Приятно пътуване с колега - София - Слънчев бряг - Е36 и Е46
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
ferdy написа:Да бе, то и аз като направих една година стаж и си мислех, че съм безсмъртна и още си се чудя как може да съм била толкова глупава. И ти ще се чудиш някой ден.
Интерестното, е че минах през няколко такива случай и коли .. тааа чудил съм се и аз.. ама и това минава

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
ти може имаш 300к пък пак да си си джигитtokata2 написа:Важни са километрите , не годините

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Карането или ти е в кръвта или го нема тва е за кви км ми говорите за къв стаж
или познаваш техниката с която се движиш и знаеш рисковете или не
Всеки сам преценява дали да пази живота си и този на останалите но вза съжаление в бг има много егоисти
И аз миналата седмица ходих до благоевград и на връщане за софето си карам аз и по едно време един много готин черен Х5 ме резга от лево веднаа си казах иаааа чакаи чакаи да те по огледам и с него си карахме до софия доста бързичко си доидохме
. Но карането беше много яко щото ги изпреварвахме като тролеи виждаха само неговите фарове и моите стопове докато цвета прелива от черно в синьо ехххх красота
После в софия спрях до него на светофара да му направя евала за доброто шофиране ма той не пожела да ме погледне даже явно го бях обидил с моита Е36 нещо незнам но си прекарах мноо яко

И аз миналата седмица ходих до благоевград и на връщане за софето си карам аз и по едно време един много готин черен Х5 ме резга от лево веднаа си казах иаааа чакаи чакаи да те по огледам и с него си карахме до софия доста бързичко си доидохме

После в софия спрях до него на светофара да му направя евала за доброто шофиране ма той не пожела да ме погледне даже явно го бях обидил с моита Е36 нещо незнам но си прекарах мноо яко

Който се стиска после яко писка
- VNM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Opel
- Мечтае да кара: BMW 525
Re: Приятно пътуване с колега - София - Слънчев бряг - Е36 и Е46
ма той човека с Х5 се е чудил как таз 3-ка върви толкоз много.Та той нали е с над 200 коня а ти с него и го е хванало яд,ти си дал 4 хил лева за кола а той е дал 60 или повече ако е от магазина са към 80,90 май хилките.
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Ало тая тема е на 2 месеца няма ли кои ти сложи 1 наказание на тебе ....

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
p0wEr написа:Ало тая тема е на 2 месеца няма ли кои ти сложи 1 наказание на тебе ....![]()
![]()
А на теб??? Стига сте се правили на модове и админи!! .. седете си мирно на задниците!
- Yourdeath
- Потребител
-
- Кара: E36 325TD
Вчера ми се случи нещо подобно, самоче на много по малко разстояние ..... Бургас - Поморие. С една е36 купе кафява се заиграхме. Първо аз го минах, но намалих, че идваше завой, а аз съм все още неопитен и ме гони шубето, след като намалих той ме мина, после аз него и така до Поморие. Беше ми мн готино, а и ми е за първи път

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
И аз така се позабавлявах с една 330д Е46,пича явно си беше помислил,че съм с м-пакет и фалшива лепенка отзад,но буквално му стана широка усмивката,когато настъпах...карахме заедно почти целия път до София със около 120,но беше готино да се водим...
Но моля ви не вдигайте старите теми...
Но моля ви не вдигайте старите теми...
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Re:
ferdy написа:tokata2 написа:Важни са километрите , не годините
Това го мелят само взелите наскоро книжки.
Важен е акъла, нито километрите, нито стажа, нито годините

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3