Pioneer DEH-3700MP / DEH-3730MP
Модератор: Icco
6 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Pioneer DEH-3700MP / DEH-3730MP
Добър ли е тоя плеър? Доста евтин ми се струва за pioneer. в Техномаркет Европа е 239лв. Аз си търся нещо в тоя ценови диапазон и то дето ще е мизерна aiwa, panasonic или roadstar/elite то за почти същите пари вече има pioneer-4ета а
Не съм някъв голям маниак, и не разбирам особено от аудио. Пък и нямам някви супер яки колони в колата и не мисля да слагам събуфер (засега). Държа да има МП3 и така. Поразгледах и май това е най-добрия избор за тези пари ? Какво ще кажете? Има ли някой с такъв?
А и също ква е разликата м/у 3700 и 3730? На еднаква цена са?

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми разликата че единия е с бял панел и свети зелено, а другия е черен и свети червено
Иначе един мой познат има такъв и за разлика от предишният му Панасоник казва, че няма сравнение, просто бил супер, така че взимай смело

Иначе един мой познат има такъв и за разлика от предишният му Панасоник казва, че няма сравнение, просто бил супер, така че взимай смело

Re: Pioneer DEH-3700MP / DEH-3730MP
b2 написа:Добър ли е тоя плеър? Доста евтин ми се струва за pioneer. в Техномаркет Европа е 239лв. Аз си търся нещо в тоя ценови диапазон и то дето ще е мизерна aiwa, panasonic или roadstar/elite то за почти същите пари вече има pioneer-4ета аНе съм някъв голям маниак, и не разбирам особено от аудио. Пък и нямам някви супер яки колони в колата и не мисля да слагам събуфер (засега). Държа да има МП3 и така. Поразгледах и май това е най-добрия избор за тези пари ? Какво ще кажете? Има ли някой с такъв?
Не знам дали ще искаш, но по-добре е да си вземеш 3600МР/3630МР защото има доста повече екстри (настройки) 4х50 е! Мога да ти го намеря втора въка за около 260лв. иначе е 389лв.
3700МР/3730МР е може би най-гадния мп3 плеър правен някога от пионеер

dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
dZvero написа:b2 написа:Добър ли е тоя плеър? Доста евтин ми се струва за pioneer. в Техномаркет Европа е 239лв. Аз си търся нещо в тоя ценови диапазон и то дето ще е мизерна aiwa, panasonic или roadstar/elite то за почти същите пари вече има pioneer-4ета аНе съм някъв голям маниак, и не разбирам особено от аудио. Пък и нямам някви супер яки колони в колата и не мисля да слагам събуфер (засега). Държа да има МП3 и така. Поразгледах и май това е най-добрия избор за тези пари ? Какво ще кажете? Има ли някой с такъв?
Не знам дали ще искаш, но по-добре е да си вземеш 3600МР/3630МР защото има доста повече екстри (настройки) 4х50 е! Мога да ти го намеря втора въка за около 260лв. иначе е 389лв.
3700МР/3730МР е може би най-гадния мп3 плеър правен някога от пионеерНо ако си си го избрал вече при желание мога да ти направя отстъпка на този - нов с гаранция и т.н.
Добре де, ама зашо е най-гадния би ли се конкретизирал

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Май нямали т.нар MOSFET, което е лошо и се отразява в по-лошо качество и сила на звука.
нали така или бъркам?
нали така или бъркам?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
BMW8 написа:dZvero написа:...
Добре де, ама зашо е най-гадния би ли се конкретизирал![]()
Като за начало вграденият усилвател е 4х45W (4х18-20W преко сили с големи изкривявания към края), има най-"избацаните" настройки на света, не включва по-, а да не говорим за най-прецизните такива

Марто!
dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

6 мнения
• Страница 1 от 1