Историята на Иван и Невена
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- nani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 компакт
Re: Историята на Иван и Невена
boywalking написа:Не нападайте така момчето... като му чета правописа и цялата идея следва да е около 10-11 клас, як фен на марката, още без книжка и вдъхновен от темите на колегите... @pLaM3N yoo maaan!!и са да му убиете желанието.... все пак може да е бъдещ колега - не се знае - вкарайте го в правия път, а не го гонете!!! Не е редно така!
Кат некоя даскалица съм!
Това, че може би е 10 - 11 клас не е оправдание, че правописа е многооого зле, в тези класове вече трябва да знае да пише, тепърва не ще се научи. И никой не го гони момчето, просто му се дават съвети и се надявам като прочете постовете да се позамисли.
Може би сега е в грипна ваканция и се чуди какво да прави, може първо да прочете 1-2 книги и тогава да реши да пише.
nani написа:...може първо да прочете 1-2 книги и тогава да реши да пише.
Още едно много правилно твърдение

- Andronoff
- триногата
-
Български език се учи до осми клас, поне при мен така беше (преди 13-14 години)
Това, че авторът е в 10-11 клас не говори нищо, освен лошо за него.
И да вземе наистина да прочете някоя книжка няма да е лошо, но нали някой трябва да гледа Планета ТВ
Това, че авторът е в 10-11 клас не говори нищо, освен лошо за него.
И да вземе наистина да прочете някоя книжка няма да е лошо, но нали някой трябва да гледа Планета ТВ

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Вече се объркАх
Много сериали в тоя форум много нещо, ве. Почнах да им бъркам имената. Като латиноамериканските - Изаура, Касандра... бе некви все такива, ма важното е да са на името на най-главната героиня, щото та са се главни.
То, се е видяло. Ще ставаме литературен форум.
ПП: Искам приказка за лека нощ

То, се е видяло. Ще ставаме литературен форум.
ПП: Искам приказка за лека нощ

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Колега, интересно, но с много повторения, правописни грешки. Постарай се повече и се опитай да се развива по-бавно действието! Иначе добре!
P.S. И никога не носи на някого букет с четен брой цветя, освен ако не отиваш на погребение!!!

P.S. И никога не носи на някого букет с четен брой цветя, освен ако не отиваш на погребение!!!

Това, че може би е 10 - 11 клас не е оправдание, че правописа е многооого зле, в тези класове вече трябва да знае да пише, тепърва не ще се научи. И никой не го гони момчето, просто му се дават съвети и се надявам като прочете постовете да се позамисли.
Може би сега е в грипна ваканция и се чуди какво да прави, може първо да прочете 1-2 книги и тогава да реши да пише.
аз сам на 13 години , но сам голям фен ..

Пфффф, доста от "колегите" се оказаха непълнолетни
Значи тази емотикона "
" отпада ... 18+
Малеее, мале, то така е с този интернет и всеки си накачил аватар и подпис с разни коли ...

Значи тази емотикона "

Малеее, мале, то така е с този интернет и всеки си накачил аватар и подпис с разни коли ...

- nani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 компакт
!!ChavO!! написа:Това, че може би е 10 - 11 клас не е оправдание, че правописа е многооого зле, в тези класове вече трябва да знае да пише, тепърва не ще се научи. И никой не го гони момчето, просто му се дават съвети и се надявам като прочете постовете да се позамисли.
Щом си на 13 години, то колега не мога да те наричам. Ти май изобщо не си обърнал внимание на забележките и поученията, тук не пишеш на GSM-а си на латиница, а във форум, който си има правила. Освен неграмотността в правописа, виждам че дори и мнение не цитираш както трябва.
Но виждам надежда в теб, поне си на 13 - около 7 - ми клас, ако имаш желание, имаш време да наваксаш пропуснатото.
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
pLaM3N написа:Пфффф, доста от "колегите" се оказаха непълнолетни![]()
Значи тази емотикона "" отпада ... 18+
Малеее, мале, то така е с този интернет и всеки си накачил аватар и подпис с разни коли ...![]()
![]()
е то на теб пък като ти гледам подписа с тоя велик стаж от някакви си 9 месеца....
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
на 20 съм колега ... годините не са водещо ... Не пия, не пуша !? Спортувам !? Друго нещо ? Студент, Математика и Информатика ...
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Аз за тва спрях да пиша
Хем съм неграмотен, хем книжки не чета. Само дето и земно-кълбо не гледам 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Andronoff
- триногата
-
Пешо, ти си от грамотните и първите ти разкази много ми харесваха 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Ами последните
Аз вече съм далеч от тая мело-драматична вълна, която откриват младите автори.

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
pLaM3N написа:на 20 съм колега ... годините не са водещо ... Не пия, не пуша !? Спортувам !? Друго нещо ? Студент, Математика и Информатика ...
Пламене, ти си ми идол....(това с пиенето ще го преодолея) обаче ако кажеш, че и по жени не ходиш - ще ме разочароваш много....

Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3