каде може да се купи читав мотор ???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
каде може да се купи читав мотор ???
здравеите!!!! приятели и колеги, запалените по марка бмв.
както се подразбра ,имам проблем с колата!!!!! понеже много ми харесва и искам направо да не се занимавам с глупости. Да и
бутна един нов мотор заштото моят ми гори на 1000 км по 1 литар може и даже и повече( масло) штеката направо изсъхва,и ми светва жълтата масленка.
Въпроса ми е: (дали може да и пусна мотор с повече коне????)и от каде може да си го купя ?и да е с гаранция !!!че е читав ,и колко ште ми излезе гол мотор! смисал без скорости. и тн и тп.да исползвам от моята кола части.
колата ми е бмв 96г 2.500тдс благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
както се подразбра ,имам проблем с колата!!!!! понеже много ми харесва и искам направо да не се занимавам с глупости. Да и
бутна един нов мотор заштото моят ми гори на 1000 км по 1 литар може и даже и повече( масло) штеката направо изсъхва,и ми светва жълтата масленка.
Въпроса ми е: (дали може да и пусна мотор с повече коне????)и от каде може да си го купя ?и да е с гаранция !!!че е читав ,и колко ште ми излезе гол мотор! смисал без скорости. и тн и тп.да исползвам от моята кола части.
колата ми е бмв 96г 2.500тдс благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: каде може да се купи читав мотор ???
по добре си купи нова кола... няма смисъл от цялата разправия, техно тест после и тн... ти си знаеш все пак това е моето мнение... 

- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
ок съгласен съм но набих много пари в тоя кенеф!
смених дебитомер, съеденител, там по задница много нешта нови гуми ами около 3000 лева съм хвърлил по нея!
и направо е грях да я продам. заштото я купих за 8.500 и 3.000 за ремонти и отделно за регистратсии и еко такси.
абе направо много съм недоволен от италянските коли направо е верно 4е са били душмани.

смених дебитомер, съеденител, там по задница много нешта нови гуми ами около 3000 лева съм хвърлил по нея!
и направо е грях да я продам. заштото я купих за 8.500 и 3.000 за ремонти и отделно за регистратсии и еко такси.
абе направо много съм недоволен от италянските коли направо е верно 4е са били душмани.
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
dj_den82 написа:ок съгласен съм но набих много пари в тоя кенеф!![]()
Всеки с късмета си не си попаднал на читава кола. Доста неприятно но все пак е трябвало да мислиш като я взимаш от Италия. Не мисли че смяната на двигатела е много лесна и евтина. В крайна сметка караш BMW 5-та серия нормално всичко за нея да е скъпо и да не е като за Опел Вектра или Форд Фиеста ...
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Преди около 5-6 години шефовете купуваха нов мотор за ОМЕГА от Дарукар за 15000лв сега може и да са паднали цените,направи му ремонт ,защото ще вземеш някой читав и ще ти станат два. 

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
dj_den82 написа:ок съгласен съм но набих много пари в тоя кенеф!![]()
Добре дошъл в клуба!

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега нов мотор ще те разплаче направо цената но имам нещо напредвид за хубаво мотор втора ръка с регистрация и всичко останало пак 2.5 тдс ако те интересува пиши на лс
Барай шишарката Минкеее ....
- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
ами да съгласен съм но да ти даде толкова дефекти ужас!!!!!!
ами за клуба направо съм си в тоя клуб.
съгласен съм за това че карам бмв 5 серия каквото и да е няма да си кривя душата това ми беше мечта.
но мозе каквото и да е но да не мотора да е преебан и да ти харши масло за световно.
ами за клуба направо съм си в тоя клуб.
съгласен съм за това че карам бмв 5 серия каквото и да е няма да си кривя душата това ми беше мечта.
но мозе каквото и да е но да не мотора да е преебан и да ти харши масло за световно.
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Само на италианските коли ли се сменят гуми и съединител?
Сигурно ли е, че този мотор гори масло. Може да тече от някъде... или турбина да е износена.

Сигурно ли е, че този мотор гори масло. Може да тече от някъде... или турбина да е износена.
- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
по принцип от когато забелязах проблема, отидох на маистор и ми каза първо да си сменя маслото преди да започна каквито и да било ремонти.
карах с черен кастрол 10-в-40 и после смених с 15-в-40 пълна синтетика ,и съштото време сме погледнали от всякаде и от долу и от горе дали тече от някаде!!! но не намерихме ништо мотора от долу е сух.
и първо ми казаха от гумичките (на капани), след това казаха може да е от сигменти, и сега ми казват може да е от турбо!
ами кажете какво да мисля и какво да правя???
имам и оште въпросче дали мога да му сложа мотор комон реал?????????????
карах с черен кастрол 10-в-40 и после смених с 15-в-40 пълна синтетика ,и съштото време сме погледнали от всякаде и от долу и от горе дали тече от някаде!!! но не намерихме ништо мотора от долу е сух.
и първо ми казаха от гумичките (на капани), след това казаха може да е от сигменти, и сега ми казват може да е от турбо!
ами кажете какво да мисля и какво да правя???
имам и оште въпросче дали мога да му сложа мотор комон реал?????????????
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Комън рейл можеш да си сложиш, но ще е голяма галимация. Или си оправи този мотор или си купи същия. Ама ще е тъпо да смениш цял мотор заради една турбина. Диагностиката му е майката.
- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
вие сте прав колега !!!че ште е грехота за едно турбо да се смени цял мотор!
но турбото няма да е омаслено няма ништо така на пръв поглед.
и даже си свирка добре.можете ли да ме посаветвате каде да погледна????какво да разглобя преди да ида на сервиз!
но турбото няма да е омаслено няма ништо така на пръв поглед.
и даже си свирка добре.можете ли да ме посаветвате каде да погледна????какво да разглобя преди да ида на сервиз!
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
По-добре си ремонтирай собствения двигател. Отварянето и ремонтът ще ти излязат най-евтино.
- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
благодаря за съвет така ште напрвя и шт ви напиша какво стана!
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Забрави за комън рейл мотор да слагаш, защото трябва да смениш не само мотора, а и куп други неща, по-добре си ремонтирай твоя! 

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3