Двойно заключване

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Двойно заключване

Мнение от sniper74 » 19 Ное 2009, 15:49

naki4a написа:
BMW5820iA написа:
sniper74 написа:начи и на теб ще кажа проблема 99% идва от багажника
като го отвориш на лявата панта минават кабелите за задните централното и фаровете за мъгла и има голям вариянт някой от тях да не кайа повечето както беше при мен да са прекъснати и когато е така става точно това което описваш

Потвърждавам, :yes:

при мен беше станало по същия начин.
Дори и да не е прекъснат кабела изолацията му се е напукала и явно се получават някакви отечки, които водят до описания в немските форуми случай.

И от мен 99%! Като отворих въпросната панта поради проблема, че изведнъж спряха да ми светят плафоните на капака на багажника, открих 4-5 накъсани кабелчета, припоих ги и заспа. аиначе и аз заключвах по 2 пъти, с аларма... с ключ. Но пък мн. странно попнеже подозирах за този проблем, че някъде дава инфо, 4е има отворена врата, мн. пъти съм проверявал след 2-рия път и вс. си се заключваше! Как става с скъсани кабели... :dunno:

нещо нети разбрах въпроса
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 TDS
Мечтае да кара: E31 M60B40

Мнение от naki4a » 19 Ное 2009, 19:13

sniper74 написа:
naki4a написа:
BMW5820iA написа:
sniper74 написа:начи и на теб ще кажа проблема 99% идва от багажника
като го отвориш на лявата панта минават кабелите за задните централното и фаровете за мъгла и има голям вариянт някой от тях да не кайа повечето както беше при мен да са прекъснати и когато е така става точно това което описваш

Потвърждавам, :yes:

при мен беше станало по същия начин.
Дори и да не е прекъснат кабела изолацията му се е напукала и явно се получават някакви отечки, които водят до описания в немските форуми случай.

И от мен 99%! Като отворих въпросната панта поради проблема, че изведнъж спряха да ми светят плафоните на капака на багажника, открих 4-5 накъсани кабелчета, припоих ги и заспа. аиначе и аз заключвах по 2 пъти, с аларма... с ключ. Но пък мн. странно попнеже подозирах за този проблем, че някъде дава инфо, 4е има отворена врата, мн. пъти съм проверявал след 2-рия път и вс. си се заключваше! Как става с скъсани кабели... :dunno:

нещо не ти разбрах въпроса

Ми, как се е заключвала с скъсани кабели :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 19 Ное 2009, 21:21

Колеги съжелявам че така грубо се меся в темата на колегата-ама искам да попитам-какво животно ще дойде това "двойно заключване"??
какво му е двойното!Разбрах вече от написаното по горе че двойно заключване не е като не иска да се заключи от първия път!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

Потребител
Аватар

Двойно заключване

Мнение от fil_82 » 20 Ное 2009, 11:00

заключва от втория път.....но не е от багажника при мен всеки казва че е от него но не е !!! проверено е !!! един колега беше писал за някаква студена спойка на шоф.врата /платката/ ама там нямам платка ?????

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 20 Ное 2009, 11:48

fil_82 написа:заключва от втория път.....но не е от багажника при мен всеки казва че е от него но не е !!! проверено е !!! един колега беше писал за някаква студена спойка на шоф.врата /платката/ ама там нямам платка ?????

Сваляш кората на шофьорската врата, махаш изолацията и ще видиш машинката на централното. Сваляш я и нея и след това я разгобяваш. Вътре ще видиш две елетромоторчета, зъбни колела и една печатна платка. При мен имаше прекъсната (окислена) писта на платката. По-ясно не мога да го опиша :winky: Успех :winky:
R6 - Was sonst?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 TDS
Мечтае да кара: E31 M60B40

Мнение от naki4a » 21 Ное 2009, 1:32

momo-1st написа:Колеги съжелявам че така грубо се меся в темата на колегата-ама искам да попитам-какво животно ще дойде това "двойно заключване"??
какво му е двойното!Разбрах вече от написаното по горе че двойно заключване не е като не иска да се заключи от първия път!

По принцип двойното заключване е завърташ ключа последователно двапъти в посока за заключване, и колата неможе да се отвори от вътре! Поне аз това знам, мойе да има и др. +++ :roll:

Предишна

Назад към E34