Индикацийте по таблото спряха да функционират .
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Индикацийте по таблото спряха да функционират .
Колеги здравейте , значи паля преди малко колата , по таблото нищо не функционира , стрелката за бензин не мърда
километража не мърда обортомера , срелката за моментния разход не мардат и стрелката за температурата не мърда
не ми светат и прозорчетата за километрите и бордовия комп. Угасих няколко пъти нищо не става нищо не мърда а на предишния ден всичко си работеше нормлано . паркирах си колата и след около 40 мин пробвах пак и всичко се оправи
каде може да е проблема , притесняваме пак да не ми направи този номер , гледах бушоните отзат в багажника
те бяха само 5
всички бяха добре .
Колата е 520и 97г с малкия БК съм .
километража не мърда обортомера , срелката за моментния разход не мардат и стрелката за температурата не мърда
не ми светат и прозорчетата за километрите и бордовия комп. Угасих няколко пъти нищо не става нищо не мърда а на предишния ден всичко си работеше нормлано . паркирах си колата и след около 40 мин пробвах пак и всичко се оправи
каде може да е проблема , притесняваме пак да не ми направи този номер , гледах бушоните отзат в багажника
те бяха само 5

Колата е 520и 97г с малкия БК съм .
Re: Индикацийте по таблото спряха да функционират .
Провери бушони No 18, 24 и 40 (в жабката отгоре под AIRBAG-a има 2 бели врътки)
Опитай да направиш теста на таблото
Опитай да направиш теста на таблото
- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
Приятелю най вероятно има хлабави маси от долу под тъблото до релето за клаксона ако искаш свали кората под волана и ще ги видиш от лявата странакафяви кабери много хванати заедно.А и още нещо виш си клемите на акумулатора дали са стегнати.Успех
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
откачи акумулатора за 5 мин закачи го пак и всичко ще е ок
Барай шишарката Минкеее ....
Колеги мерси за отговорите , като за начало съм откачил акумолатора пък дано да няма проблеми.
5 мнения
• Страница 1 от 1