БМВ-моята любов και κάτι αλλο....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Хммм...! Карал съм около 4-5г преди това друго,ма то даже не може да се нарече кола..., а и не знам тогава карах ли или ме караха! И в един момент го виждаш....! Дъха ти спира и разбираш ,че просто винаги си я харесвал ,но до момента не си го знаел...!Тези извивки,интелигентното излъчване,....! И се мяташ без изобщо да се замислиш. И разбираш ,че това е върха на бора. Всички гледат ,понякога се чудят ,но ти и за миг не се замисляш защо е така и защо толкова много я обичаш...!
Вече съм 20г с тази трибуквена абревиатура. Няма по-вярна и същевременно толкова страхотна. Да! Може и да пострадаш и да те нарани понякога ,но никога не преминава границата,след която нещо ще се прекърши в тебе.... . И е винаги до тебе. Винаги услужливо-достоверна и твоя. Изключително пряма,режеща завоите като бръснач и същевременно толкова приятна и уютна.
Ми да-има и поршета,даже и ферарита. Те са тесни,шумни и по тях можеш да хвърлиш невъобразимо количество пари. С къси надвеси , щръкнали извивки на калниците,крещяши и диви......! Ъхъ...! Хората се обръщат след вас. Но това не е БМВ,това не е истината....! Едно ферари може да те изкефи лудо ,но и да те хвърли в най-голямата пропаст.Едно порше ще те накара да се чустваш млад,но и ще те зареже на средата на пътя и няма да се обърне. Да-хубави са...! Бързи,прекрасни в своето ослепително оборудване и жадувани. Но те не са мои. А и май не искам да бъдат.....! Мога да ги имам ,но май не искам. Защото там никога не знаеш имаш ли ги,ти ли държиш волана или някакви чужди сили водят трепетно пърхащите ти чуства по пътя към пропастта. БМВ е друго нещо...!Има и такива за ден-два –рентакари...!! Евтини и вършещи работа. Но БМВ наистина е друго неща. То е успокоително прекрасното и удивително пасващото ти по мярка .Шеметно откликващо на твоите желания и страсти. То е еманацията на безпределната любов и физическото олицетворение на смисленият ти живот до тука и занапред....!!
Съгласен съм –понякога се разваля ,но винаги ще те откара и ще бъде с теб до края....!!
Обичам те ,мое БМВ.....
Хммм...! Карал съм около 4-5г преди това друго,ма то даже не може да се нарече кола..., а и не знам тогава карах ли или ме караха! И в един момент го виждаш....! Дъха ти спира и разбираш ,че просто винаги си я харесвал ,но до момента не си го знаел...!Тези извивки,интелигентното излъчване,....! И се мяташ без изобщо да се замислиш. И разбираш ,че това е върха на бора. Всички гледат ,понякога се чудят ,но ти и за миг не се замисляш защо е така и защо толкова много я обичаш...!
Вече съм 20г с тази трибуквена абревиатура. Няма по-вярна и същевременно толкова страхотна. Да! Може и да пострадаш и да те нарани понякога ,но никога не преминава границата,след която нещо ще се прекърши в тебе.... . И е винаги до тебе. Винаги услужливо-достоверна и твоя. Изключително пряма,режеща завоите като бръснач и същевременно толкова приятна и уютна.
Ми да-има и поршета,даже и ферарита. Те са тесни,шумни и по тях можеш да хвърлиш невъобразимо количество пари. С къси надвеси , щръкнали извивки на калниците,крещяши и диви......! Ъхъ...! Хората се обръщат след вас. Но това не е БМВ,това не е истината....! Едно ферари може да те изкефи лудо ,но и да те хвърли в най-голямата пропаст.Едно порше ще те накара да се чустваш млад,но и ще те зареже на средата на пътя и няма да се обърне. Да-хубави са...! Бързи,прекрасни в своето ослепително оборудване и жадувани. Но те не са мои. А и май не искам да бъдат.....! Мога да ги имам ,но май не искам. Защото там никога не знаеш имаш ли ги,ти ли държиш волана или някакви чужди сили водят трепетно пърхащите ти чуства по пътя към пропастта. БМВ е друго нещо...!Има и такива за ден-два –рентакари...!! Евтини и вършещи работа. Но БМВ наистина е друго неща. То е успокоително прекрасното и удивително пасващото ти по мярка .Шеметно откликващо на твоите желания и страсти. То е еманацията на безпределната любов и физическото олицетворение на смисленият ти живот до тука и занапред....!!
Съгласен съм –понякога се разваля ,но винаги ще те откара и ще бъде с теб до края....!!
Обичам те ,мое БМВ.....
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: БМВ-моята любов και κάτι αλλο....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мнöгö ми хАреса напИсанöтö, раЗстöпи ме направö, нИкöга не се бях заМислял, нö всичкö написанö е така в моята душа!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Tror du det? Men måske er du helt forkert..SKISA написа: και κάτι αλλο.....
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
А може ли оригиналите на снимките, че тези са много намалени ...
- SKISA
-
-
БМВ не е най-красивата,нито е най-мощната или евтината.....!! Тя просто е най-моята.....!!! Тя е в сърцето ми и е доказала за тези години ,че е единствената възможна в моя свят.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
SKISA написа:БМВ не е най-красивата,нито е най-мощната или евтината.....!! Тя просто е най-моята.....!!! Тя е в сърцето ми и е доказала за тези години ,че е единствената възможна в моя свят.
+1 точно и ясно... браво

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мисля си, че кат са качиш в някое RUF-че друг гръцки касов хит ща засфириш 

///peter написа:Мисля си, че кат са качиш в някое RUF-че друг гръцки касов хит ща засфириш
А аз мисля, че след малко ще те нахрани доволно.

Иначе, отново добра история, Ски, продължавай да твориш.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ти да не поръча Х6 та те друсна поетиката?
Иначе това и аз точно така го усещам...

SKISA написа:Да! Може и да пострадаш и да те нарани понякога ,но никога не преминава границата,след която нещо ще се прекърши в тебе.... . И е винаги до тебе. Винаги услужливо-достоверна и твоя. Изключително пряма,режеща завоите като бръснач и същевременно толкова приятна и уютна.
Иначе това и аз точно така го усещам...
Never mistake motion for action...
- SKISA
-
-
ми май както винаги асоциациите и метафорите ми са твърде отнесени....!! та се налага да дообяснявам.
не не съм поръчал Х6 ,а чакам ГТ. но тва не е важно,щото и на двете има синьо-бяла перка....!!
а иначе в историята въобще не става дума само за коли,ако некой не е усетил...! ако видя ,че още хора се чудят шо дам допълнителен жокер кои думи с кво да се заменят....
не не съм поръчал Х6 ,а чакам ГТ. но тва не е важно,щото и на двете има синьо-бяла перка....!!
а иначе в историята въобще не става дума само за коли,ако некой не е усетил...! ако видя ,че още хора се чудят шо дам допълнителен жокер кои думи с кво да се заменят....

- dichodichev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ-та
Това е хубаво,че осъзнавате истината коя е най-добрата машина!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе и мерцедеса си го бива,ваше величество 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Е.Димитров написа:Абе и мерцедеса си го бива,ваше величество
Е сега стана боя

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4