Да се похваля и аз
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- minkoM3
- кандидат ентусиаст
-
Re: Да се похваля и аз
честито колега и от мен,много безавариини ти пожелавам,и не се плаши моита е 2,8 и ми се струва мудна ама така си варвят маи трябва нещо по големо да може да ме задоволи 

честито колега,дано те радва колата много дълго време и да нямаш никакви сериозни ядове
аз също вчера си взех е39 520и.поздрави и ни пиши как е минала диагностиката

аз също вчера си взех е39 520и.поздрави и ни пиши как е минала диагностиката

- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Честито и дано да минеш дълги безаварийни километри !
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
честито
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Честито със здраве да я търкаляш из Бургаските улици
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- nov77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 525dА
Здравейте колеги.
Днес бях на диагностика и всичко май е ОК. Колата се оказа на реални км -180000 като 3500 са от мен.Изчистиха ми само 2 грешки: едната на дачика на коляновия вал, за която казаха,че може да е вследствие на паднал акумулатор,и верно оня ден нещо много човърках,че после ми даваха ток да запаля, и другата гр. на ербега на дясната седалка.Ако всичко е така добре,но имам няколко малки проблема,които ме дразнят.1 вентилаторчето,който обдухва темп.дачик на климатроника много шуми направо бръмчи,смазах го малко ама без промяна. 2 откакто си сложих аларма,че нямаше, мигачите започнаха да мигат мн.бързо все едно,че има изгоряла крушка пък всички светят,маисторите на алармата казват,че има някъде слаба маса,но не откриха нищо. 3 имам шум от гумите, първо мислих,че е лагер ама един приятел,който има сервиз и си разбира ,чу шума и каза гуми, и верно едната малко беше спаднала напомпах я и шума намаля,но не изчезна. Ако някой е имал такива кахъри ,моля да каже как се е справил пък черпнята е от мен.
Днес бях на диагностика и всичко май е ОК. Колата се оказа на реални км -180000 като 3500 са от мен.Изчистиха ми само 2 грешки: едната на дачика на коляновия вал, за която казаха,че може да е вследствие на паднал акумулатор,и верно оня ден нещо много човърках,че после ми даваха ток да запаля, и другата гр. на ербега на дясната седалка.Ако всичко е така добре,но имам няколко малки проблема,които ме дразнят.1 вентилаторчето,който обдухва темп.дачик на климатроника много шуми направо бръмчи,смазах го малко ама без промяна. 2 откакто си сложих аларма,че нямаше, мигачите започнаха да мигат мн.бързо все едно,че има изгоряла крушка пък всички светят,маисторите на алармата казват,че има някъде слаба маса,но не откриха нищо. 3 имам шум от гумите, първо мислих,че е лагер ама един приятел,който има сервиз и си разбира ,чу шума и каза гуми, и верно едната малко беше спаднала напомпах я и шума намаля,но не изчезна. Ако някой е имал такива кахъри ,моля да каже как се е справил пък черпнята е от мен.
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
Честито и от мен колега със здраве да си я караш за гумите пробваи да сложиш зимни или ги завърти (задни предни и виж дали пак ще шуми )
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Честито и много безаварийни км. да минеш.
Да си я караш със здраве.

- BMW_IS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 98' 523IA
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: Задна броня М5,19'' джанти от М3, Кандидат за 21''!!
честито колега и от мен,много безаварийни км. да минеш, И то попринцип е 150кс. твоето бмв тромавичко си е не вярвам да има голяма разлика след диагностиката 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2