предупреждавате ли за полицейски постове на пътя?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Предупреждавате ли за полицейски постове на пътя?

Анкетата свършва на 11 Юли 2005, 9:58

Да, винаги!
114
85%
Понякога
18
13%
Рядко, като карам внимавам в пътя
1
1%
Не, никога - фаровете мии са на електромер
1
1%

Общо гласове : 134
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от InvisibleMan » 02 Юли 2005, 2:53

Turboman написа:Винаги присветквам,правя го по савест,но сам забелязал 4е като карам в провинцията само хора от София са ме предуреждавали,а ако присветне6 на някои местен,тои се 4уди кво иска6 да му каже6 и наи 4есто и тои по4ва да ми светка

:nono: :nono:

Марката няма значение :!: Аз винаги предупреждавам :D :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ngoro » 02 Юли 2005, 10:02

Защо аз предупреждавам Винаги ?
Отговор - Защото в БГ всички фуражки по пътя не дебнат там дето има опасност да се утрепеш ами на някое равно място дето са си донесли знака за окграничение 30 км и седят да изкарват пари!
Ако знаците отговаряха на истинската ситуация на пътя и ченгетата не дебнеха в засада нямаше да предупреждавам НИКОГА - НИКОГО защото съм против безсмъртните тутмаци които карат с 200.

Така че колеги шофьори разчитайте на моята колегиалност да получите светлинен сигнал винаги когато по пътя има засада :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 02 Юли 2005, 15:30

винаги :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 02 Юли 2005, 21:42

Ngoro написа:Защо аз предупреждавам Винаги ?
Отговор - Защото в БГ всички фуражки по пътя не дебнат там дето има опасност да се утрепеш ами на някое равно място дето са си донесли знака за окграничение 30 км и седят да изкарват пари!
Ако знаците отговаряха на истинската ситуация на пътя и ченгетата не дебнеха в засада нямаше да предупреждавам НИКОГА - НИКОГО защото съм против безсмъртните тутмаци които карат с 200.

Така че колеги шофьори разчитайте на моята колегиалност да получите светлинен сигнал винаги когато по пътя има засада :)

:cop: :cop: верно е
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 02 Юли 2005, 21:55

предупреждавам винаги
и много ме е яд когато ме цака конкуренцията /не ми светнат/ :lol: :mhihi:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Юли 2005, 23:50

Ngoro написа:Ако знаците отговаряха на истинската ситуация на пътя и ченгетата не дебнеха в засада нямаше да предупреждавам НИКОГА - НИКОГО защото съм против безсмъртните тутмаци които карат с 200.

Много на място!!! Радвам се че има хора който го осъзнават.

Принципно винаги но като видя как някой тарикат с кола за 300 000 лева ми кара в платното с 200 и ми светка аз да намаля че да си изпревари и последната кола ... е някак си не виждам как ще му светна.
Те законите са за всички, не само за балъците...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Юли 2005, 15:02

винаги предупеждавам поне първите 5 коли които идват насреща и се кефя когато и мен ме предупредят само ми става малко тъпо когато мигна на някои толуп и не ми благодари :evil: ама пък кефа от тъпия и беэпомощен поглед на куката като мина мазно с 40км пред него е несравним :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 03 Юли 2005, 21:50

Turboman написа:Винаги присветквам,правя го по савест,но сам забелязал 4е като карам в провинцията само хора от София са ме предуреждавали,а ако присветне6 на някои местен,тои се 4уди кво иска6 да му каже6 и наи 4есто и тои по4ва да ми светка

е ти пък се исказа......те провинциалистите само на каруци се возят и незнаят кво е тва.... :1:

Потребител
Аватар
Кара: E38 730d
Мечтае да кара: E38 740i
Детайли за колата: E38 730d
4/2000

Мнение от VANOS » 10 Юли 2005, 12:49

Винаги предупреждавам, а и много ми е кеф да върна 1-2 предавки надолу с яко междинна газ точно в момента, в който се изравня с куките. Гледат тъпо и кършат безпомощно палки :D :mhihi:

Има и друг момент обаче, който проваля желанието за толерантност на пътя - случвало ми се е доста пъти някой дръглив тинейджър да се забавлява и да присветка за куки, а после, след 4-5 км., като видя, че няма засада, направо ми идва да обърна и да му наброя шамарите. :evil:

Според мен, в зависимост от интензивността на движението, не бива да се сигнализира след повече от 2-3 км. Е, при по-висока скорост или ако няма други след мен, си позволявам и до 5 км.
Докато мога да си го позволя, няма да си купя FWD...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юли 2005, 13:51

VANOS написа:Винаги предупреждавам, а и много ми е кеф да върна 1-2 предавки надолу с яко междинна газ точно в момента, в който се изравня с куките. Гледат тъпо и кършат безпомощно палки :D :mhihi:....

Taман се канех да питам дали никой не го прави това, щото аз винаги и мн ме кефи :mhihi:
Иначе и аз винаги светкам даже на разни жиги, дето се движат с 20+.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 10 Юли 2005, 16:21

и аз присветкам, а когато никой не ти е приесветнал примерно на някакво еднопосочно и ги видя първи скачам на спирачката гледам да запуша пътя на тея зад мен с включени аварини ;) за да зацепят за какво става въпрос ...
Куките нищо немогат да ми кажат за аварините ;)
А колкото това с газта не винаги го правя, защотот хиените понякога правят 2ни и 3ни засади ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 10 Юли 2005, 16:59

Винаги присвяткам. :OT: Забелязвам, че като става дума за взаимоотношения с куки, шофьорите стават много толерантни един към друг, а ако става дума за оказване на предимство все едно им пиеш от млякото :uups: Мисълта ми е, че аз страшно се дразня от това "моментно" отношение. Ама манталитет :OT: Затова и избягвам понякога да светна на голфаджиите :evil: No offence!

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 10 Юли 2005, 17:24

Fking написа:

е ти пък се исказа......те провинциалистите само на каруци се возят и незнаят кво е тва.... :1:

Хаха, ние от провинцията ядем чушки и домати... :kuku:

Иначе винаги светкам...Даже у австралско почнаха да се учат... 8)

Предишна

Назад към Основен Форум