"Знаете, че сте в е30-ката, когато?"
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Re: "Знаете, че сте в е30-ката, когато?"
...когато карам майка ми в задръстването и вали сняг,а тя ми прави забележки: "Тва с ръчна ли го направи?!Гледай
да не се повтаря!!"
да не се повтаря!!"
Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Е то това и за фокуса важи...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
когато никога не ми достига мощност и изкам още и още 

bedrock city racing
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 седан
- Мечтае да кара: Чисто ново Е30 от завода.
Когато я видя и ми затупти сърцето толкова силно, колкото не тупти като видя приятелката ми..

Когато видя приятелката си и от страх сърцето ми затупти по-силно от повдигач на М40... 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
OMVfen написа:Когато видя приятелката си и от страх сърцето ми затупти по-силно от повдигач на М40...
Ти бая приятелка ше имаш

- geletooo
- Потребител
-
- Кара: BMW e30
- Мечтае да кара: Plymouth Barracuda
когато куките ми казват за пореден път че ще ми пишат акт ``ЧЕ СЪЗДАВАМ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ПТП``
когато минавам през полегнал полицаи и си мисля леле утре пак трябва гарнета да сменям
когато момчето на ОМV-то не идва да ме зарежда защото му е писнало да ме гледа а аз за 4-ти път тая веччер си пълня газовата бутилка до горе и пак влизам в омв-то на изпарения

когато минавам през полегнал полицаи и си мисля леле утре пак трябва гарнета да сменям
когато момчето на ОМV-то не идва да ме зарежда защото му е писнало да ме гледа а аз за 4-ти път тая веччер си пълня газовата бутилка до горе и пак влизам в омв-то на изпарения
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
най-гот ми беше преди да изкърпя пода и кат минех през некоя локва ставах целия мокър и доволно се усмихвах, защото тя сама се е олекотила и няма да ми е нужно да се мъча и потя с флекса

Когато се кача и пак видя, че стрелката на бензина сочи плътно в ляво
Или пък когато потегля и чуя звука от виещия диференциал 

Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
Когато картер се пръсне от някое високо малко камъче или от някоя зверска дупка или от някои бордур от изтърван завой и те хваща яд щото си сменил маслото преди ден два и ти иде да я захванеш с ритници и да натрушиш джамовете с камъни
но си казваш ей ся ше го залепя с поксипол и щи е.. майката после на летището
Когато зимата караш на газ, сутринта бързаш за работа-бензин няма- въртиш на газ, изпарителя замръзва, акумулатора пада и вече от ушите ти почва пара да излиза
Когато гръмне на газ и дебитомера цъфне
и си викаш правя го и пойче никва газ, а на другия ден пак джъткаш на пръдня и си свиркаш щото няма кинти за бенз
Когато зимата радиаторчето на парното текне в краката ти и забързан за работа джама ти се изпоти и не можеш да видиш нищо- се чудиш къде да спираш, правиш бай-пас на двата маркуча до сервото и цяла зима караш без парно щото ново радиаторче е мноо пари-колкото заплатата ти а втора употреба -като за климатик варианта- няма никъде здраво
а лятото вадиш мокета да переш щото от антифриза още е мокър и почваш да заваряш подовете щото цяла зима от влагата са изгнили ама като свършиш и намажеш с белия силикон и казваш "ееейй по харно и от завода стана"
Когато тече вода през снадките на ламарините под решетките на чистачките- как разглобяваш всичко извътре-мокети жабки пластмаси- лежиш вътре, а някой отвън полива с кофите да видиш от къде ше текне щот знаеш, че ако не го направиш, зимата пак ше има депресия и гнилочи
Когато фаровете пускат вода и стават аквариуми и пълни с водорасли
Когато централното не работи и машинките се заключат двойно-първо се чудиш как да отвориш вратите, после докато направиш буксите на гредите между пантите на предните врати тъй като са зеленясали и за тва не работи
и все пак като ремонтираш всяко едно нещо накрая се чувстваш велик и се кефиш на 30-ката си щото знаеш че тя винаги е с теб и ти винаги си с нея и правите простотии постоянно независимо че дифф-ове се чупят гуми се гърмят, тя винаги е насреща за такива неща, а не като мизерните опелчета и фолксвагенчета дето с тях не можеш да изпиташ такива чувства......
Е30 FOREVER !!!

Когато зимата караш на газ, сутринта бързаш за работа-бензин няма- въртиш на газ, изпарителя замръзва, акумулатора пада и вече от ушите ти почва пара да излиза

Когато гръмне на газ и дебитомера цъфне

Когато зимата радиаторчето на парното текне в краката ти и забързан за работа джама ти се изпоти и не можеш да видиш нищо- се чудиш къде да спираш, правиш бай-пас на двата маркуча до сервото и цяла зима караш без парно щото ново радиаторче е мноо пари-колкото заплатата ти а втора употреба -като за климатик варианта- няма никъде здраво

Когато тече вода през снадките на ламарините под решетките на чистачките- как разглобяваш всичко извътре-мокети жабки пластмаси- лежиш вътре, а някой отвън полива с кофите да видиш от къде ше текне щот знаеш, че ако не го направиш, зимата пак ше има депресия и гнилочи
Когато фаровете пускат вода и стават аквариуми и пълни с водорасли
Когато централното не работи и машинките се заключат двойно-първо се чудиш как да отвориш вратите, после докато направиш буксите на гредите между пантите на предните врати тъй като са зеленясали и за тва не работи
и все пак като ремонтираш всяко едно нещо накрая се чувстваш велик и се кефиш на 30-ката си щото знаеш че тя винаги е с теб и ти винаги си с нея и правите простотии постоянно независимо че дифф-ове се чупят гуми се гърмят, тя винаги е насреща за такива неща, а не като мизерните опелчета и фолксвагенчета дето с тях не можеш да изпиташ такива чувства......
Е30 FOREVER !!!
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `90 e30 sedan
... когато мина покрай автобусна спирка и всеки ще си счупи врата да гледа
... когато сляза от колата и чуя отстрани "старо, ама баси БМВ-то"
... когато усещам всяка пукнатина на асвалта а вътре подскачам и си удрям главата в тавана

... когато сляза от колата и чуя отстрани "старо, ама баси БМВ-то"
... когато усещам всяка пукнатина на асвалта а вътре подскачам и си удрям главата в тавана

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
...тръгна да си регулирам фаровете и се чудя дали да сваля първо разширителния съд на радиатора или казанчето за чистачките 

THE ONE & ONLY E30
- linkina
- Потребител
-
- Кара: ше m40b16,m10b16....а сега m20b20
- Мечтае да кара: e30 M3 EVO
забравя за многото проблеми,и се замисля какво и от каде хлопа 

lpu
Ебати , ПРОДАВАМ Е46цата
Няма толкО сърцераздирателна тема, чесТно