..............................................

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

..............................................

Мнение от fogsy » 14 Ное 2009, 11:11

................................
Последна промяна fogsy на 24 Ное 2009, 12:31, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E87 LCI
Детайли за колата: 2011г, 143hp

Re: МП3 КАСЕТА

Мнение от martinvn » 14 Ное 2009, 11:39

Видях я тази касета отдавна и дори е по 20$ навън, което може да се доставя на около 40 лв с транспорта, но идеята е че това зареждане е много неудобна история. Ще го заредиш 10 пъти и ще ти писне след което ще го захвърлиш в жабката ;) За сега компромисен вариант си остава мп3 модулатор през запалката, но трябва човек да си поиграе да изреже малко високите за да няма фонов шум. При мен се чува сносно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Влака

Мнение от animall » 14 Ное 2009, 13:08

Назад сте с модата другари. вече 2ра година перкам със http://www.gromaudio.com/ купих си го дори от софия верно цената беше 300лв тогава но мога да кажа че си заслужава. 4ГБ флашка на която има вие си представете колко песни, подредена във 6 папки и все едно имаш чеинджар. дори мога да кажа че е по-хубаво поради простата причина че не записваш дискове. А и да не пропусна ако имаш мулти волан става да се управлява. Мисля че вече е на по-достъпна цена дори ако не можете да намерите телефона на дилара който ги разпростяняваше, той се казва Кйро до колкото си спомням, мога да ви го намеря.
Успех в живота и любовта.
:clap:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fogsy » 14 Ное 2009, 14:02

animall написа:Назад сте с модата другари. вече 2ра година перкам със http://www.gromaudio.com/ купих си го дори от софия верно цената беше 300лв тогава но мога да кажа че си заслужава. 4ГБ флашка на която има вие си представете колко песни, подредена във 6 папки и все едно имаш чеинджар. дори мога да кажа че е по-хубаво поради простата причина че не записваш дискове. А и да не пропусна ако имаш мулти волан става да се управлява. Мисля че вече е на по-достъпна цена дори ако не можете да намерите телефона на дилара който ги разпростяняваше, той се казва Кйро до колкото си спомням, мога да ви го намеря.
Успех в живота и любовта.
:clap:

дам ама като няма бутон MODE касетата си е ок

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niksana » 14 Ное 2009, 17:31

Ето и по-евтиния вариант -> http://www.thunder.bg/product_info.php? ... cts_id=205 само срещу 8 лв. Връзваш МП3-ка или СД плеар и си трепач.

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 14 Ное 2009, 19:14

fogsy написа:....

Колега, слагай м/у отделните изречения празно поле, защото писанията ти са трудни за четене. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: mp3 касета

Мнение от Ivo_Borisov » 14 Ное 2009, 19:56

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Re: mp3 касета

Мнение от NAPSTERS » 14 Ное 2009, 22:00

мдаа с изкарването на жака е в пъти по-качествено. няма сила дето да ме убеди че при подаването на сигнал през главата на касетофона звука е кристален :mhihi: просто защото всеки касетофон си има едно специфично съскане,което мен специално ме дразни. със сигурност е по-добре от слушането на радио, но всеки си има различни представи за кристален звук. каквото и да си говорим Е39 има куцо аудио, изключвам тези които имат ДСП там звука е коренно различен. аз в моята кола съм преработил цялото озвучение , нямам ДСП , но съм докарал доста приличен звук и колеги тук които са чули как звучи са останали очаровани. неговоря за мощност, а за качество!
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Назад към E39