Дилема Е34/Е36
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Re: Дилема Е34/Е36
Ako ще търсиш разход, защо ти е М50В25? Не разбирам какво целим - вървеж или икономичност... този мотор, че и с газов инжекцион за 3К няма да го пипнеш дори.. освен ако колата не е морга, ама тотална.. не говоря просто за забележки, а за гробница. Моята не е 25-ца... няма и г.инжекцион, ама за 3000 мога да ти дам да я покараш, но не и да я купиш. Номрлано е колегите да реагират така. Всички тук са ценители и знаят как се поддържа подобен автомобил в добро здраве. Та то само един салон и газовия инжекцион са ти 2500лв...
Според мен по-добре си вземи Е36... по-лесно ще ти е.
Според мен по-добре си вземи Е36... по-лесно ще ти е.
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Абе колеги има такива прави са хората!
Мои съсед си купи такава от ГОРУБЛЯНЕ за 2500 лева 520 ка без газ 92ра иначе изглеждаше добре НО!
След 2 седмици се почна:
-ходова част
-Амортесьори
-накладки
-дискове -престървани са!
И се такива малки разходи и на финала какво се оказа -ДАДЕ ПОВЕЧЕ ПАРА ОТКОЛКОТО ДА СИ КУПИ ЧИТАВА ЗА 5к И САМО ДА СЕ ВОЗИ!А тази се скъса да я прави докато заприлича на нещо и още е на ламаринени джанти!
УСПЕХ КОЛЕГА!
както си тръгнал и теб в тоя филм те виждам!
Поздрави на всички ! IAV

Мои съсед си купи такава от ГОРУБЛЯНЕ за 2500 лева 520 ка без газ 92ра иначе изглеждаше добре НО!
След 2 седмици се почна:
-ходова част
-Амортесьори
-накладки
-дискове -престървани са!
И се такива малки разходи и на финала какво се оказа -ДАДЕ ПОВЕЧЕ ПАРА ОТКОЛКОТО ДА СИ КУПИ ЧИТАВА ЗА 5к И САМО ДА СЕ ВОЗИ!А тази се скъса да я прави докато заприлича на нещо и още е на ламаринени джанти!
УСПЕХ КОЛЕГА!
както си тръгнал и теб в тоя филм те виждам!
Поздрави на всички ! IAV
BMW Service Team
Колега, ти кола ли купуваш в тази тема или просто не си наясно със себе си?!?
Та кой друг освен теб може да познава житието-битието ти, което основно определя какви коли си купуваме, какъв хляб ядем, каква музика слушаме, колко често ходим на зъболекар и т.н.?!?
P.P. Струва ми се прекалено да пишем в 2 теми по един проблем, който практически е ментален, а не технически.
viewtopic.php?f=4&t=173448
Та кой друг освен теб може да познава житието-битието ти, което основно определя какви коли си купуваме, какъв хляб ядем, каква музика слушаме, колко често ходим на зъболекар и т.н.?!?
P.P. Струва ми се прекалено да пишем в 2 теми по един проблем, който практически е ментален, а не технически.
viewtopic.php?f=4&t=173448
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2