автокаско КЪДЕ - актуални мнения
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Моя съвет е да си направите застраховката там където агентът който ви я прави може да ви гарантира,
мойте наблюдения колкото и да са пристрастни са че в момента това са компаниите Армеец и ЛевИнс,
така че при комбинация с добър агент който да ви се занимава с завеждане и изплащане на щети проблем нямате...
който има желание за помощ може да ми пише ЛС да му дам телефон на човек от който аз съм години наред адски доволен!
мойте наблюдения колкото и да са пристрастни са че в момента това са компаниите Армеец и ЛевИнс,
така че при комбинация с добър агент който да ви се занимава с завеждане и изплащане на щети проблем нямате...
който има желание за помощ може да ми пише ЛС да му дам телефон на човек от който аз съм години наред адски доволен!
За Пазарджик и региона аз съм човека.
За Гражданска отгворност идвам на място, като преди това мислим най-доброто решение и тогава я пишем освен ако клиента няма някакви пристрастия към определена компания.
За Автокаско - клиента идва при мен с големия талон обаждам се по компаниите като съотвентно мога да ги "изнудвам" за по добра цена. Ако има щета оказвам съдействие за коректно изплащане и т.н.
тел 0899873206 и 0878381431
За Гражданска отгворност идвам на място, като преди това мислим най-доброто решение и тогава я пишем освен ако клиента няма някакви пристрастия към определена компания.
За Автокаско - клиента идва при мен с големия талон обаждам се по компаниите като съотвентно мога да ги "изнудвам" за по добра цена. Ако има щета оказвам съдействие за коректно изплащане и т.н.

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
ShoSho_pz написа:За Пазарджик и региона аз съм човека.
Ти да не се казваш Галя

- mishan2502
- Потребител
-
- Кара: e36 320/Японска машина
- Мечтае да кара: след като си карал ЯПОНЕЦ не мечтаеш
Re: автокаско КЪДЕ - актуални мнения
забравете евро инс много са некоректни мен ме бавят вече (5ти месец тече) ми бавят парите по 2 щети като първата е почти тоталка е искараха а втората ме бавят защото не са си свършили работата колежките говориме за обща сума от към 6000лв
то не пусках йалби до директор то не бяха скандали абе чудо цега като пуснах молба до министерството по финансов надзор ще видим кво ще стане
а междо другото за тези пет месеца ми преведоха 100лв от вноска която съм си я внесъл но те са ми я одържали
така че забравете евроинс
то не пусках йалби до директор то не бяха скандали абе чудо цега като пуснах молба до министерството по финансов надзор ще видим кво ще стане
а междо другото за тези пет месеца ми преведоха 100лв от вноска която съм си я внесъл но те са ми я одържали
така че забравете евроинс
- марто525
- Потребител
-
- Кара: e 39
- Мечтае да кара: M5
пробваи в дзи знам че плащат много добре
марто525 написа:пробваи в дзи знам че плащат много добре
Плащат.............. само, че за автомобили до 8 години, и то с подходяща застраховка.
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Идната година ще правя застраховка само за кражба а не пълно каско защото моето мнение е че където и да го наравиш все тая никой не плаща както трябва когато се наложи.Само плащам каско а като се наложи те да ми платят намериха хиляди причини да не ми платят, става въпрос за Лев инс.
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Лев Инс - задра ме в задната броня един лумпен, отивам, оглеждат, пишат ремонт и боя броня, средна и ъглова лайсна - след 2 седмици ми изплащат 172 лева на каса, а като отидох ми удържаха вноска 160 лв. (която беше втора по каското и трябваше да внеса декември- случката се развива октомври)
Така че -мерси, ама не .
Уника - Жената тотализира Фиат Браво, после Рено Меган... изплащат си, се си вътре ама плащат добре. Даже за мегана си бяхме точно на парите.
Сега съм в Бул Инс - дано да е ок всичко и да не ми се налага да им ползвам услугите.
Така че -мерси, ама не .
Уника - Жената тотализира Фиат Браво, после Рено Меган... изплащат си, се си вътре ама плащат добре. Даже за мегана си бяхме точно на парите.
Сега съм в Бул Инс - дано да е ок всичко и да не ми се налага да им ползвам услугите.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Аз до сега бях в Армеец ама повече не - тая година и гражданската ще си махна от там. Януари месец ударих едно куче и си счупих бронята и халогена - сега ми искат проценти (не малко - 25) отгоре защото съм бил причинител на ПТП - е да де, но кучето пресече неправилно пред мен, но ...... както и да е - явно искат само да взимат, когато им се наложи да дават и гледат да се отърват от теб. Докато само плащаш и не искаш нищо срещу парите си - няма проблем, ако имаш ПТП - "ето и изчезвай" хмм.
ПС: Да го Дух*т
ПС: Да го Дух*т
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
emil_shumanov написа:Идната година ще правя застраховка само за кражба а не пълно каско защото моето мнение е че където и да го наравиш все тая никой не плаща както трябва когато се наложи.Само плащам каско а като се наложи те да ми платят намериха хиляди причини да не ми платят, става въпрос за Лев инс.
Колега, колко горе-долу излиза такова каска само за кражба?
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз съм много доволен от ДЗИ и Бул Инс
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
twake написа:emil_shumanov написа:Идната година ще правя застраховка само за кражба а не пълно каско защото моето мнение е че където и да го наравиш все тая никой не плаща както трябва когато се наложи.Само плащам каско а като се наложи те да ми платят намериха хиляди причини да не ми платят, става въпрос за Лев инс.
Колега, колко горе-долу излиза такова каска само за кражба?
Колега още незнам, но от януари ще знам защото тогава ще го правя до тогава ми важи уж пълното каско.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Glamav написа:Уника - Жената тотализира Фиат Браво, после Рено Меган...
И още и даваш да кара?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Giorceto написа:Glamav написа:Уника - Жената тотализира Фиат Браво, после Рено Меган...
И още и даваш да кара?
Ми давам и, първия път и отнеха предимството на оборище като пича излезе от затворена пряка право пред нея - фиата се скъси с 30 сантиметра отпред. Втория път седи в задръстване последна кола, тва преди телевизонната кула на баира, отзад в нея се удари субару, а тя събра бус фолксваген транспортер, рено клио и някаква трета колоа отпред. Пича нямаше грам спирачен път а от нейните гуми (щото е седяла на спирачка за да не тръгне назад) имаше четири следи от по 1 метър. Мегана беше по къс с 50 сантиметра и не му се затваряха вратите, тавана и той беше огънат. И това докато беше бременна в 6 месец.
Та тя не е виновна ама ...
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4