Pioneer DEH-3700MP / DEH-3730MP

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Pioneer DEH-3700MP / DEH-3730MP

Мнение от b2 » 30 Юни 2005, 10:05

Добър ли е тоя плеър? Доста евтин ми се струва за pioneer. в Техномаркет Европа е 239лв. Аз си търся нещо в тоя ценови диапазон и то дето ще е мизерна aiwa, panasonic или roadstar/elite то за почти същите пари вече има pioneer-4ета а :lol: Не съм някъв голям маниак, и не разбирам особено от аудио. Пък и нямам някви супер яки колони в колата и не мисля да слагам събуфер (засега). Държа да има МП3 и така. Поразгледах и май това е най-добрия избор за тези пари ? Какво ще кажете? Има ли някой с такъв?

А и също ква е разликата м/у 3700 и 3730? На еднаква цена са?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Юни 2005, 10:29

Ми разликата че единия е с бял панел и свети зелено, а другия е черен и свети червено ;)
Иначе един мой познат има такъв и за разлика от предишният му Панасоник казва, че няма сравнение, просто бил супер, така че взимай смело :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Pioneer DEH-3700MP / DEH-3730MP

Мнение от dZvero » 02 Юли 2005, 18:49

b2 написа:Добър ли е тоя плеър? Доста евтин ми се струва за pioneer. в Техномаркет Европа е 239лв. Аз си търся нещо в тоя ценови диапазон и то дето ще е мизерна aiwa, panasonic или roadstar/elite то за почти същите пари вече има pioneer-4ета а :lol: Не съм някъв голям маниак, и не разбирам особено от аудио. Пък и нямам някви супер яки колони в колата и не мисля да слагам събуфер (засега). Държа да има МП3 и така. Поразгледах и май това е най-добрия избор за тези пари ? Какво ще кажете? Има ли някой с такъв?

Не знам дали ще искаш, но по-добре е да си вземеш 3600МР/3630МР защото има доста повече екстри (настройки) 4х50 е! Мога да ти го намеря втора въка за около 260лв. иначе е 389лв.

3700МР/3730МР е може би най-гадния мп3 плеър правен някога от пионеер :!: Но ако си си го избрал вече при желание мога да ти направя отстъпка на този - нов с гаранция и т.н.
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 02 Юли 2005, 22:05

dZvero написа:
b2 написа:Добър ли е тоя плеър? Доста евтин ми се струва за pioneer. в Техномаркет Европа е 239лв. Аз си търся нещо в тоя ценови диапазон и то дето ще е мизерна aiwa, panasonic или roadstar/elite то за почти същите пари вече има pioneer-4ета а :lol: Не съм някъв голям маниак, и не разбирам особено от аудио. Пък и нямам някви супер яки колони в колата и не мисля да слагам събуфер (засега). Държа да има МП3 и така. Поразгледах и май това е най-добрия избор за тези пари ? Какво ще кажете? Има ли някой с такъв?

Не знам дали ще искаш, но по-добре е да си вземеш 3600МР/3630МР защото има доста повече екстри (настройки) 4х50 е! Мога да ти го намеря втора въка за около 260лв. иначе е 389лв.

3700МР/3730МР е може би най-гадния мп3 плеър правен някога от пионеер :!: Но ако си си го избрал вече при желание мога да ти направя отстъпка на този - нов с гаранция и т.н.

Добре де, ама зашо е най-гадния би ли се конкретизирал :roll: :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 07 Юли 2005, 11:44

Май нямали т.нар MOSFET, което е лошо и се отразява в по-лошо качество и сила на звука.
нали така или бъркам?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 12 Юли 2005, 14:55

BMW8 написа:
dZvero написа:...

Добре де, ама зашо е най-гадния би ли се конкретизирал :roll: :confused:

Като за начало вграденият усилвател е 4х45W (4х18-20W преко сили с големи изкривявания към края), има най-"избацаните" настройки на света, не включва по-, а да не говорим за най-прецизните такива :!: Няма ги тези, които корегират кривата при различните честоти - общо взето е 1-ва серия с MP3. Дисплея е под всякаква критика, а като цяло е пусни, слушай и не се оплаквай, но за парите си... може да се вземе. Аз лично никога няма да направя това (не искам да прозвучи високомерно или нещо такова - просто и ясно - не си заслуважа да набиваш пари в боклук - много по-добра е старата серия) :!:

Марто!
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

Назад към Car аудио и видео