BMW е Ferrari killer

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 25 Юни 2005, 1:22

The M6 is tipped to be offered as a low-calorie CSL model in 2007. Expect up to 200kg to be stripped out. And in the CSL, the V10's displacement goes up to 5.5 litres, boosting output to 550bhp. Expect 0-60mph even colser to 4 secs.
:!:

:twisted:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 520i » 28 Юни 2005, 20:15

:++ :++ :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :driving:
BMW Мноооо Яки.............
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 01 Юли 2005, 18:32

Това със спирането е много интересно :!: Четох наскоро една статия в АвтоБилд - тест Mercedes SLR срещу Porsche Carrera GT2. Поршето със керамични дискове и тем подобни, а на Мерцедеса дори не бяха перфорирани спирачните дискове(пък и е по-тежък) и пак спира по-добре от Поршето :!: :!: :!: Странно, нали ;) :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Юли 2005, 18:58

колкото и да се мъчите да докарате БМВ за най-страхотната умопомрачителна кола на света,няма да стане.
БМВ си е БМВ....
Ферари си е Ферари.
И толкоз.
Все едно да сравним LG/айде поправка Филипс да бъде/ със SONY-
"It's a SONY" са казали хората....
ей го на/верно данните са пошли ама кат ги видиш и ти става ясно/:
http://www.rsportscars.com/eng/cars/bmw_m6.asp
http://www.rsportscars.com/eng/cars/ferrari_enzo.asp
сякаш сравнявам саксия със автомобил...
ама са ше скокнете че БМВто ехеее бла бла...
еми вече има 10 в София, с тенденция да станат стотина до 3-4 години.
Ай да видим кога някой въшльо ше си земе Енцо в БГ...
Само факта че преди да ти го продадат проверяват колко пари имаш- да не би да го купиш че да го препродадеш,говори достатъчно.
Ема са ако се замислите- не може хем да правиш SUV хем да правиш лимузини,хем да правиш спортни коли и да си най-добрия във всичко нали?
Последна промяна F-14 на 01 Юли 2005, 19:06, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dinko_sd » 01 Юли 2005, 19:04

Пич ти ме утрепа :!: Да сравняваш BMW с LG :?: :!: Виж BMW с Philips по става :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Юли 2005, 19:13

dinko_sd написа:Пич ти ме утрепа :!: Да сравняваш BMW с LG :?: :!: Виж BMW с Philips по става :mhihi:

аз ти писах на лична де...ама за да изразя възмущението си публично:
Еми как така ще сравнявате Ферари с БМВ?А?И на мен така ми звучи... :puke:
P.S. Гаранция че ще си навлека гнева на много хора сега...ама да видим кво ще кажат против червените коне в подкрепа на БМВ

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 01 Юли 2005, 19:26

F-14 не целя да се zаяждам, ама ми се струва, че се правиш на раzбирач от всичко и много веzдесъщи оценки даваш...

По темата, и аz лично смятам, че Ферари е overrated. Щом може да се сравнява с подобно БМВ, zащо да не се сравнява? Ок Енцото е екzотика, и няма да го има в БГ, но не zащото няма хора с пари да си го купят, по-скоро zащото се иска да притежаваш и Ф40 и Ф50, zа да си купиш Енцо. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Юли 2005, 19:29

ivo написа:F-14 не целя да се zаяждам, ама ми се струва, че се правиш на раzбирач от всичко и много веzдесъщи оценки даваш...

По темата, и аz лично смятам, че Ферари е overrated. Щом може да се сравнява с подобно БМВ, zащо да не се сравнява? Ок Енцото е екzотика, и няма да го има в БГ, но не zащото няма хора с пари да си го купят, по-скоро zащото се иска да притежаваш и Ф40 и Ф50, zа да си купиш Енцо. ;)

E аз не разбирам автомобилите в дълбочина като Камикадзе или Келеша,ама като видях Енцо и дриснах.И като видя какво да е ферари пак дрисвам най-редовно.
А М6 на салона остави единствено негативни впечатления у мен относно цена и размер...
Това искам да кажа и аз: едното е екзотика и Лайф-Стайл.Другото е просто обикновенна марка направила много добра комбинация в един сегмент неотдавна възкресен

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 01 Юли 2005, 19:31

А забеляза ли цената,че разликата е само 6 (шест) пъти по-голяма на феррарито :mhihi: Да не говорим,че изобщо не могат да се сравняват коли от различен клас ;)
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Юли 2005, 19:39

//M_Power написа:А забеляза ли цената,че разликата е само 6 (шест) пъти по-голяма на феррарито :mhihi: Да не говорим,че изобщо не могат да се сравняват коли от различен клас ;)

аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа е те това исках да чуя/прочета/
Ферари не може да се сравнява с БМВ.
Аз лично като почнат да правят сравнения на каквото е базирана и самата тема се чувствам обиден.
Именно цената...
Именно ИМЕТО ФЕРАРИ е ключа към отговора.
P.S.Ферари че е overrated е ясно.
Обаче че М6 не си струва 280 бонки е от ясно по-ясно.
Аз лично не бих могъл да си позволя да карам кола над 80-100 000лв следващите 5-6 години.Но и това ще е свръх натоварване.Затова ни 6ца ни ферари.Но наскоро като си продадох колата се чудех дали да си купя новата 3ка.
И се оказа че е доста overrated в класа си и тя...както и 5цата...за 7ма да не говорим.
Не че не ми харесва 6та серия...ма не чак толкова.
А това че едните правели спагети,другите мин*ти и така нататък са глупости...

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 01 Юли 2005, 20:27

Добре че няма ферари-бг форум че и неговите членове да се включат в караницата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dinko_sd » 01 Юли 2005, 21:24

F-14
Именно ИМЕТО ФЕРАРИ е ключа към отговора.

Ми то името ги продава тези коли. В конкретния тест (сравнение) ми кажи какво има в повече Ферарито, та на всичкото отгоре е и по - скъпо. А Енцо няма място за сравнение с която и да е кола, понеже най-малкото е с уникален дизайн (въпреки това няма ел. стъкла, ама както и :confused: да е) А относно overrated:
Но наскоро като си продадох колата се чудех дали да си купя новата 3ка.
И се оказа че е доста overrated в класа си

Купи си Опел, остей тая overrated 3-ка :confused:
А и още нещо: и аз като малък бях фен на Ферари, ма като пораснах и осъзнах че надали ще мога да си позволя кола с тази марка и затова съм ФЕН НА БМВ :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Юли 2005, 21:46

dinko_sd написа:Купи си Опел, остей тая overrated 3-ка :confused:
А и още нещо: и аз като малък бях фен на Ферари, ма като пораснах и осъзнах че надали ще мога да си позволя кола с тази марка и затова съм ФЕН НА БМВ :!:

ами лошо че нямаш стремежи за повечко...
Па сравнението с опел беше също толкова уместно колкото и на БМВ с Ферари

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 01 Юли 2005, 21:48

добре де защо сравнявате Енцото с М6,тук найстина няма никакво сравнение ???? са дай да земем една петица и да я сравняваме с некое Ферари по комфорт и др. ми всяко Ферари ще загуби.....ма и да загуби кво това не е философията на марката.....както и на БМВ не приоритет да бъдат номер 1 в комфорта .....мисля че сравнението отначалото на на тема е по-интересно 575/612 срещу М6-това са коли в един клас,който според мен е спечелен от М6 за момента....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 01 Юли 2005, 21:49

Па сравнението с опел беше също толкова уместно колкото и на БМВ с Ферари

тук няма да се съглася БМВ и Опел имат доста коли които се съзтезават в един и същ клас!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум