АПЕЛ - МОЛБА (и разбира се, анкета)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
АПЕЛ - МОЛБА (и разбира се, анкета)
Колеги и колежки,
предоплагам, че повечето от вас ще се съгласят с мен и факта, че този подфорум повече заприлича на форум за начинаещи културни дейци "Млад писател" (примерно), отколкото на подфорум за страхотни истории, случили се на пишещите.
Безкрайно много ми писна да чета за мутри, жени, наркотици, и някви абсолютно нереални коли!? В началото, когато писанията на такава тематика наброяваха 2-3 беше чудесно. Но, честно... до гуша ми додйе да чета някви любовни драми, дето се развиват в трилогии и цели поредици и всеки умре да пише "ту би кънтинюд" ... на баба ми хвърчилото... Масата от тея писания е пълна, тотална и абсолютна помия, с цялото ми уважение към авторите, но за начинаещи кандидат-писатели си има цели форуми, които не са под името БМВ Клуб България.
Имам предложение към модовете на този подфорум и по-конкретно - ако им е възможно и им се знаиамва (моля ви!) - съберете произведенията (стихчета, песнички, историйки) на всеки един такъв автор в отделна тема, в която по-скоро да се помещават връзки към тях лиии, де да знам... и мазалото просто да се разчисти на някъде.
Смятам, че тия момчета са си измислили някъв нов вид спорт/състезание под името "Кой ще пусне повече части на някоя боза?" Единственото условие явно е бозата да възможно по-голяма
Стига вече, спрете се! Пишете реални истории, случили се на вас... истории, в които участват ВАШИТЕ коли а не някакви фантастични батмобили... И моля ви.... научете се да пишете нормално и грамотно! Ужасно грозно е да пишеш някаква истроия, която искаш да заинтригува хората, а същевременно да си толкова неук, че да не можеш да я напишеш правилно...
Благодаря предварително
пп. 100% ще допълня нещо, но на първо четене - толкова
предоплагам, че повечето от вас ще се съгласят с мен и факта, че този подфорум повече заприлича на форум за начинаещи културни дейци "Млад писател" (примерно), отколкото на подфорум за страхотни истории, случили се на пишещите.
Безкрайно много ми писна да чета за мутри, жени, наркотици, и някви абсолютно нереални коли!? В началото, когато писанията на такава тематика наброяваха 2-3 беше чудесно. Но, честно... до гуша ми додйе да чета някви любовни драми, дето се развиват в трилогии и цели поредици и всеки умре да пише "ту би кънтинюд" ... на баба ми хвърчилото... Масата от тея писания е пълна, тотална и абсолютна помия, с цялото ми уважение към авторите, но за начинаещи кандидат-писатели си има цели форуми, които не са под името БМВ Клуб България.
Имам предложение към модовете на този подфорум и по-конкретно - ако им е възможно и им се знаиамва (моля ви!) - съберете произведенията (стихчета, песнички, историйки) на всеки един такъв автор в отделна тема, в която по-скоро да се помещават връзки към тях лиии, де да знам... и мазалото просто да се разчисти на някъде.

Смятам, че тия момчета са си измислили някъв нов вид спорт/състезание под името "Кой ще пусне повече части на някоя боза?" Единственото условие явно е бозата да възможно по-голяма

Стига вече, спрете се! Пишете реални истории, случили се на вас... истории, в които участват ВАШИТЕ коли а не някакви фантастични батмобили... И моля ви.... научете се да пишете нормално и грамотно! Ужасно грозно е да пишеш някаква истроия, която искаш да заинтригува хората, а същевременно да си толкова неук, че да не можеш да я напишеш правилно...
Благодаря предварително

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Re: АПЕЛ - МОЛБА (и разбира се, анкета)
Само една забележчица, без да ми се сърдиш. "Единственото условие явно е бозата да възможно по-голяма", ето тука ми липсва едно "е" и може би "най" вместо "по". 

Aim to be the best, live with the rest!

Няма да се заяждам, защото уважавам марката и не смятам заради теб да напускам форума.
Господ здраве да ти дава и бутилка ром !
P.S. Това извадих от твоя АПЕЛ ...
Господ здраве да ти дава и бутилка ром !

P.S. Това извадих от твоя АПЕЛ ...
M2PR написа:
предоплагам, някви, додйе, някви, "ту би кънтинюд", тея, знаиамва, някъв, истроия,
Абсолютно съгласен съм с автора. Това е клуб на БМВ феновете - хайде стига с тея лигавщини хора. Има жестоки попадения, но 90% са глупости за мен лично, и ги чета до 2-рия ред. И на мен ми се иска целият форум да Ах-ка колко ми е добра историята, обаче аз нямам този талант и по тази причина само чета. Пък ако тръгна вече и самата история да си измислям... бозата е гарантирана
Точно така!!!
П.П.
Браво колега M2PR, че засегна този проблем. На мен наистина почна да ми прави впечатление през последните няколко месеца и да ти кажа честно... нервират ме жестоко такива глупости.
M2PR написа:за начинаещи кандидат-писатели си има цели форуми, които не са под името БМВ Клуб България.
Точно така!!!
П.П.
Браво колега M2PR, че засегна този проблем. На мен наистина почна да ми прави впечатление през последните няколко месеца и да ти кажа честно... нервират ме жестоко такива глупости.
make bitches make me sandwiches!!!
Да, досадно е малко с тези литературни опити, не мисля, че мястото им е тук.
Нищо лично към авторите им, но поне слагайте продълженията в пърата тема, а не да пълните подфорума с безброй теми - (Част1), (Част 2), (Част n)...

Нищо лично към авторите им, но поне слагайте продълженията в пърата тема, а не да пълните подфорума с безброй теми - (Част1), (Част 2), (Част n)...

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Тогава пускате теми който вас ви засягат или не пишете в подфорума.... явно някой хора намират тук поле за изява и в някой случай се радват на овации и голям интерес от останалите колеги... защо като не ви харесва го правите на проблем....
Много по-добре ще е ако просто заобикаляте тия теми дето не ви кефат и няма да се пълнят със излишен спам.... ако не направете подфорум "Фантазия и въображение или - Литература за начинаещи"
Много по-добре ще е ако просто заобикаляте тия теми дето не ви кефат и няма да се пълнят със излишен спам.... ако не направете подфорум "Фантазия и въображение или - Литература за начинаещи"
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
boywalking написа:Тогава пускате теми който вас ви засягат или не пишете в подфорума.... явно някой хора намират тук поле за изява и в някой случай се радват на овации и голям интерес от останалите колеги... защо като не ви харесва го правите на проблем....

Който, каквото не го кефи, просто да го заобикаля, защо всичко трябва да се прави винаги на такъв проблем?

И на мен много неща са ми безинтересни, скучни, дори някои и ме дразнят, но просто не ги гледам/следя и за мен проблема е решен... Щом историйте на колегите са според правилата на подфорума и модераторите не ги трият, аз лично, не виждам какъв е проблема... Всеки да си чете това, което му е интересно, а това което не му е интересно, просто да го подминава. Изобщо не е сложно

Последна промяна B.Tunchev на 16 Ное 2009, 19:07, променена общо 1 път
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
M2PR написа:Колеги и колежки,
Имам предложение към модовете на този подфорум и по-конкретно - ако им е възможно и им се знаиамва (моля ви!) - съберете произведенията (стихчета, песнички, историйки) на всеки един такъв автор в отделна тема, в която по-скоро да се помещават връзки към тях лиии, де да знам... и мазалото просто да се разчисти на някъде.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смятам, че тия момчета са си измислили някъв нов вид спорт/състезание под името "Кой ще пусне повече части на някоя боза?" Единственото условие явно е бозата да възможно по-голяма![]()
Благодаря предварително
e то тогава по тая логика дай да затрият стреетрейсърс раздела,защото тук останалите теми са днеска скъсах бмв... като не ви харесва не ги четете тия теми и готово...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
аххахха ако бяха пуснали темата/анкета в друг подфорум - да ни нахранят яко.... ама тука на наша територия дет всички сме литаратури - не стааа - ша са браним,.... Една и съща емблема ни вдъхновява.... Синьо-белият пламък в очите и сърцата - той никога няма да умре - напред народе, не се предавайте!!!!!!!
хахахахаха тука едвам съм писал - смях, леееееш,... надъхах се нещо и се присетих за филма "Смело сърце" .....паднах от стола
хахахахаха тука едвам съм писал - смях, леееееш,... надъхах се нещо и се присетих за филма "Смело сърце" .....паднах от стола
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Не е лошо, че пишат момчетата. Лошо е, че го правят, за да го правят, заради и те не знаят какво.. "медийна активност" или нещо си там . А не го чувстват. И така се постига адската боза. То и аз нямам кола, пък чат пат пиша за коли
шанс.
П.С. ЛитератОри викаш
мен ми мяза на друго, ма ще си запазя мнението

П.С. ЛитератОри викаш

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- nani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 компакт
Аз не мога да определям кой да пише или не, но искам да дам един съвет на всички момчета - след като напишете разказа, прочетете го веднъж, проверете го за правописни грешки и щом ви харесва на самите вас - пускайте!
- RSxRacer
- вълкодав
-
всеки има право да изразява любовта си към нещо както иска и както може колежке... зариди това сме форум номер едно в България,защото макар и различията си ние сме единни... в този подфорум аз намерих страшно много нови приятели като Зайо,Тошо,Ати и т.н... Нямаш право да се изразяваш толкова остро за труда и усилията на някого да изрази чувствата си към някого или нещо...
И на мен ми писна да чета постоянно в кар аудио форума едни и същи въпроси относно адаптери за елипси,но несъм се засилил да си блъскам главата в стената
И на мен ми писна да чета постоянно в кар аудио форума едни и същи въпроси относно адаптери за елипси,но несъм се засилил да си блъскам главата в стената

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
И аз подкрепям колежката!
Наистина малко трябва да се завиши модераторския контрол и в този подфорум
Наистина малко трябва да се завиши модераторския контрол и в този подфорум

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
RSxRacer написа:всеки има право да изразява любовта си към нещо както иска и както може колежке... зариди това сме форум номер едно в България,защото макар и различията си ние сме единни... в този подфорум аз намерих страшно много нови приятели като Зайо,Тошо,Ати и т.н... Нямаш право да се изразяваш толкова остро за труда и усилията на някого да изрази чувствата си към някого или нещо...
Хм, мисля си, че човек има право да изрази собственото си мнение по какъвто начин намери за добре. Защото си е негово.

Иначе... да си го кажем направо - много плява има тук. Пускат се плоски, елементарни и безидейни неща. Литературния аналог на сапунени опери, които отразяват единствено фантазиите на авторите си. Другата популярна тема е "коли - адреналин - катастрофа - поучително размишление". Тъжното е, че твърде много хора не си дават сметка за това... Което се дължи на недостатъчно познаване на литературата. Ама нали чукча писател, чукча не читател...
Приемете го това мнение като градивна критика. Може да ви се стори остро, но тези неща ги казвам, защото са верни. Ако искате да пишете, упражнявайте се. И четете.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- RSxRacer
- вълкодав
-
Feanor написа:RSxRacer написа:всеки има право да изразява любовта си към нещо както иска и както може колежке... зариди това сме форум номер едно в България,защото макар и различията си ние сме единни... в този подфорум аз намерих страшно много нови приятели като Зайо,Тошо,Ати и т.н... Нямаш право да се изразяваш толкова остро за труда и усилията на някого да изрази чувствата си към някого или нещо...
Хм, мисля си, че човек има право да изрази собственото си мнение по какъвто начин намери за добре. Защото си е негово.
Иначе... да си го кажем направо - много плява има тук. Пускат се плоски, елементарни и безидейни неща. Литературния аналог на сапунени опери, които отразяват единствено фантазиите на авторите си. Другата популярна тема е "коли - адреналин - катастрофа - поучително размишление". Тъжното е, че твърде много хора не си дават сметка за това... Което се дължи на недостатъчно познаване на литературата. Ама нали чукча писател, чукча не читател...
Приемете го това мнение като градивна критика. Може да ви се стори остро, но тези неща ги казвам, защото са верни. Ако искате да пишете, упражнявайте се. И четете.
Батка аз нямам никви проблеми с писането... толкова мога,това чувствам,това си и пиша... несъм съгласен,че трябва да ми се ограничава право да го правя както аз искам и както го разбирам! То не е и форум за несподелена любов ама не го правим на въпрос нали??? Хвани се и ми прочети темите в тоя подфорум и тогава ме цитирай става ли

www.bizzart.info

www.bizzart.info

61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5