Търся собственик
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Търся собственик
Добър вечер, прочетох че е забранено да питам такива неща и само в краен случай, но моля чуйте моята история!
Преди около година се запалих по БМВ специално като марка. По принцип съм си почитател на леко ретро автомобилите и Е30 ме завладя веднага. Почнах да говоря на бащата как това ще ми е първата кола, с часове да му говора за нея и т.н., но все пак той не разбираше моята любов към превозното средство до днес. Да поясна само че действието се развива в Плевен. Който е от този град знае Краси и Федя Алармаджийте, е те са ни братовчеди. Баща ми беше отишъл привечер там по работа и случайно излязъл от офиса и що да види, едно Е30 Купе спряно отпред. Сив цвят, лъсната, джанти сичко на 6+. Попитал "Кой е собственика?", едно момче му отговирило "Аз" и обменили информация. Преди малко като се прибрах, бащами дойде и ми стисна ръката, като ме поздрави за избора който съм направил и каза, че би ми помогнал да сбъдна мечтата си. Той си държи на думата и знам че това ще стане когато навърша годините. На 16 съм все пак.
Та искам да благодаря искрено на МОМЧЕТО, че с негова помощ след време ще се сбъдне моята най-голяма мечта! Ако четеш това, ако желаеш свържи се с мен по някакъв начин да те питам няколко неща за колицата.

Преди около година се запалих по БМВ специално като марка. По принцип съм си почитател на леко ретро автомобилите и Е30 ме завладя веднага. Почнах да говоря на бащата как това ще ми е първата кола, с часове да му говора за нея и т.н., но все пак той не разбираше моята любов към превозното средство до днес. Да поясна само че действието се развива в Плевен. Който е от този град знае Краси и Федя Алармаджийте, е те са ни братовчеди. Баща ми беше отишъл привечер там по работа и случайно излязъл от офиса и що да види, едно Е30 Купе спряно отпред. Сив цвят, лъсната, джанти сичко на 6+. Попитал "Кой е собственика?", едно момче му отговирило "Аз" и обменили информация. Преди малко като се прибрах, бащами дойде и ми стисна ръката, като ме поздрави за избора който съм направил и каза, че би ми помогнал да сбъдна мечтата си. Той си държи на думата и знам че това ще стане когато навърша годините. На 16 съм все пак.
Та искам да благодаря искрено на МОМЧЕТО, че с негова помощ след време ще се сбъдне моята най-голяма мечта! Ако четеш това, ако желаеш свържи се с мен по някакъв начин да те питам няколко неща за колицата.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Re: Търся собственик
Един истински фен рано или късно си купува Е30
щом си фен, ще си купиш.. няма се плашиш! Пожелавам ти от все сърце да е по-скоро! 

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
A ако си скрапер като мен си купуваш повече от една поздарви на пичагата и само успешни километри с бабата и знай че много ше ядосва^Joreto написа:Един истински фен рано или късно си купува Е30щом си фен, ще си купиш.. няма се плашиш! Пожелавам ти от все сърце да е по-скоро!

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- MotorsportPower
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1981 Corvette
Може да обидя някой ама ..... " A ако си скрапер като мен си купуваш повече от една...."
тогава, обичания от всички вас бач Явор къф е тогава ?
- Angel-E30drift
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 с50б32 :)
- Детайли за колата: само дразни
MotorsportPower написа:Може да обидя някой ама ..... " A ако си скрапер като мен си купуваш повече от една...."
сКъпер

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
старият е коравела,трябва да го уважаваш цял живот и да го слушаш!направил е голям жест към теб,като към син и не го разочаровай!
след време само приятни моменти с колицата и дай на татенката да я разтрива,да не се схване
след време само приятни моменти с колицата и дай на татенката да я разтрива,да не се схване

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Гледай да я сбъднеш по-скоро мечтата си и с нещо по-читаво, че .. 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Благодаря много за позитивните коментари.Как няма да му я дам 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
remaka написа:A ако си скрапер като мен си купуваш повече от една поздарви на пичагата и само успешни километри с бабата и знай че много ше ядосва^Joreto написа:Един истински фен рано или късно си купува Е30щом си фен, ще си купиш.. няма се плашиш! Пожелавам ти от все сърце да е по-скоро!
рано или късно сички ние ставаме скрапери съответно някои,само някои еволюират до скъпери

bedrock city racing
Kroki написа:Добър вечер, прочетох че е забранено да питам такива неща и само в краен случай, но моля чуйте моята история!
![]()
![]()

10 мнения
• Страница 1 от 1