Иде тежка зима

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Иде тежка зима

Мнение от m_ski » 03 Ное 2009, 22:46

Е и аз отсъмнах без огледала,освен на мен на едно Е46 и акумулатора на една Лада.Всичко свалено перфектно без къртене и рязане буксите за подгрева разкачени внимателно чак ми идва да пусна обява във весника да ми поставят новите.То е ясно че е поръчка а не наркоманска работа та във тази връзка си мисля без да искам да обидя някой колко хора си купиха този автомобил без да имат възможност да го подържат и отвориха работа на гадните мизерни крадци.То и на мен ми се плаче понякога от части и цени но не ходя да крада по колите на хората.Сега като си нямаш работа се разправяй с полиция и застрахователи които ти кават че не било счупено ами откраднато и било отвън купето и не се плаща и ти идва отвътре да вземеш един автомат и да не спираш :bang: :bang:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Иде тежка зима

Мнение от meha » 03 Ное 2009, 22:50

платен паркинг му е майката,е верно ръсиш некой лев отгоре,ама няма как....реалността в Бг :(
Аз мойта като я оставям навън като съм с нея се и мятам по едно око,да вида некой да не сваля Хелата са се ксенона :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 03 Ное 2009, 22:57

Един мой комшия така през прозореца нощес видял му свалят емблемата и викал еййй, какво правите бе и те крадем и продължели и избягали :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

Потребител
Аватар
Кара: BMW 520i

Мнение от Firmata10 » 04 Ное 2009, 0:10

Трети път ще трябва да си купувам емблеми,така че СПОКО!!!
И като стана дума-Някои може ли да ми каже от каде да си взема на Hamann?

Потребител
Аватар
Кара: BMW 520i

Мнение от Firmata10 » 04 Ное 2009, 0:12

И ще ги заваря този път :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 04 Ное 2009, 0:27

От къде ти ги взеха, батка? Какви огледала бяха сини или жълти? То ся им е сезона на тея работи. Според мен не е поръчка това ами е акция. Миналата година по това време масово изчезваха навигации и радардетектори. На баща ми му разбиха колата 2-пъти за една седмица. По предната година пък брони на е46 крадяха. Имаше един период дето по улиците нямаше голф 3-ка с халогени.... За какво им са тия работи нямам представа :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Ное 2009, 1:51

Само не разбрах какво общо има зимата тук.........
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Мотопед :)
Мечтае да кара: колело
Детайли за колата: супер е

Мнение от harko77 » 04 Ное 2009, 4:12

Elesar74 написа:Само не разбрах какво общо има зимата тук.........

Колкото по студено е толкова по лесно се краде :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 3.0d '13
Мечтае да кара: М-power

Мнение от Biggy » 04 Ное 2009, 9:20

Най смешното е, че откраднатото се пласира през форума. Колега си купи неговото огледало, разбрахме го защото беше белязано. И така до следващия път ......
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 04 Ное 2009, 11:49

Biggy написа:Най смешното е, че откраднатото се пласира през форума. Колега си купи неговото огледало, разбрахме го защото беше белязано. И така до следващия път ......

Сериозно!!! Сигурно от ония с огледалата дето се кълнеше, че неговите не били от крадените. Я уточни от кой са купени да му тегля една българска в ефира, че много се правеше на девица тука преди време...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 04 Ное 2009, 13:44

Така е колеги краде се яко, на мен 3 пъти ми сваляха лайсните на броните, естествено след 1вия път ги бях залепил яко и ги чупеха та поне пари от каско вземах. Оправията е платен паркинг или гараж, аз от 2 месеца я държа на платен паркинг моята кола и спя спокойно, имам приятели дето и брони и огледала им крадоха...........
Ехххх да ми се сбъдне мечтата някой ден да хвана някой дет тараши.... цел живот ще го лежа с удоволствие :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
Мечтае да кара: ново БМВ
Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D

Мнение от e39 FEN » 04 Ное 2009, 15:28

ма поне са майстори направо да им се кефиш как работят с финес тея крадливи келеши д*ба друга работа немат ли си та тарашат на хората колите,верно само платен паркинг или гараж му е майката друго спасение нема,или третия вариянт е да се залостиш у багажника с крика под ръка и да ги гепиш в акция :mhihi:
Аз съм ви в гараж и спя спокойно но немога да си представя ако трябва да си оставя колата за цяла нощт на тротоара в град като София,аз на кафе отида и само надзъртам по колата...За кво говориме колеги не забравяйте къде живеем,това оправия нема,пазете си колите... :|
Изображение

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 04 Ное 2009, 19:33

Mario Pankov написа:И аз горях няколко пъти, лайстни, СД, радар детектор...скапаняци, да им трябват за лекарства дано. :evil: Нямам късмет да добарам само един, ще се моли за полиция.
А относно лепенето на лайстните, не мисля че е добра идея, ако опитат да ги извадят с нещо остро цялата боя ще ти надраскат. :evil:

Ами колега прав си ама нали пък за тва е каското застрахователите в тези случаи плащат... а иначе си капо и тва е ама то оправия нема наистина и да лепиш и да завинтваш се си е тая... келешите са са си келеши. Требва показно главите да им се трошат, акция да се прави и да се поразчисти държавата от изметта. :twisted: :evil: :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 04 Ное 2009, 20:14

Колеги по добре да не се случва, но като се случи каското не покрива ли такива неща като откраднати огледала и други нали те са част от колата все пак.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E53 3.0i, E61 530xd
Мечтае да кара: Турбо Комби :-)

Мнение от denis_dimirev » 04 Ное 2009, 20:42

Здравейте колеги,

На мен ми разбиха ключалката на вратата, но не са успяли да я отворят. или не са могли гадните наркомани или нещо ги е сплашило. А най лошото е че на комбито имам само една ключалка :( Абе луда работа.

Поздрави
Изображение

Следваща

Назад към E39