Кой?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- InvisibleMan
- младши ентусиаст
-
M6 написа:Значи на теб ти трябват още 2,а на мен 4 годиниBavarishe написа:след 88 и преди 90 съм роденИ после.........ШЕСТАК С REMUS
![]()
![]()
![]()

ПС: С нетърпение чакаме началото на новата учебна година.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
grnka написа:От борда на директорите на собствениците на БМВ клуб България ,заръчвам ти...
А, каза ли нещо

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
[quote="anica banica"]И колко от потенциалните гласуващи са карали и трите? Каква е въобще идеята на тия анкети?
[/quote]
аз съм ги карал и трите мнооо са хубави ама аз си падам по М5 било по-стара или по по-нова версия

аз съм ги карал и трите мнооо са хубави ама аз си падам по М5 било по-стара или по по-нова версия
gambling with the devil on the road
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
M6 написа:Значи на теб ти трябват още 2,а на мен 4 годиниBavarishe написа:след 88 и преди 90 съм роденИ после.........ШЕСТАК С REMUS
![]()
![]()
![]()
А ако бъде без ремус какво ще стане?
Гласувам за ... която и да е-само да се кача в нея:)
X-citer написа:grnka написа:От борда на директорите на собствениците на БМВ клуб България ,заръчвам ти...
А, каза ли нещо![]()
не другарю Асане не исках да ви събудя и събрах смелост да си направя своя инициатива понеже гледам младежа се поти и труди върху славата на пъпчасал тинейджър/спамер

след 4 години можеш да си вземеш шестак с ремус,сини пръскалки,прагове от Осман Гуру тунинг от Столипиново, потник Абибас , синджири и ръката да виси от прозореца и да се изгъзарееш из Софето...ние пък ще ти подарим кас'тофон Крондонент 3300 чисто нов
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Скотте той тая си я е самоспамнал от раждането и
а за "6така с ремус" да не стане като почне да си изкарва парите сам на 316ка на гъз 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2