Безплатна диагностика в BMW Варна?! БЛАГОДАРЯ!
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SUPERTOWING
- Потребител
-
Re: Безплатна диагностика в BMW Варна?! БЛАГОДАРЯ!
И аз съм доволен от услугите на Варна Карс.За смяна и баланс на гуми -Високо качество, перфектен баланс.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Re: Безплатна диагностика в BMW Варна?! БЛАГОДАРЯ!
Личен опит от няколкото ми посещения в Дару Кар - казвам пълна диагностика двигател и кола плюс преглед на ходовата част.
Резултат - прочетени грешките от компютъра и ми дават разпечтката с бегъл коментар.
Ходовата част верно я прегледаха, но видяха само един, супер набиващ се на очи проблем.
Впоследствие се оказа, че колата има няколко скрити дефекта (един от тях нафтовата печка, която изобщо не тръгва), които при читава диагностика можеха да бъдат хванати.
Аз лично си имам хора за диагностика на БМВ двигатели - в Дару само с конкретен проблем, който освен това знам, че могат да решат.
Резултат - прочетени грешките от компютъра и ми дават разпечтката с бегъл коментар.
Ходовата част верно я прегледаха, но видяха само един, супер набиващ се на очи проблем.
Впоследствие се оказа, че колата има няколко скрити дефекта (един от тях нафтовата печка, която изобщо не тръгва), които при читава диагностика можеха да бъдат хванати.
Аз лично си имам хора за диагностика на БМВ двигатели - в Дару само с конкретен проблем, който освен това знам, че могат да решат.
Touring & windsurf club
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ