Тампони на двигатела.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тампони на двигатела.
Здравейте!
И така...въпроса ми е как се познава кога двигателя е за смяна на тампони?И как да установя кой от всичките е за смяна?
Въпроса ми е свързан с това, че от 2 дни се получиха ужасни вибрации в купето.Е така изведнъж.Без значение от оборотите, вибрациите си ги има.Още като запаля се получават но около 2000 оборота са най силни.
Помислих си първо да не е от генерацията, но не видях нищо нередно там.Днес си сменях и задното гърне и пак огледах, никъде не се допира до купето
Та колеги, моля Ви помагайте че е адски дразнещо
И така...въпроса ми е как се познава кога двигателя е за смяна на тампони?И как да установя кой от всичките е за смяна?
Въпроса ми е свързан с това, че от 2 дни се получиха ужасни вибрации в купето.Е така изведнъж.Без значение от оборотите, вибрациите си ги има.Още като запаля се получават но около 2000 оборота са най силни.
Помислих си първо да не е от генерацията, но не видях нищо нередно там.Днес си сменях и задното гърне и пак огледах, никъде не се допира до купето
Та колеги, моля Ви помагайте че е адски дразнещо
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
Re: Тампони на двигатела.
Има 2 вида тампони за м40 спрциално, хидравлични и гумени... ако си с гумените, по 20 лв са бройката, заслужава си да ги смениш, 2 бр. са.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
що бре,другите не си заслужава да се сменяш ли 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Явор написа:що бре,другите не си заслужава да се сменяш ли
заслужава си, ама щом се пита значи не е навит, па и кат чуе цената съвсем ше се откаже

porostorm написа:Явор написа:що бре,другите не си заслужава да се сменяш ли
заслужава си, ама щом се пита значи не е навит, па и кат чуе цената съвсем ше се откаже
По принцип каквото трябва сменям, не жаля средства.Въпроса ми е как да разбера дали е в тях причината.Как се процедира в подобен случай?
Това ли е единствения начин - с проба?
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
толко ли няма де да я закараш,че да погледнат.....или викаш..ке пусна тема и те ората ще разрешат проблема..аи то най големия дебил да си,кат видиш тампона ше рабереш

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
ok, триите темата
Мармот написа:ok, триите темата
и аз искам да разбера как се разбира дали хидравличен тампон е извън жизнения си цикъл

мерси

porostorm написа:Мармот написа:ok, триите темата
и аз искам да разбера как се разбира дали хидравличен тампон е извън жизнения си цикъл![]()
мерси
Разбрах каквото ме интересуваше.А ако искаш да си чешеш клавиатурата и да се ебаваш има достатъчно други теми, колега

Поздрави!
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
той яворчо си знае и само ходи и спани
на мене като ми каза майстора,че са ми за смяна ги смени и като ги свали бяха напукани и разжлембени..

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
porostorm написа:Има 2 вида тампони за м40 спрциално, хидравлични и гумени... ако си с гумените, по 20 лв са бройката, заслужава си да ги смениш, 2 бр. са.
Не е точно така- на е30, м40 са гумени, на е36, м40 са хидравлични, на всички шестаци е30, също са хидравлични. А хидравличните тампони се познават когато се напукат от изливането на масло по гредата и лапите.
ивчо3 написа:porostorm написа:Има 2 вида тампони за м40 спрциално, хидравлични и гумени... ако си с гумените, по 20 лв са бройката, заслужава си да ги смениш, 2 бр. са.
Не е точно така- на е30, м40 са гумени, на е36, м40 са хидравлични, на всички шестаци е30, също са хидравлични. А хидравличните тампони се познават когато се напукат от изливането на масло по гредата и лапите.
Хидравлични слагат и на м40

а как да видя течноста около тампонте, като можеби тя е изтекла много отдавна

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ивчо3 написа:porostorm написа:Има 2 вида тампони за м40 спрциално, хидравлични и гумени... ако си с гумените, по 20 лв са бройката, заслужава си да ги смениш, 2 бр. са.
Не са има М21 със гумени, а и то е шестак макар и безславен

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Не е точно така- на е30, м40 са гумени, на е36, м40 са хидравлични, на всички шестаци е30, също са хидравлични. А хидравличните тампони се познават когато се напукат от изливането на масло по гредата и лапите.[/quote]
на е30 шестака несали плътна гума
на е30 шестака несали плътна гума

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2