BMW M3 GTS-Официални снимки
Модератор: Общи модератори
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: BMW M3 GTS-Официални снимки
ООООООООООО престанете де!!
Най-накрая БМВ ще изкарат нещо в бъдеще,което няма да се задвижва от електродвигатели,което няма да е 1.4турбо и при което Старт-стоп системата не е водеща в рекламата на колата и вие пак намирате кусури
Най-накрая нещо,което не тежи 2.5 тона и не изглежда като изкокнало от ипроветка извращение.
Страхотна кола - по-добре да е имитация на Порше от колкото на IVECO

Най-накрая БМВ ще изкарат нещо в бъдеще,което няма да се задвижва от електродвигатели,което няма да е 1.4турбо и при което Старт-стоп системата не е водеща в рекламата на колата и вие пак намирате кусури

Най-накрая нещо,което не тежи 2.5 тона и не изглежда като изкокнало от ипроветка извращение.
Страхотна кола - по-добре да е имитация на Порше от колкото на IVECO

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Това дойде като гръм от ясно небе - евала на БМВ , че най-после направиха расов спортист
Не вярвах да разработят нов двигател специално за такава лимитирана серия , но е факт ... Лош е другия факт - цената , а тя е точно колкото на Порше ГТ3 3.8 - колкото и да си фена на БМВ , просто трябва да си колекционер за да избереш БМВто . Свидетели сме обаче как Алфа 8Ц Компетиционе се разграби като топъл хляба на средна цена 176 000 евро (с екстрите) а сега почти са продадени и 500те кабриолета на начална цена над 200 000 - и това за Алфа със 450 коня
Явно за зажаднели хора , цената няма значение 

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Не видим ли официални времена е рано да се говори кое е по-бързо, поне теглото и мощността са еднакви с тези на GT3 че даже и GT3 RS.Вярно, разликата в цената е под 10 000 евро, което е почти нищо за такава кола.Все пак мисля, че BMW няма да изкарат чисто колекционерска кола и ако не с GT3 RS, то поне с GT3 ще бъде доста на кантар.Ще поживеем и ще видим, важното е, че колата е расова бегачка, която изглежда поразително зла дори и в цвят "Щутгарт" 

- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Охооо браво. Бмв направи кола за феновете. Лично аз съм много запален по тези автомобили и се радвам, че вече Порше си има конкурент на пистата. Дано да се правят такива диви атмосферки, защото с последните би турбо изпълнения не могат да стъпят и на малкия пръст на един як атмосферен двигател по звук. М5 Е60, Е 46 ЦСЛ ... дано да останат живи тези двигатели и да се правят нови такива, за да ни радват и в бъдеще. Поздрави 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Ей това като го прочетох и ми хасттръхна всичко. Тия пак са избухнали. Аз съм го казвал и преди.
Точно като си помислиш, че БМВ нещо са взели да се отпускат и бууумммм. Избухват

The dream is over.
When dreams come true.
There are some great dreams. But they’re just dreams - so you think. You’ve dreamt them so many times before. You wake up and say goodbye to them almost as if nothing had happened.
BMW M enthusiasts all over the world have a dream like this: a BMW M, consistently optimised for the race track. Pure M genes. A brilliant partner at the physical limits - away from public roads. Fast and honest. But registered for the best public roads, too. It's not where you go, but how you get there. Whether a demanding run on the race track or a pleasurable cruise along country roads and motorways.
And companies can dream, too. Sometimes they even have the same dreams as their customers and fans. In our particular case, this is hardly surprising as there's something which connects the two: pure M genes.
Then something amazing happens. You wake up and the dream doesn’t go away. It’s standing there right in front of you.
The BMW M3 GTS. Pure M genes.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Ми те БМВ не са ни лъгали никога, те просто казаха, че няма да има М3 ЦСЛ, нищо не бяха казали за ГТС 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
acho.rs написа:колкото и да си фена на БМВ , просто трябва да си колекционер за да избереш БМВто
Напротив достатъчно е да си фен за да го направиш, ако си колекционер ще си купиш и двете. То по тази логика всички дето си купуват М, да си ги продадат и да си вземат еди кое си порше.....

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Dimo написа:acho.rs написа:колкото и да си фена на БМВ , просто трябва да си колекционер за да избереш БМВто
Напротив достатъчно е да си фен за да го направиш, ако си колекционер ще си купиш и двете. То по тази логика всички дето си купуват М, да си ги продадат и да си вземат еди кое си порше.....
"Обикновените М" не са толкова скъпи . Базовото май е 70 000 Евро а това е 115 , 000

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Приликите с Поршето според мен не са никак случаини.....
Последно време само БМВ и Порше се славят с уникална директност на пътя.. така че би било интересно да се противопоставят двата звяра.
п.п Откакто Порше е част от ФАУ–ВЕ и някакви появили се статии за мини Поршета с по 150 коня си мисля и надявам че БМВ ще си останат единствените които,които не се поддават на "провакации"

п.п Откакто Порше е част от ФАУ–ВЕ и някакви появили се статии за мини Поршета с по 150 коня си мисля и надявам че БМВ ще си останат единствените които,които не се поддават на "провакации"

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
xerial написа:Приликите с Поршето според мен не са никак случаини.....Последно време само БМВ и Порше се славят с уникална директност на пътя.. така че би било интересно да се противопоставят двата звяра.
Порше одавна има слаби модели , то нали Боксера и Кайена ги издърпаха от кризата . Ламбо и Ферари никога не са имали такива маломощни модели , но и знаем съдбата сега . А ако Порше , не бяха се напъвали да погълнат риба 14 пъти по-голяма от тях , можеше и друга съдба да имат сега .
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Автомобила е просто неземен
Мале мале мале какво чудовище , аууууу толкова коне в атмоферен вариант плюс такава маса
Страшна е колата и недейте веднага да мислите за поршета , нали липсваше такъв модел - ето ви го
В Мборд-а на Густав искам да я видя на тестове най-скоро
Георги Пенчев

Мале мале мале какво чудовище , аууууу толкова коне в атмоферен вариант плюс такава маса

Страшна е колата и недейте веднага да мислите за поршета , нали липсваше такъв модел - ето ви го

В Мборд-а на Густав искам да я видя на тестове най-скоро

Георги Пенчев
Penchev написа:Автомобила е просто неземен![]()
Мале мале мале какво чудовище , аууууу толкова коне в атмоферен вариант плюс такава маса![]()
Страшна е колата и недейте веднага да мислите за поршета , нали липсваше такъв модел - ето ви го![]()
В Мборд-а на Густав искам да я видя на тестове най-скоро![]()
Георги Пенчев
Жорееее, ма само да не я пускат с оная черна е30 м3 с в10 ,че ще му спре тока на ГТС-а

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
мисля че кърти
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
някой знае ли предполагаеми динамични характеристики?