Дали няма да има М-кови единички???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Дали няма да има М-кови единички???

Мнение от MaXimal » 06 Ное 2009, 13:38

Остави го, той няма още книжка.

Тук във форума има няколко човека които са карали 135и, нека споделят усещаният си. Даже единият от тях притежава Е92 М3 ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 06 Ное 2009, 14:10

Колата си е тежка,нищо,че е първа серия.Тежи около 1500 кг...Иначе няма такъв фън с тия единички купета...постоянно можеш да изпишеш числото 11.Личното ми мнение за 130ката,че трябват малко по-малки колела,за да се получи идеално съотношение мощност - сцепление.При всеки опит да пришпориш по-яко колата това води до писък на гуми и недозавиване,защото не може да поднесе с тия големи колела.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 06 Ное 2009, 14:11

LizarD написа:Динамичните показатели на този автомобил са ми що годе ясни, просто понякога се иска и малко визия. Тази кола за мен НЯМА спортен дух, колкото и да я окрасят от BMW Performance.
За мен спортни коли са:
За мен спортна кола е M3. (ако си говорим за новите неща)

Изображение

Точно така, и на мен изобщо не ми изглежда като кола със спортна визия и дух.Виж, далеч по-големи са промените между обикновено Е36 купе и Е36 М3

Изображение

Изображение

Абе, изобщо виждал ли си 135i на живо, да не говорим за BMW Performance версия?

Ма не, то няма смисъл да споря.Всички знаем, че новите модели на BMW са грозни пенсионерски коли без спортен дух, които карат марката да затъва, нищо, че отнася най-различни награди...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 06 Ное 2009, 14:16

Аз и на картинка се чудя дали е виждал... :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 06 Ное 2009, 14:45

Интересно ще е излизането на първа серия в М-вариант.
Но едва ли ще е на сегашната платформа (Е87), защото май ще я сменят скоро.
Въпреки това изказванията, че единичката е "бременна котка' и т.н. са доста несериозни. Да не говорим за Перформънс пакета, който е меко казано уникален :twisted: в 135и съм нямал щастието да се возя/карам, но като знам каква "пиличка" е 123д, просто не ми се мисли каква подигравка ще е с "бързаците" по магистралите това 3.0 битурбо.
Също може и при 1-ва серия да продължат вгарждането на атмосферни М-мотори, защото е ясно, че при М3 и М5 ще си трябва принудително пълнене, за да са в крак с конкурентните модели на Мерцедес и Ауди.
А за това колко ще е бюджетна евентуалната М-1 -чка .... не ми се мисли, като им гледам цените на нормалните 1-чки :roll:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 06 Ное 2009, 15:43

Ако цената за една М 1-ца е колкото да си вземеш модел от следващ клас, но с по-слаб двигател (примерно 3-ка, но не от М серията), тогава си мисля че ще има голям успех! Конфорта ще го има и тук, разликата в големината на автомобила в сравнение с 3-ките например не е фрапантна, купетата са приблизително идентични...Ако се случи и има успех, то тогава това би се оказало доста добър и достъпен вариант за хора с по-малки възможности да карат автомобил от серията М - това мисля не е само моя мечта 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Ное 2009, 17:40

TiGoNiSh написа:Ако цената за една М 1-ца е колкото да си вземеш модел от следващ клас, но с по-слаб двигател (примерно 3-ка, но не от М серията), тогава си мисля че ще има голям успех! Конфорта ще го има и тук, разликата в големината на автомобила в сравнение с 3-ките например не е фрапантна, купетата са приблизително идентични...Ако се случи и има успех, то тогава това би се оказало доста добър и достъпен вариант за хора с по-малки възможности да карат автомобил от серията М - това мисля не е само моя мечта 8)

Като гледам каква е разликата във цената на 135и и 335и , разликата за съответните Мки ще е не повече от 8-10 000 Евро , което не е малко , но пак е бая скъпо и изобщо не е за хора със по-малки възможности :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 06 Ное 2009, 18:07

Е те хората под entry нямат предвид на цената на тойота авенсис... все пак това е премиум марка.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 06 Ное 2009, 19:00

Оставяй го вика, той няма книжка още :lol: Супер ми е весело в тоя форум :lalala: (без лоши чуства).. А за Е36 си прав, наистина няма голяма разлика между Е36 3хх и М3, но аз имам предвид моделната гама Е92 и Е46.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 06 Ное 2009, 20:15

Ще се сменя 16-ката с м-ка. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Ное 2009, 0:27

LizarD написа:Оставяй го вика, той няма книжка още :lol: Супер ми е весело в тоя форум :lalala: (без лоши чуства).. А за Е36 си прав, наистина няма голяма разлика между Е36 3хх и М3, но аз имам предвид моделната гама Е92 и Е46.

Ами така си е - ако имаш , имаш от не повече от 1-2 месеца , нали ! Направи сумер смешно изказване за 1чката и даже се чудя колко малко ти сипаха. Кажи едно - ей голяма глупост написах , не знаех че има 1чка купе и кабрио на базта на купето и те са по-спортни от съотвентите 3ки - и тва е . Какво засягаш Е46 и тн ...

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 07 Ное 2009, 0:35

Е да се извинявам че съм изразил предпочитание и мнение - не виждам смисъл. Спортен дух за мене в това коте няма :mhihi: Иначе се извинявам единствено на феновете на 1er които съм обидил с изказването си.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 07 Ное 2009, 9:31

И на мене ми е смешно, дори се забавлявам :lalala: :lalala: :lalala:
Аз съм заклет фЕН на маркара и то на 3 серия, нали се сещате защо????
Защото дали ще има място за краката на пасажерите отзат е по маловажно от колкото колата да има спортен дух.
3-ката винаги е излъчвала спортен дух повече от останалите, ОБАЧЕ 1-купе е направо модерната класика в спорта и няма какво да се залъгваме, 135 " преформърс,ти ай, май, бай" няма нищо общо с 120д 116и,118и и други голлфчета.
Без да ми се обиждат колегите не тръгвам с лошото.....
10точки за спортен дух на купето и час по-скоро да ударим конкуренцията с "1М ",така да го наречем например.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Ное 2009, 11:08

:yes: Само дето 1чка купе няма конкуренция :twisted: поне ако Ауто Билд не се намесят , че последно сравняваха А3 кабрио със БМВ 125и , при положение че едното е хечбек-кабрио а другото купе-кабрио... познайте кой беше победител :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 07 Ное 2009, 11:30

според мен доста яко ще се получи ако напраят Мкова единичка
а пък визията мене и нормалните 1-ки ме кефят супер много сигурно доста добре ще я направят, преди време бях снимал една единица ( ако намеря снимката ще я кача) в която буквално ми останаха очите представям си ако праят М версия как ще изглежда..

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум