Историята на Иван и Невена
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Историята на Иван и Невена
Иван бе 12 клас , а Невена бе от съседния 12 клас .... Мечтата на Иван бе за завършване на дванадесети клас да искара книжка и да продължи своята футболна кариера в Испания ....
Така и стана... В денят в който той завършваше вече бе искарал книжка ,а на следващия ден Иван бе планирал да отиде до Испания...
Иван се беше разбрал със своята невероятно красива приятелка да я вземе за бала със красивото си БМВ ... Часът беше 18:00 той парикита своята красавица пред входната врата на блока в който живееше Невена.. Иван излезна от колата натисна копчето за алармата и влезна във вхота . Повика асансьора. Иван бе обличен в черен смокинг и носеше букет със 18 кърваво червени рози ...
Позвъня на вратата.. Чу че идва да отвори вратата и той се усмихна... В момента в който вратата се отвори той очакваше да види своята очарователна приятелка . Но зърна друго момче и отвътре се чу " Мило кой е ?! " Иван стъписан пусна букета на земята .. и си тръгна тичейки кам своя най- верен приятел колата ...
От далече натисна копчето за алармата скокна в колата и си тръгна ... Караше без посока в очите му се виждаше че е много разстроен от това което чу и видя ... Караше докато невидя че стрелката на горивото вече почти е на червено . След няколко километра колата му вече бе жадна за бензин и го изостави на пътя ... Наоколо нямаше бензиностанция нито близко селище ... Получи няколко СМС-а от свои приятели и от Невена . В СМС-а който бе от приятелката му гласеше " Мило каде си ?! Какфо ти се е случило ?! " Иван не си направи труда да й отговори защото бе много ядосан и разтроен ...
Той седеше в колата , гледаше кам небето и си мислеше защо точно на него се е случило всичко това ... След няколко часа той се обади на своя най- добър приятел Боби и му обесни положението.. Боби след около час стигна до Иван . Боби караше БМВ е30 ..
Иван изглеждаше зле ... Боби покани своя приятел в колата си да отидат да потърсат бензиностанция за да сипат гориво и да хапнат . След около 30 минути те отново се върнаха до златистия звяр и му наляха бензин ..
Когато Иван погледна часовника си се сети , че има билет за 1ва класа до Испания за 8:30 сутринта . А часът бе 7:45 .......
Край на първа част
Така и стана... В денят в който той завършваше вече бе искарал книжка ,а на следващия ден Иван бе планирал да отиде до Испания...
Иван се беше разбрал със своята невероятно красива приятелка да я вземе за бала със красивото си БМВ ... Часът беше 18:00 той парикита своята красавица пред входната врата на блока в който живееше Невена.. Иван излезна от колата натисна копчето за алармата и влезна във вхота . Повика асансьора. Иван бе обличен в черен смокинг и носеше букет със 18 кърваво червени рози ...
Позвъня на вратата.. Чу че идва да отвори вратата и той се усмихна... В момента в който вратата се отвори той очакваше да види своята очарователна приятелка . Но зърна друго момче и отвътре се чу " Мило кой е ?! " Иван стъписан пусна букета на земята .. и си тръгна тичейки кам своя най- верен приятел колата ...
От далече натисна копчето за алармата скокна в колата и си тръгна ... Караше без посока в очите му се виждаше че е много разстроен от това което чу и видя ... Караше докато невидя че стрелката на горивото вече почти е на червено . След няколко километра колата му вече бе жадна за бензин и го изостави на пътя ... Наоколо нямаше бензиностанция нито близко селище ... Получи няколко СМС-а от свои приятели и от Невена . В СМС-а който бе от приятелката му гласеше " Мило каде си ?! Какфо ти се е случило ?! " Иван не си направи труда да й отговори защото бе много ядосан и разтроен ...
Той седеше в колата , гледаше кам небето и си мислеше защо точно на него се е случило всичко това ... След няколко часа той се обади на своя най- добър приятел Боби и му обесни положението.. Боби след около час стигна до Иван . Боби караше БМВ е30 ..
Иван изглеждаше зле ... Боби покани своя приятел в колата си да отидат да потърсат бензиностанция за да сипат гориво и да хапнат . След около 30 минути те отново се върнаха до златистия звяр и му наляха бензин ..
Когато Иван погледна часовника си се сети , че има билет за 1ва класа до Испания за 8:30 сутринта . А часът бе 7:45 .......
Край на първа част
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Re: Историята на Иван и Невена

бе.... колега.... нещо.... многу бързо ни вкара в играта и то точно центъра на екшъна.... "той се казва Иван и отиде и видя жената с друг и се качи на БМВ-то и тръгна и му свърши бензина, и дойде Боби и ядоха и хвана самолета. п.с. има още!"
Аз ако бях отишъл към мацката и ми отвори някое ново и непознато "мило"... щях да го направя на "мило" без зъби

Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
Колега, добре е, браво.
Но, много на кратко, нищо ново, както каза една колежка, всичко се повтаря ...
Ще чакам с нетърпение 2ра част, обичам да чета ...
Давай
Развивай се !
Прав си, и нещо ... щял да е кара на бала и, пък тя у тях с др. мило, тва онова той побягнал, прилича на моята история
Но, много на кратко, нищо ново, както каза една колежка, всичко се повтаря ...
Ще чакам с нетърпение 2ра част, обичам да чета ...

Давай

boywalking написа::roll:
бе.... колега.... нещо.... многу бързо ни вкара в играта и то точно центъра на екшъна.... "той се казва Иван и отиде и видя жената с друг и се качи на БМВ-то и тръгна и му свърши бензина, и дойде Боби и ядоха и хвана самолета. п.с. има още!"
Аз ако бях отишъл към мацката и ми отвори някое ново и непознато "мило"... щях да го направя на "мило" без зъби![]()
![]()
Прав си, и нещо ... щял да е кара на бала и, пък тя у тях с др. мило, тва онова той побягнал, прилича на моята история

- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
boywalking написа::roll:
Аз ако бях отишъл към мацката и ми отвори някое ново и непознато "мило"... щях да го направя на "мило" без зъби![]()
![]()
а ти какъв си идиот не е реално! Ебати смеха е всеки път като ти чета коментарите

Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- nani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 компакт
!!ChavO!! написа:....
Край на първа част
Колега, не искам да ти прозвуча като някоя учителка, но много си зле с правописа. Хубаво е, освен да е страхотна и интересна, историята да е що - годе и грамотно написана. Успех.
- boywalking
- младши ентусиаст
-
vectra написа:а ти какъв си идиот не е реално! Ебати смеха е всеки път като ти чета коментаритеИначе наистина е твърде на бързо разказано... а името се повтаря във всяко изречение..замести го с нещо..
старая се!

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Аве как беше поговорка ..."Присмял се хърбел на щърбел" ли, че забравих!?
И за да не се обиди някой пак, само ще споделя мнението на nani ...

И за да не се обиди някой пак, само ще споделя мнението на nani ...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Абе не че нещо ама от доста време чета един и същ сюжет дееба. Дайте нещо по различно бре. Всеки път няква любовна раота със черния, сивия или златистия звяр. Всеки път девоиката с некои друг и секи път батка избегал и карал без посока. Немали малко екшън бре стига с тея суполиви и сълзливи истории. Примерно както на Питбула ми хареса имаше екшън. Примерно аз ако видя моята жена дето е нямам с некой друг ами чесно нема да избегам ами и двамата ще вземат доста демич. Верно ще ми е гадно после но да ходя да рева и да се суполивя, че тъпата мърла го е олигавила на некои друг е нема да стане. Така че колеги които пишете тези истории моля ви дайте го малко с повече екшън. Не че са лоши истриите ви но вкарайте неква по голяма интрига. Не ми се вярва в реалния живот нещата да стоят така. Извинявам се ако съм бил нещо по груп ама казвам това което мисля.....
Съжалявам ,ама пиша за пръв път иии малко тъпо, но нали знаете винаги има пръв път 

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
!!ChavO!! написа:Съжалявам ,ама пиша за пръв път иии малко тъпо, но нали знаете винаги има пръв път
Не,се и опитвай,повечe,просто не писането не ти "тича" земи се хвани с нещо,друго.....и с тоя "Боби" земете се спрете много банално стана вече
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- boywalking
- младши ентусиаст
-
бееееее ако не се пише за "Пари, коли и цици" за кво да е..... Бизнес - кинти - Бмв -яка мацка - любоф - изневери - нерви - водка - бира - водка - тресне се и умре.... ,забравих за оръжията.... тука у историите се продават като бел хляб от нарязания!!!
Заглавие: Леля ми си купи ебати прахосмукачката и кво стана... (засмука хамстера със все талажа)
интересно ше е... тия дни развитие...
Заглавие: Леля ми си купи ебати прахосмукачката и кво стана... (засмука хамстера със все талажа)

интересно ше е... тия дни развитие...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Да вземете да поспрете малко с тези "Стра'отни истории" ли к'о?
Всеки втори се пише за писател вече. Все едни и същи неща се преразказват 28376252035823 пъти. Беше интересно в началото - не помня на кой колега бяха историите за Боби и Мария, ама като всичко друго и те са интересни в началото. Когато се преразказват 2975647526 пъти не е интересно. За правописа пък... с две думи нямам думи, с една - хич.
Всеки втори се пише за писател вече. Все едни и същи неща се преразказват 28376252035823 пъти. Беше интересно в началото - не помня на кой колега бяха историите за Боби и Мария, ама като всичко друго и те са интересни в началото. Когато се преразказват 2975647526 пъти не е интересно. За правописа пък... с две думи нямам думи, с една - хич.

- Andronoff
- триногата
-
Пич, не продължавай, излагаш се.
Пробва се, не успя, спри, докато не си се изложил още повече.
Никакъв сюжет, никакъв правопис, нищо.
Днешната младеж на училище не ходите ли?
Ебем ти чалга поколението, неграмотни и в главите им само пари, коли и ебане!
Да не говорим за космическото самочувствие, а на какво отгоре..?
Пробва се, не успя, спри, докато не си се изложил още повече.
Никакъв сюжет, никакъв правопис, нищо.
Днешната младеж на училище не ходите ли?
Ебем ти чалга поколението, неграмотни и в главите им само пари, коли и ебане!
Да не говорим за космическото самочувствие, а на какво отгоре..?
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Andronoff написа:Днешната младеж на училище не ходите ли?
Ебам ти чалга поколението, неграмотни и в главите им само пари, коли и ебане!
Да не говорим за космическото самочувствие, а на какво отгоре...?
Много правилно ...

- boywalking
- младши ентусиаст
-
Не нападайте така момчето... като му чета правописа и цялата идея следва да е около 10-11 клас, як фен на марката, още без книжка и вдъхновен от темите на колегите... @pLaM3N yoo maaan!!
и са да му убиете желанието.... все пак може да е бъдещ колега - не се знае - вкарайте го в правия път, а не го гонете!!! Не е редно така!
Кат некоя даскалица съм!

Кат некоя даскалица съм!

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3