някой друг-ЗА да разбере че колегата всъщност е КОЛЕЖКА, и да се замисли че съвети от рода на обезвъздуши си системата и такива подобни няма да и помогнат твърде??
Доказвам като цитирам колежката- "колата е 520 88год. автоматик.много ми загрява. сменила сам термостата,гарнитурата на главата.искам да попитам как става това обезваздушаване. "

Найстина много ме учудвате по някой път!

С уважение към всички колеги!!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

Аватар
Кара: bmw535

Мнение от blackbery » 04 Дек 2009, 0:05

momo-1st написа:Абе колеги защо в последно време в нашия най-задружен подфорум се появиха такива дрязги между колегите??И случайно някой от вас да се позачете поне малко в отговорите на автора,вместо да се дъвче с някой друг-ЗА да разбере че колегата всъщност е КОЛЕЖКА, и да се замисли че съвети от рода на обезвъздуши си системата и такива подобни няма да и помогнат твърде??
Доказвам като цитирам колежката- "колата е 520 88год. автоматик.много ми загрява. сменила сам термостата,гарнитурата на главата.искам да попитам как става това обезваздушаване. "

Найстина много ме учудвате по някой път!

С уважение към всички колеги!!

:smoke: :yes:
Изображение

Предишна

Назад към E34