учудващ проблем с катализатор 520и
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
учудващ проблем с катализатор 520и
Здравейте колеги.
Имам самнения че катализатора ми е запушен защото колата влиза в авариен режим понякога и мерише адски гадно.
Ходих в сервиз АСПО и се оказа че съм с 2 катализатора които играят ролята на колекторни траби.
Пичовете там се учудиха, посаветваха ме да ги изтарбуша нямало как да се сменят с гарнета.
Някои може ли да помогне. Имал ли е такива премеждия.
Също казаха че незнаели какво ше стане с ламда сондите тъй като 2 са след катализаторите и 2 преди тях.
Имам самнения че катализатора ми е запушен защото колата влиза в авариен режим понякога и мерише адски гадно.
Ходих в сервиз АСПО и се оказа че съм с 2 катализатора които играят ролята на колекторни траби.
Пичовете там се учудиха, посаветваха ме да ги изтарбуша нямало как да се сменят с гарнета.
Някои може ли да помогне. Имал ли е такива премеждия.
Също казаха че незнаели какво ше стане с ламда сондите тъй като 2 са след катализаторите и 2 преди тях.
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Re: учудващ проблем с катализатор 520и
Въобще не е учудващ този проблем.Просто са се задръстили.Ако си от София отивай в Крафт-Дружба.Там ще знаят какво да направят.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- pinkoml
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 М54B22
- Мечтае да кара: m6
смени си катализатора но си сложи хубав иначе ще почне да се чува повече мотора

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Dozo написа:Ако си от София отивай в Крафт-Дружба.Там ще знаят какво да направят.
.... и търси КРАСИ!!!

мерси за отговорите колеги
претесненията ми бяха за сондите след катализатора но ми се изясни че не са важни
претесненията ми бяха за сондите след катализатора но ми се изясни че не са важни

току що ми махнаха катализатора и сложиха резонаторно гърне. колегата доста добре е минал с 60туна аз се изръсих 110 ама казаха че е качествено гърнето и дадоха 5 г. гаранция. Няма проблем със следкатната ламбда и не показва грешка. Притеснява ме обаче че ми казаха че може след известни километри да покаже check engine което както прочетох не е проблемно ама не го искам да свети там за това някой има ли идея къде може да се оправи тая сонда да не показва магарии. В краен случай просто ще чиста компютъра някак си ако може ама
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега що се излагаш, какъв чек ,за мотор М52б20 с единия ванус ?
може би ако си вече с м52б20ТУ да, ама ако си с един ванус забрави да ти покаже каквато и да е грешка, изпробвано на 100 % при 520-ката ми
може би ако си вече с м52б20ТУ да, ама ако си с един ванус забрави да ти покаже каквато и да е грешка, изпробвано на 100 % при 520-ката ми

Ееее супер мерси за отговора. Не знаех
С единия ванус съм иначе да 

9 мнения
• Страница 1 от 1