Двойно заключване
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Двойно заключване
naki4a написа:BMW5820iA написа:sniper74 написа:начи и на теб ще кажа проблема 99% идва от багажника
като го отвориш на лявата панта минават кабелите за задните централното и фаровете за мъгла и има голям вариянт някой от тях да не кайа повечето както беше при мен да са прекъснати и когато е така става точно това което описваш
Потвърждавам,![]()
при мен беше станало по същия начин.
Дори и да не е прекъснат кабела изолацията му се е напукала и явно се получават някакви отечки, които водят до описания в немските форуми случай.
И от мен 99%! Като отворих въпросната панта поради проблема, че изведнъж спряха да ми светят плафоните на капака на багажника, открих 4-5 накъсани кабелчета, припоих ги и заспа. аиначе и аз заключвах по 2 пъти, с аларма... с ключ. Но пък мн. странно попнеже подозирах за този проблем, че някъде дава инфо, 4е има отворена врата, мн. пъти съм проверявал след 2-рия път и вс. си се заключваше! Как става с скъсани кабели...
нещо нети разбрах въпроса
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
sniper74 написа:naki4a написа:BMW5820iA написа:sniper74 написа:начи и на теб ще кажа проблема 99% идва от багажника
като го отвориш на лявата панта минават кабелите за задните централното и фаровете за мъгла и има голям вариянт някой от тях да не кайа повечето както беше при мен да са прекъснати и когато е така става точно това което описваш
Потвърждавам,![]()
при мен беше станало по същия начин.
Дори и да не е прекъснат кабела изолацията му се е напукала и явно се получават някакви отечки, които водят до описания в немските форуми случай.
И от мен 99%! Като отворих въпросната панта поради проблема, че изведнъж спряха да ми светят плафоните на капака на багажника, открих 4-5 накъсани кабелчета, припоих ги и заспа. аиначе и аз заключвах по 2 пъти, с аларма... с ключ. Но пък мн. странно попнеже подозирах за този проблем, че някъде дава инфо, 4е има отворена врата, мн. пъти съм проверявал след 2-рия път и вс. си се заключваше! Как става с скъсани кабели...
нещо не ти разбрах въпроса
Ми, как се е заключвала с скъсани кабели

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Колеги съжелявам че така грубо се меся в темата на колегата-ама искам да попитам-какво животно ще дойде това "двойно заключване"??
какво му е двойното!Разбрах вече от написаното по горе че двойно заключване не е като не иска да се заключи от първия път!
какво му е двойното!Разбрах вече от написаното по горе че двойно заключване не е като не иска да се заключи от първия път!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
Двойно заключване
заключва от втория път.....но не е от багажника при мен всеки казва че е от него но не е !!! проверено е !!! един колега беше писал за някаква студена спойка на шоф.врата /платката/ ама там нямам платка ?????
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
fil_82 написа:заключва от втория път.....но не е от багажника при мен всеки казва че е от него но не е !!! проверено е !!! един колега беше писал за някаква студена спойка на шоф.врата /платката/ ама там нямам платка ?????
Сваляш кората на шофьорската врата, махаш изолацията и ще видиш машинката на централното. Сваляш я и нея и след това я разгобяваш. Вътре ще видиш две елетромоторчета, зъбни колела и една печатна платка. При мен имаше прекъсната (окислена) писта на платката. По-ясно не мога да го опиша

R6 - Was sonst?
- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
momo-1st написа:Колеги съжелявам че така грубо се меся в темата на колегата-ама искам да попитам-какво животно ще дойде това "двойно заключване"??
По принцип двойното заключване е завърташ ключа последователно двапъти в посока за заключване, и колата неможе да се отвори от вътре! Поне аз това знам, мойе да има и др. +++

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2