Счупено ел.моторче за багажника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Счупено ел.моторче за багажника
Здравейте колеги,
наскоро се развали ел.моторчето на багажника, т.е счупи се пласмасата вътре (машинка е от тези в които влизат четири кабелчета). Сигурно и други са се сбълсквали с този проблем, но поради факта че и търсачката неработи е доста трудно да ги намеря. Някои да знае от къде мога да си взема втора употреба,
като изключим обикалянето по автоморгите.. Благодаря предварително 
наскоро се развали ел.моторчето на багажника, т.е счупи се пласмасата вътре (машинка е от тези в които влизат четири кабелчета). Сигурно и други са се сбълсквали с този проблем, но поради факта че и търсачката неработи е доста трудно да ги намеря. Някои да знае от къде мога да си взема втора употреба,

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Счупено ел.моторче за багажника
Моят съвет е, купи си ново!!!
Ново струва 115лв, втора употреба струва 50лв и не знаеш колко ще издържи.Сам си прецени какво да вземеш
Ново струва 115лв, втора употреба струва 50лв и не знаеш колко ще издържи.Сам си прецени какво да вземеш

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
mad_presley написа:Моят съвет е, купи си ново!!!
Ново,ново и моето изкара 2,5 год.и сега с ключа,абе някой не започна ли да прави тази тъпа ос от метал?
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
а аз реших проблема с машинка за централно от 6 лв.
е верно ,че се лиших от плафона в багажника ,но вече 1,5 год. ми служи безотказно

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
и на мен ми се прецака машинката и си взех от една е39-ка на части за 20лв 

Благодаря ви колеги ... преди два дни си взех ново и да видим колко ще издържи .. а старото един приятел каза че ще го даде някъде да направят тази ос от аломинии или някаква друга сплав за да си имам резерва
.. 

- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
на моето се е прецакало самото електромоторче. всичките механични части са здрави но на ел. моторчето прекъсват четките и не мога да ги сменя, защото има една пресована зъбчатка, която не мога да сваля. Ако някой има само моторче зддрава бих си купил...
7 мнения
• Страница 1 от 1