интересен спор
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Гост
-
интересен спор
няма да обяснявам надълго спора просто ще попитам знаещите
възможно ли е е34 518 да харчи 7/100 градско !!! след като сичко по мотора е сменено и не се ръчка и се кара до 3к оборота ... та кажете възможно ли е .. фанал съм се на бас на уиски
възможно ли е е34 518 да харчи 7/100 градско !!! след като сичко по мотора е сменено и не се ръчка и се кара до 3к оборота ... та кажете възможно ли е .. фанал съм се на бас на уиски

Последна промяна Гост на 08 Юли 2005, 1:15, променена общо 1 път
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ако говориш за Е34 518 (щото Е39 няма такъв модел) според мен МОЖЕ, НО само на дълъг път и мнооого галене и каране с макс 100км/ч. 

- F-14
- младши ентусиаст
-
моите впечатления са - 525 е34 на годинка даже по-малко беше тогава на нормално каране гореше 11 в града.518 трябва да се задъхва повечко на това купе но все пак не е невъзможно.Но трябва да се гледа само икономия,като казвам само- да се кара без почти никакво пипане на педала за газта само съединителя.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
има я същата в Е34 тфа 7 не,но от 8-10 е интерестно, а и релано погледнаот при показания на стрелката 20 литра до присецване изминахме 350 км и това ме навежда на мисулта,че при показание 20 литра в деист. е 25-6,но пък всичко е възможно,А И все пак вижте ми темата в Е34
ТДС - Турбо Див Селянин
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ти па М10 не го реди до икономичните.м40 май само по тва е по напред 

Последна промяна krika на 08 Юли 2005, 4:52, променена общо 1 път
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Веднъж нещо ми хрумна в главата да пестя бензин, тогава на своята стара Е46 318 1.9 направих градско 8/100 по компутера, но малко да се изпуснеш нервите и веднага се качва до 9.
Трябва да кажа, че реаления разход е повече, мисля че компутера на хваща разхода, който го прави обоготителен клапан когато караш на студен двигател, а там харчи яко.
интересно, но факт че новия двигател на 318 (двулитрова четворка) харчи повече от стария 1.9
Трябва да кажа, че реаления разход е повече, мисля че компутера на хваща разхода, който го прави обоготителен клапан когато караш на студен двигател, а там харчи яко.
интересно, но факт че новия двигател на 318 (двулитрова четворка) харчи повече от стария 1.9
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Колеги, абсолютно възможно е,разходът да бъде сведен дори, до 5,5/100! Обзалагам се на каквато сума пожелаете в отношение 10:1
Ако под градско шофиране вземем, примерно Смолян, Сан Франциско и други такива, в които може да се осъществи продължително шофиране по нанадолнище!

Ако под градско шофиране вземем, примерно Смолян, Сан Франциско и други такива, в които може да се осъществи продължително шофиране по нанадолнище!

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
освен това има значение и на какво викате "градско":)
ако имаш предвид, Благоев"градско" то там с такова СЕРИОЗНО натоварване на трафика, разхода си е малко като на извън градско;)
освен това ако лимонееш бавничко, разхода още пада;)
на бам бам колата сигуно се движи без пари
ако имаш предвид, Благоев"градско" то там с такова СЕРИОЗНО натоварване на трафика, разхода си е малко като на извън градско;)
освен това ако лимонееш бавничко, разхода още пада;)
на бам бам колата сигуно се движи без пари

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
bam-bam написа:ани .. аз съм намерил лек за моита .. събрал сам децата от малата и я бутаме до некое нанадолнище после ехеееее возия .. и айде пак същата гимнастика излиза ми доста евтинко
И сега в коя дупка си я оставил???
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3