Въпрос за Газов Инжекцион

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е60 525dА

Въпрос за Газов Инжекцион

Мнение от nov77 » 12 Ное 2009, 21:11

Здравейте колеги.
Реших да слагам ГИ на БМВ-то. Днес обиколих почти всички газаджии в Бургас и общо взето ме объркаха тотално. Имам предвид, че всеки майстор говори съваршенно различни неща от предния. Предлагаха ми различни модели-от някакав сбирщайн за 1200лв. Фобос 1200-1400лв. Италиански 1600-1800лв. и тн. Накрая се сетих, че един познат слага ГУ и отидох при него,предложи ми според него: идеалното съотношение качество цена Италиянски инжекцион с полски софтуер. Много ги слагали последните месеци, имали гъвкави настройки и тн. Цена 1400лв. Та искам да попитам за мнения и съвети и за тези с полския софт най-вече, някой слагал ли е такъв?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Re: Випрос за Газов Инжекцион

Мнение от LUCIFER'S » 12 Ное 2009, 21:36

Никога не съм бил превърженик на ГИ, единствено монтиран на двигател над 3.0 кубика. каквото и да сложиш, гледай като преминеш на газ да изключва инжекторите и помпата!!!
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 13 Ное 2009, 10:53

Аз съм с Бардолини с БГ софтуер. Засега 20 хил. км. няма ядове. Но ... има винаги "но" :mhihi:, ако не минаваш много километри и не ти е натежал чак толкова бензина по-добре не слагай. Макар и да нямам проблеми с моята ГУ и да ми е по-леко на джоба, всеки път като отворя капака и ме е яд да я гледам тая газ.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shpeki » 13 Ное 2009, 16:11

Ако имаш пари се огледай за Бигаз или БРЦ, те са от най качествените на нашия пазар. Ако не ти се дават може примерно Ловато да сложиш, или Симгаз ( те са с български софт и някои италиански компоненти). Но най важното е качеството при поставянето на ГИ-то, кажат ли ти монтаж за 2-3 часа по добре не се прилъгвай, ще претупат и после трябва да се връщаш. Това е общо взето. Ако има още нещо което те интересува питай.

Потребител
Аватар

Мнение от BOBI 32 » 18 Ное 2009, 12:28

От личен опит с 3 инжекциона мога да ти кажа че най-доволен бях от инжекциона на ФОБОС.Карах я на една 318-ка и бях доста доволен и от вървенето и от разхода,докато с Бардолинито и с АС на две 316-ки имах доста главоболия.ФОБОСА ми го монтираха в ПЛЕВЕН доста кадърно :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Re: Въпрос за Газов Инжекцион

Мнение от stoni » 19 Ное 2009, 15:34

колега сложи Bigas, това е най добрия газов инжекцион дето има, аз съм с такъм на другата кола. Време за монтаж на 4 цилиндрова кола е около 10часа и то яко бърз гърч т.е. по бързо не мое да стане, всеки уважаващ себе си газаджия като го питаш кое е най доброто казва Bigas

Назад към E39