Оттечка от плофони и аларма.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- nov77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 525dА
Оттечка от плофони и аларма.
Здравейте колеги.
Пак въпроси към вас,ако можете,дайте съвет. Вчера сутринта слизам до колата и никакъв ток не мажах даже да си отключа вратите та праз багажника до акумулатора пуснах ток то другата кола и отоворих.Дадоха ми ток но не можа да запали и си викам айде за нов а кумулатор,купих го слагам и паля.Връщам се до магазина вече с колата да замерят напрежението и се оказва отечка 4,03 ампера това при светещи плафони в купето и багажника,изключвам плафоните и симулирам заключен багажник за да изгаснат и там лампите тогава ми дава 0,63 отечка.Възможна ли е такава разлика от 5 лампи.Мисля,че и от алармата има проблем,защото от както я сложиха мигачите ми мигат много бързо,ходих при алармаджиите,те казват,че проблема не е от тях, имало отечка някъде, търсиха и нищо,а аз си карам като шматка с теа мегачи като на жигула пък майсторите само вдигат рамене.Така,че помагайте моля
Пак въпроси към вас,ако можете,дайте съвет. Вчера сутринта слизам до колата и никакъв ток не мажах даже да си отключа вратите та праз багажника до акумулатора пуснах ток то другата кола и отоворих.Дадоха ми ток но не можа да запали и си викам айде за нов а кумулатор,купих го слагам и паля.Връщам се до магазина вече с колата да замерят напрежението и се оказва отечка 4,03 ампера това при светещи плафони в купето и багажника,изключвам плафоните и симулирам заключен багажник за да изгаснат и там лампите тогава ми дава 0,63 отечка.Възможна ли е такава разлика от 5 лампи.Мисля,че и от алармата има проблем,защото от както я сложиха мигачите ми мигат много бързо,ходих при алармаджиите,те казват,че проблема не е от тях, имало отечка някъде, търсиха и нищо,а аз си карам като шматка с теа мегачи като на жигула пък майсторите само вдигат рамене.Така,че помагайте моля
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Оттечка от плофони и аларма.
а ти изчака ли 15 мин да заспи колата и да видиш тогава колко ще е оттечката 0.63 е нормално след като загаснат плафоните и като заспи колата трябв да пада на 0.03 или около 0.00 една две стотни не са проблем
Барай шишарката Минкеее ....
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Off/
Утечка се казва, бе колеги. После някой ако търси в търсачката затова нищо не намира. Правописа е заради търсачката.
Утечка се казва, бе колеги. После някой ако търси в търсачката затова нищо не намира. Правописа е заради търсачката.
- piff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М42B18
Колеги, ще пиша тук да не отварям нова тема!
И аз имам същият проблем. Колата е Е39 520i 97 година. Установих, че утечката е в веригата на осветлението на купето. Алармата е оригинална, така че се съмнявам да е от нея. Някой решавал ли е подобен проблем?
И аз имам същият проблем. Колата е Е39 520i 97 година. Установих, че утечката е в веригата на осветлението на купето. Алармата е оригинална, така че се съмнявам да е от нея. Някой решавал ли е подобен проблем?
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
абе колеги ползвайте търсачката и се научете на е39 оттечка се мери след 15-17-а минута и то при заключена кола и симулация на заключен багажник с амперметър последователно свързан на минусовата клема
Барай шишарката Минкеее ....
- piff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М42B18
Ами колега мерих го след 20 минути. И утечката е в веригата на осветлението. И е факт, че ако колата не се кара 2 дни-няма палене. А акумулатора е на 1 седмица.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Е моята не е карана седмица и нещо, даже си стои в гаража отключена, днеска запали без проблем 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
7 мнения
• Страница 1 от 1