Иде тежка зима
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Иде тежка зима
Е и аз отсъмнах без огледала,освен на мен на едно Е46 и акумулатора на една Лада.Всичко свалено перфектно без къртене и рязане буксите за подгрева разкачени внимателно чак ми идва да пусна обява във весника да ми поставят новите.То е ясно че е поръчка а не наркоманска работа та във тази връзка си мисля без да искам да обидя някой колко хора си купиха този автомобил без да имат възможност да го подържат и отвориха работа на гадните мизерни крадци.То и на мен ми се плаче понякога от части и цени но не ходя да крада по колите на хората.Сега като си нямаш работа се разправяй с полиция и застрахователи които ти кават че не било счупено ами откраднато и било отвън купето и не се плаща и ти идва отвътре да вземеш един автомат и да не спираш

Re: Иде тежка зима
платен паркинг му е майката,е верно ръсиш некой лев отгоре,ама няма как....реалността в Бг
Аз мойта като я оставям навън като съм с нея се и мятам по едно око,да вида некой да не сваля Хелата са се ксенона

Аз мойта като я оставям навън като съм с нея се и мятам по едно око,да вида некой да не сваля Хелата са се ксенона

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Един мой комшия така през прозореца нощес видял му свалят емблемата и викал еййй, какво правите бе и те крадем и продължели и избягали

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- Firmata10
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i
Трети път ще трябва да си купувам емблеми,така че СПОКО!!!
И като стана дума-Някои може ли да ми каже от каде да си взема на Hamann?
И като стана дума-Някои може ли да ми каже от каде да си взема на Hamann?
- Firmata10
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i
И ще ги заваря този път 

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
От къде ти ги взеха, батка? Какви огледала бяха сини или жълти? То ся им е сезона на тея работи. Според мен не е поръчка това ами е акция. Миналата година по това време масово изчезваха навигации и радардетектори. На баща ми му разбиха колата 2-пъти за една седмица. По предната година пък брони на е46 крадяха. Имаше един период дето по улиците нямаше голф 3-ка с халогени.... За какво им са тия работи нямам представа 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Само не разбрах какво общо има зимата тук.........
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
Elesar74 написа:Само не разбрах какво общо има зимата тук.........
Колкото по студено е толкова по лесно се краде

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Най смешното е, че откраднатото се пласира през форума. Колега си купи неговото огледало, разбрахме го защото беше белязано. И така до следващия път ......

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Biggy написа:Най смешното е, че откраднатото се пласира през форума. Колега си купи неговото огледало, разбрахме го защото беше белязано. И така до следващия път ......
Сериозно!!! Сигурно от ония с огледалата дето се кълнеше, че неговите не били от крадените. Я уточни от кой са купени да му тегля една българска в ефира, че много се правеше на девица тука преди време...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Така е колеги краде се яко, на мен 3 пъти ми сваляха лайсните на броните, естествено след 1вия път ги бях залепил яко и ги чупеха та поне пари от каско вземах. Оправията е платен паркинг или гараж, аз от 2 месеца я държа на платен паркинг моята кола и спя спокойно, имам приятели дето и брони и огледала им крадоха...........
Ехххх да ми се сбъдне мечтата някой ден да хвана някой дет тараши.... цел живот ще го лежа с удоволствие
Ехххх да ми се сбъдне мечтата някой ден да хвана някой дет тараши.... цел живот ще го лежа с удоволствие

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
ма поне са майстори направо да им се кефиш как работят с финес тея крадливи келеши д*ба друга работа немат ли си та тарашат на хората колите,верно само платен паркинг или гараж му е майката друго спасение нема,или третия вариянт е да се залостиш у багажника с крика под ръка и да ги гепиш в акция
Аз съм ви в гараж и спя спокойно но немога да си представя ако трябва да си оставя колата за цяла нощт на тротоара в град като София,аз на кафе отида и само надзъртам по колата...За кво говориме колеги не забравяйте къде живеем,това оправия нема,пазете си колите...

Аз съм ви в гараж и спя спокойно но немога да си представя ако трябва да си оставя колата за цяла нощт на тротоара в град като София,аз на кафе отида и само надзъртам по колата...За кво говориме колеги не забравяйте къде живеем,това оправия нема,пазете си колите...

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Mario Pankov написа:И аз горях няколко пъти, лайстни, СД, радар детектор...скапаняци, да им трябват за лекарства дано.Нямам късмет да добарам само един, ще се моли за полиция.
А относно лепенето на лайстните, не мисля че е добра идея, ако опитат да ги извадят с нещо остро цялата боя ще ти надраскат.
Ами колега прав си ама нали пък за тва е каското застрахователите в тези случаи плащат... а иначе си капо и тва е ама то оправия нема наистина и да лепиш и да завинтваш се си е тая... келешите са са си келеши. Требва показно главите да им се трошат, акция да се прави и да се поразчисти държавата от изметта.

- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Колеги по добре да не се случва, но като се случи каското не покрива ли такива неща като откраднати огледала и други нали те са част от колата все пак.
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
Здравейте колеги,
На мен ми разбиха ключалката на вратата, но не са успяли да я отворят. или не са могли гадните наркомани или нещо ги е сплашило. А най лошото е че на комбито имам само една ключалка
Абе луда работа.
Поздрави
На мен ми разбиха ключалката на вратата, но не са успяли да я отворят. или не са могли гадните наркомани или нещо ги е сплашило. А най лошото е че на комбито имам само една ключалка

Поздрави
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2