поредния провал
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
поредния провал

Последна промяна ivan. на 02 Ное 2009, 16:33, променена общо 2 пъти

by ''kompleksa''
Re: Обслужване на 525ix...
Като скорошен собственик на въпросния автомобил, смея да твърдя че единствената част която трябва много да се пази е раздатъчната кутия (цената е 3900лв. от Дару). Моята (говоря за автомобила) е купена чисто нова от Дару, като предишния собственик е поддържал автомобила само там (кутията е сменяна наскоро, колата е на 230000км.).
Моя съвет е при всички операции свързани с раздатъчната кутия, дифове и т.н. - само в Дару, скъпо е, но поне знаеш за какво си даваш парите.
И честито това е един прекрасен автомобил, произведени са само 9366 бройки.
П.С. Тия дето пишат че е проблемен, не им обръщай никакво внимание, автомобила е перфектен, стига да се поддържа както трябва, като изключим цената на раздатъчната кутия, останалото си е същото като поддръжката на 525i.
Моя съвет е при всички операции свързани с раздатъчната кутия, дифове и т.н. - само в Дару, скъпо е, но поне знаеш за какво си даваш парите.
И честито това е един прекрасен автомобил, произведени са само 9366 бройки.
П.С. Тия дето пишат че е проблемен, не им обръщай никакво внимание, автомобила е перфектен, стига да се поддържа както трябва, като изключим цената на раздатъчната кутия, останалото си е същото като поддръжката на 525i.
Последна промяна Kolio82 на 02 Ное 2009, 13:10, променена общо 1 път

Последна промяна ivan. на 02 Ное 2009, 16:31, променена общо 2 пъти

by ''kompleksa''
ivan. написа:Пазиш ли старата кутия?
Не за съжаление, сменял я е предишния собственик, но пак ти казвам, не те съветвам да си правиш експерименти точно с тази част на автомобила, отиди си като пич, хората си знаят работата.
Kolio82 написа:ivan. написа:Пазиш ли старата кутия?

Последна промяна ivan. на 02 Ное 2009, 16:31, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
ivan. написа:Само да ти кажа ,че колата я прекарах през сервиз именно за IX-a, който е малко по- отговорен от даруKolio82 написа:ivan. написа:Пазиш ли старата кутия?
Не за съжаление, сменял я е предишния собственик, но пак ти казвам, не те съветвам да си правиш експерименти точно с тази част на автомобила, отиди си като пич, хората си знаят работата.![]()
Стига с това дару-те кога чакат да падне температурата на автомата 30-50 градуса ,за да му оправят нивото.........
Повярвай ми не си правя експерименти
Като си им клиент ,да те питам:
1. След колко време ти казаха да отишеш за проверка на нивата при тях?
2.Какво масло ти сложиха и къде?
Отговора най-вероятно е във фактурата им или печата на сервизната книжка(на който държи всеки отговорен сервиз на бмв)
Моя съвет беше чисто приятелски, нито съм им клиент, нито мисля да бъда (освен при проблеми свързани с раздатъчната кутия), дълго време търсих запазен екземпляр и попаднах на точно такъв, предишния собственик е поддържал колата си там. А сервиза за който говориш ако е толкова отговорен, тези въпроси би трябвало да ги знаят и да могат да извършат операциите за които питаш.
Между многото бумащина не намерих какво масло се слага.
Последна промяна Kolio82 на 02 Ное 2009, 15:44, променена общо 1 път
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Re: поредния провал
аз лично нищо не схванах от темата ...
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Е как да схванеш като някой е трил ли трилZLATEN написа:аз лично нищо не схванах от темата ...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
slavianko написа:Е как да схванеш като някой е трил ли трилZLATEN написа:аз лично нищо не схванах от темата ...![]()
Най-интересното е, че колегата ivan си е изстрил всички мнения от всички теми на първа страница.

За съжаление няма как да ни каже какво става, защото за това трябва да напише мнение, а явно той точно това не иска да прави...

Д

10 мнения
• Страница 1 от 1