накладки
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Едната накладка има едни метални скоби на нея. те трябва да влизат в спирачния цилиндър. Ако нямаш такива скоби е възможно и да трополят 

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
хехе защо ми изтрихте мнението аз веднъж да кажа как да си оправи проблема и айде та значи наистина с изолир блан от този черния се оправя краищата на накладките се омотават но дотолкова че да може да си се постави в апарата мислех че изолир блана че се стопи от температурите които се развиват но не е така наскоро натягахме ръчната спирачка и всичко си е нормално иначе проблема с тропащите накладки е ужасен се едно си в каруца
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
mla86 написа:хехе защо ми изтрихте мнението
Кое мнение ?
Сори за включването но съм длъжен да проведа един бърз курс по български, думата която употребяваш изобщо не се пише така "изолир блан" а правилното е "изолирбанд" , и въобще не е българска а немска и значи "изолираща лента" ... с най-добри чувства, но ще те помоля да внимаваш с правописаmla86 написа:изолир блан

Относно употребата като уплътнител за тракащи накладки не е препоръчитлен истината е в тези пластини polipetio този които ги е сменял накладките е забравил да ги сложи или да ги стегне
May the BMW force be with you!
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
да така е че с пластините е най добре само че при нас липсваха но ако оня който му ги е сменял ги е свил
с изолиращата лента става вече 9-10 месеца сме така и никакви проблеми

- polipetio
- Потребител
-
- Кара: E38
- Мечтае да кара: E 38
- Детайли за колата: 728iA
7 мнения
• Страница 1 от 1