много тресе помогнете
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- server
- Потребител
-
- Кара: бмв 320д е46
- Мечтае да кара: бмв 7мица
много тресе помогнете
карам бмв 520и 99г е39 автоматик автопилот ако е важно значи карам си съвсем нормално и по някое време започва да тресе цялата кола страшно много и то само на около 2000 оборота и да губи мощност като пусна педала на газта да падне под 2000 оборота спира да тресе и пак на 2000 оборота започва то и не може повече да дига няма мощност спирам огасям двигатела паля и няма проблем до след някои друг километър е от англия до бг ми го направи 3 пати този номер и тук вече 1 път започва много да ме притеснява ако има друга такава тема ме извинете ама ми истекоха очите да търся благодаря ви
животът не е само бмв но е по хубав с него
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
Re: много тресе помогнете
влиза в авариен режим ,трябва диагностика ще е записало грешка ,колега ела да направиме и ще го мислиме след това
30 лв е цената

- server
- Потребител
-
даааааааааа ходих правихме диагностика и наистина кадето можеше да даде грешка си я даде навсякаде имаше изчистихме грешките и след това ми го направи този номер пак
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
server написа:даааааааааа ходих правихме диагностика и наистина кадето можеше да даде грешка си я даде навсякаде имаше изчистихме грешките и след това ми го направи този номер пак
ами смени и това от което е давало и грешки !!!

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Е как бе, нали ги е изчистил човека 

- server
- Потребител
-
LUCIFER'S написа:server написа:даааааааааа ходих правихме диагностика и наистина кадето можеше да даде грешка си я даде навсякаде имаше изчистихме грешките и след това ми го направи този номер пак
ами смени и това от което е давало и грешки !!!
ок благодария ви маи нема да си реша проблема тук такива изказвания като твоите на никого не помагат
server написа:... правихме диагностика и наистина кадето можеше да даде грешка си я даде навсякаде имаше изчистихме грешките и след това ми го направи този номер пак
Колега кажи какво е отчела диагностиката, това ще ориентира тези които биха ти помогнали
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
server написа:ок благодария ви маи нема да си реша проблема тук такива изказвания като твоите на никого не помагат
А ти сигурно очакваше някой да ти каже къде точно ти е проблема, ти да смениш каквото са ти казали и да се оправи ли!?То ако има такъв човек, няма да има нужда от диагностична апаратура.
Поне да беше казал какви грешки е имало в скоростите и в DME-то.
- ясен николов
- ентусиаст
-
там кадето са ти правили диагностика само грешки ли чистят, не казват ли в следствие на грежката проблема е еди кои си / смени еди коя си част.явно хората не са с нужните знания
за да ти помогнеме трябва да ни насочиш с нещо повече 

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Защо си мислят повечето собственици на автомобили с двигатели които се управляват от електронни модули, че като ти изтрият грешките и хоп няма вече проблем? Тези грешки са в следствие, че някой чаркалак не отчита точни стойности или не изпълнява зададените му стойности.... Не визирам само колегата с проблема, ами и всички които пущат такива теми... Тия грешки са в следствие, че нещо не работи, демек като ти светне електрониката... свети на пари 
П.С. И знаеш ли какво си мисля..., че проблема ти може да е от горивния филтър... ако не си го сменял си го сменяй на 30хил км.
те за това може да са ти изтрили само грешките и да не са разбрали от какво е. Все пак напиши какво е станало.

П.С. И знаеш ли какво си мисля..., че проблема ти може да е от горивния филтър... ако не си го сменял си го сменяй на 30хил км.

Последна промяна LUCIFER'S на 10 Ное 2009, 21:50, променена общо 1 път
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- ясен николов
- ентусиаст
-
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
server написа:карам бмв 520и 99г е39 автоматик автопилот ако е важно значи карам си съвсем нормално и по някое време започва да тресе цялата кола страшно много и то само на около 2000 оборота и да губи мощност като пусна педала на газта да падне под 2000 оборота спира да тресе и пак на 2000 оборота започва то и не може повече да дига няма мощност спирам огасям двигатела паля и няма проблем до след някои друг километър е от англия до бг ми го направи 3 пати този номер и тук вече 1 път започва много да ме притеснява ако има друга такава тема ме извинете ама ми истекоха очите да търся благодаря ви
Мисля ,че имаш проблем със автомата. По скоро със съединителя.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
ясен николов написа:там кадето са ти правили диагностика само грешки ли чистят, не казват ли в следствие на грежката проблема е еди кои си / смени еди коя си част.явно хората не са с нужните знанияза да ти помогнеме трябва да ни насочиш с нещо повече
А може и да не са искали да му кажат колега,да си походва да го чистят от паразити

Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Според мен,проблема ти е със скоростната кутия.Отиди при някой който да ти направи читава диагностика и да ти каже от къде точно ти е проблема.Ако се окаже че проблема наистина ти е от скоростите,пиши на колегата Mad_presley той има цяла такава скоростна кутия 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2