ВНИМАНИЕ СОБСТВЕНИЦИ НА Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E 39 2.5d 2002
Мечтае да кара: М5 v10

ВНИМАНИЕ СОБСТВЕНИЦИ НА Е39

Мнение от Joro_Stoichkov » 15 Ное 2009, 19:32

Здравейте на всички колеги. От скоро съм горд собственик на хубаво Е39 , имам го от два месеца и както се казва не съм му се нарадвал още. И хоп първите проблеми са вече на лице, в средата миналата седмица се простих с волана (комплект с еърбега), фаровете и казанчето за антифриза, (общата сума ... около 5000 лв.) . След като повиках тези симпатяги от полицията се отчаях тотално ..... два часа ги чакам ,един час ми обясняват как не могат да вземат отпечатъци ииии така. По големият проблем че немога да намеря такива фарове и волан ( разбирасе втора ръка ) . И сега колицата ми седи на паркинг до като реша какво да правя. Също да измисля начин да ги монтирам по здраво че на четири винта ми се виждат афиф . Някой ако има идея за фаровете ще се радвам на всякакви съвети и предложения . Пропуснах да кажа, че докато търся фарове и волан на доста места ми казаха че в София е МОДА. Така че по внимателно къде оставяте колите .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Re: ВНИМАНИЕ СОБСТВЕНИЦИ НА Е39

Мнение от AGD » 15 Ное 2009, 20:04

Чудно защо са ти оставили огледалата, при мен от тях почнаха :) Добре дошъл в света на е39.
По твоя проблем съвсем скоро имаше тема в е39 подфорума (и твоята тема вероятно скоро ще се озове там).
Аз само ще ти кажа когато купуваш втора ръка, най-добре да е от колеги от форума, които продават коли на части. Иначе скоро друг ще изреве.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Re: ВНИМАНИЕ СОБСТВЕНИЦИ НА Е39

Мнение от CheGevara » 15 Ное 2009, 21:34

колега съчувствам ти, но темата е коментирана многократно, а тук е технически форум.

Назад към E39